- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.981
Sağda çok cabuk 3 4 folikül büyüdü. Eyvah dedim . Her seferinde aynı şey oluyor. Ama dr cetrodite verdi. Onunla soldakiler de büyüdü. 11 yumurta toplandi fakat 8 tanesi işleme uygundu.Hımmm iyi bari içimi rahatlattınız
Ay iyice korktummAh bacım inşallah nasip olur
Ama ben transferden sonra keşke gonal f cetrodite falan devam etseydim dedim yani. O progesteron iğneleri her gün 2 tane kalçam mosmor göbekten de yapılmıyor. Kan sulandiricilar göbekten onlar da felaket yakıyor. Dedigin gibi evlat için her seye katlanıyoruz Rabbim mükafatını verir inşallah
Bizlerden çok güzel anneler olacak kuzum çok bekledik çok sabrettik
Pazartesi kontrol günüm ortalama sayısı belli olur bence Allah ım bu yaşadığımız streslerin mükafatını versin güzel haberlerle inşaAllah yaşadığımız imtihandan tez vakitte çıkmamızı nasip etsinSağda çok cabuk 3 4 folikül büyüdü. Eyvah dedim . Her seferinde aynı şey oluyor. Ama dr cetrodite verdi. Onunla soldakiler de büyüdü. 11 yumurta toplandi fakat 8 tanesi işleme uygundu.
Yani bana yuvarlak bişey söylememişti. Belki de umutlandirmamak için. Garanti olanları söyledi. Ama fazla oldu yine de.Pazartesi kontrol günüm ortalama sayısı belli olur bence Allah ım bu yaşadığımız streslerin mükafatını versin güzel haberlerle inşaAllah yaşadığımız imtihandan tez vakitte çakmamızı nasip etsin
Benim beyim bayan olsun diye tutturdu. Erkek hemşireyi bile istemiyor. Doktorum Yasemin hanımla görüşmeye gittiğimizde samimi geldi. Birde tanıdıklarımın uzun zamandır bildiği birisi.Evet yakınmışızbahçeciye niye gelmedin?
Amin amin işte doktorum genetik bütün testleri yapmıştı her şey yolundaydı cenabı hak nasip etmese olmuyorGecmıs olsun uzuldum negatıf olmasına inşallah tez zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınızbende ikı gun once ogrendim negatif oldugunu cok zormus gercekten Rabbım kımseye yasatmasın bu durumu
Gecmıs olsun uzuldum negatıf olmasına inşallah tez zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınızbende ikı gun once ogrendim negatif oldugunu cok zormus gercekten Rabbım kımseye yasatmasın bu durumu
İnş ilerde olur çok dua ettim ne hatim ler salatı tefriciye 4444 tane okudum kadir süresini bugün teste gitmeden önce bile 41 tane okudum ama işte olması kısmetimizde yokmuşevet baya talihsiz olmuş.ama en azından başında öğrendin sonrasında boşa geçen zaman ve hayal kırıklıklarıda zor oluyor.artık bebişinz olunca onla tadını çıkarırsnz evliliğinz taçlanır inşlh
Evet ben kendıme gore ayarladım ama mutlaka 8 saatte bır dedıler bana.Gunde 3 alıyorumEstroferm içenler belirli bir saat ayarlarınızı kendinize her gün aynı saatte mi içtiniz?
14-15 gune kadar surdu bende diyenler var canım.Benım 16.gunum pozitiflik var hala iğne etkisidir diyorumKızlar Ovitrelle’den kaç gün sonra iğnenin etkisi geçer ve teste müsait olur bilen birisi var ise paylaşabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Benide ekler misiniz 31 aralık 5.gün embriyosu
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
AghA 19
Aralık5.gün
Embryo-
Efenin_Annesi 21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Paradoks34 21
Aralık5.gün
Embryo-
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
Bizim dr'da kadınBenim beyim bayan olsun diye tutturdu. Erkek hemşireyi bile istemiyor. Doktorum Yasemin hanımla görüşmeye gittiğimizde samimi geldi. Birde tanıdıklarımın uzun zamandır bildiği birisi.
Ben de çok merak ediyorumKızlar Ovitrelle’den kaç gün sonra iğnenin etkisi geçer ve teste müsait olur bilen birisi var ise paylaşabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Ben her sabah ve akşam aynı saatte içtim. İğneleri de keza öyleEstroferm içenler belirli bir saat ayarlarınızı kendinize her gün aynı saatte mi içtiniz?
Ben de de öyle yarin doktora soracam belki krem verir ignenin ucu içinde kalmis gibi aciyo ve morariyo sisiyodaya ne güzel bu prolutex acıtmamaya başlamıştı hissetmiyordum bile ama ne olduysa acıyıp kanamaya başladı sizde de durum aynı mı
Panik yapma canım o ilaç daha dağılmağı için ağrı yapar böyle birşey var gibi hissedersin. Morarmada ksnam olunca oluyor birde sakın ovma o kanı iyice yarar. Sadece bastır. Birde iğneyi farketmeden içerde hareket ettiriyorsan o da kanatır.Ben de de öyle yarin doktora soracam belki krem verir ignenin ucu içinde kalmis gibi aciyo ve morariyo sisiyoda
Bende önceki tedavimde saniye şaşırmadım elimizde iğne kolunuzda saatle geziyorduk haplarda keza öyle bunlara aynı düzen yapayım bari.Ben her sabah ve akşam aynı saatte içtim. İğneleri de keza öyle
İlk gün dün karışık içmiştim sağolsun koficigim ben böyle içiyorum dedi bende 8 saatte bir içiyorum sabah 8 içtim 26 ve 20 de içeceğim bana öyle falan diyen olmadida en iyisi düzenli olarak icmekEvet ben kendıme gore ayarladım ama mutlaka 8 saatte bır dedıler bana.Gunde 3 alıyorum
Şimdi senin sisteme geçtim balim 8.16.20.mucks tesekkurlerHmm 6 saat. Öyle de olur tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?