- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.001
Oh iyi bari tek zevkim caydiGünde iki üç bardağa izin var tatlım. Transferi olanlara.
Benımki ikiside iyi kaliteliydi bende 2 istemedim doktor şansımız artsın dedi ikna etti iyi kide öyle olmuş 1 i tutunmuş tek kese varBenim kocam iki tane koymayalım diyor, tutarsa çok zorlanırız nasıl bakacaz diyor. Ben de ikiz olmasından korkuyorum ama bi yandan da biri tutmazsa biri tutar şansımız artar diyorum, sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum, kafam çok karışık yani, hayırlısı olsun yaa inşallah kucağımıza alalım artık
Bizde erbil yağmurda yaptırdık tüp bebek ama biz tansel beyden dolayı oraya gitmiştik eşim azospermi şükür pozitifi aldık darısı başınıza acıbadem lab bilmiyorum ne kadar iyidir 10 yumurtadan 6 sı 5. Güne gitmişti beni daha önce başka yerde yaptırmadıgım için kıyaslayamamBnm Dr um erbil yağmur biz eşim ırda tedavi olduğu içn yaptırdık mecburen momartta erbil bey iyi memnunum ama işte olmayınca olmuo işteBi de acıbadem in laboratuvarını iyi demiolar çok öle okuyorum burda başka embriyon yok yeniden en baştan biz de başlıcaz.
Biz de öyle eşim azospermi p yüzden gttik ama 1 embriyom oldu o da negatıf oldu sizin adınıza sevindimBizde erbil yağmurda yaptırdık tüp bebek ama biz tansel beyden dolayı oraya gitmiştik eşim azospermi şükür pozitifi aldık darısı başınıza acıbadem lab bilmiyorum ne kadar iyidir 10 yumurtadan 6 sı 5. Güne gitmişti beni daha önce başka yerde yaptırmadıgım için kıyaslayamam
Geride sperminiz kaldıysa inşallah bir dahakine sizin de güzel sonuçlarını ız olurBiz de öyle eşim azospermi p yüzden gttik ama 1 embriyom oldu o da negatıf oldu sizin adınıza sevindim
Ne zaman transfer oldunuz peki.Bizde erbil yağmurda yaptırdık tüp bebek ama biz tansel beyden dolayı oraya gitmiştik eşim azospermi şükür pozitifi aldık darısı başınıza acıbadem lab bilmiyorum ne kadar iyidir 10 yumurtadan 6 sı 5. Güne gitmişti beni daha önce başka yerde yaptırmadıgım için kıyaslayamam
Bilmiyorum kafam çok karıştı labsratuvar için değiştirmemiz lazım ne yapcaz bilmiyorum bahçeci mi yoksa embriyolog cenk varmş o mu bilmiyorum kafazmz karıştı.Istanbula geliyorsan bahçeciyi öneririm. Laboratuar ve embriyologlar 1 numara. Ben dr için değil, onun için tercih ettim.
8 aralıkta oldumNe zaman transfer oldunuz peki.
2 tüp kaldı canım inşallah öyle olurGeride sperminiz kaldıysa inşallah bir dahakine sizin de güzel sonuçlarını ız olur
Yaşımız yumurta toplattıgımızda temmuz ayıydı 26 ydı şimdi 27 oldum eşim 30 yaşında. Canım en azından sperm bulunmuş bizim durumumuz çok sıkıntılı biliyorsun şukür ki sperm uretimi var en azından eşinde2 tüp kaldı canım inşallah öyle oluryaşınız kaçtı bnden de 10 yumurtadan 7 si döllenmeye alınmş ama ilkinde 5 embriyo gelişmedi dondurlmadı sonra yine denedik dondurulmuşla 1 tane oldu o da negatif oldu şimdi 2 tüp kaldı son 2 şansmz yani napcaz bilmiyorum spermden kaynaklı mı nedir bahçeci ye mi yoksa embriyolog cenk varmş ona mı gitsek kafazmz karıştı erbil bey iyi ama labaratuvar değiştirmek gerek belki de
Öyle canım çok sıkıntılı ama şu an negatifim yani dün öğrendik Kesin olarak testte çıkmamıştı dün kanda da kesinleşti. Ama Dr olarak değil de lab. Olarak bakıyorum şu an spermler lab için iyi yerde işlem görsn istiyorum. Başka dondurlan embriyom olmadı çünkü yine baştan başlıcaz. Ama bu sefer değşsim istiyoruz labaratuvarı. Embriyolog Cenk varmş onun için onun olduğu hastaneye gidebleblrz. Ya da bahçeci ye kafam karışık iyice.Yaşımız yumurta toplattıgımızda temmuz ayıydı 26 ydı şimdi 27 oldum eşim 30 yaşında. Canım en azından sperm bulunmuş bizim durumumuz çok sıkıntılı biliyorsun şukür ki sperm uretimi var en azından eşinde
İyi araştır o zamn tekrar basla pes etme lütfenÖyle canım çok sıkıntılı ama şu an negatifim yani dün öğrendik Kesin olarak testte çıkmamıştı dün kanda da kesinleşti. Ama Dr olarak değil de lab. Olarak bakıyorum şu an spermler lab için iyi yerde işlem görsn istiyorum. Başka dondurlan embriyom olmadı çünkü yine baştan başlıcaz. Ama bu sefer değşsim istiyoruz labaratuvarı. Embriyolog Cenk varmş onun için onun olduğu hastaneye gidebleblrz. Ya da bahçeci ye kafam karışık iyice.
Bnmde test ayın 11 indeRica ederim olursun ya İnş hepimiz bekleyiş içindeyiz
İnş test yanılıyordur bazen bozuk olabilir ama benim daha çok var da bende hiç belirti haftaya pazartesi test günüm çok korkuyorum bende ama nasipte ne varsa önüne geçemezsin test gününe kadar sabret artık eşim bu yüzden gebelik testi almıyor ben kafam bulanmasın diye
Bende yatiyroum inanki hicbir sakincasi yok bebek o kadar korunaklili plesanta icinde ilerleyen zamanda brbek büyüyünce karin buyuyunce zaten imkansiz gibi birsey bbebegin kalp gelisimi icin sola yatmak en guzeliymis sirt üstü tehlikeli mis ilerleyen zamanda o yuzden ilk 3 4 ay nasil yatarsan pek de problem degil tabi yinede dikkat etmek lazimYuz ustu kötu mu? Ben hep öyle yaptiyorum
İstediğin doktoru seçiyorsundurda işte kısmetim oradaymışBizim dr'da kadınbahçeciyi erkekler hamamı yaptın yani
Evt maalesef ne kdr da dua etsek zamanı değilmiş.sabırla beklıcez artık.İnş ilerde olur çok dua ettim ne hatim ler salatı tefriciye 4444 tane okudum kadir süresini bugün teste gitmeden önce bile 41 tane okudum ama işte olması kısmetimizde yokmuş
Yok canım etmicem ya eşim de anlayışlı o konuda bn 30 yaşındaym geçmeden inş benden de başlamak istiyorum hemen Dr değil de bizim için lab da önemli spermlerdem az embriyom olşuo yaniİyi araştır o zamn tekrar basla pes etme lütfen
Canım benim labaratuvar çok önemli ama sperm ve yumurtada önemli mesela AA en kaliteli embriyo iken benim bahcecide en iyi labaratuvar olmasına rağmen hiç aa embriyom oluşmadı üstelik aylarca vitamin kullandık eşim Kaan aydosta 6ay tedavi gördü varikosel ameliyatı oldu Kaan bey tamamdır doğal yolla olur dedi biz hiç beklemeden tupe başvurduk onlarda bir yere kadar ilerleyebiliyor birde her ay aynısı olacak diye birşey yokYok canım etmicem ya eşim de anlayışlı o konuda bn 30 yaşındaym geçmeden inş benden de başlamak istiyorum hemen Dr değil de bizim için lab da önemli spermlerdem az embriyom olşuo yaniinşallah bu sefer umutluyum daha iyi şekilde denicez araştırp
İnşallah canım inşallahYok canım etmicem ya eşim de anlayışlı o konuda bn 30 yaşındaym geçmeden inş benden de başlamak istiyorum hemen Dr değil de bizim için lab da önemli spermlerdem az embriyom olşuo yaniinşallah bu sefer umutluyum daha iyi şekilde denicez araştırp
Benimde 8 aralık transfer kese göründü mü sizin benimki sıkıntılı olduğu için kese falan demedi doktor iyi görünmüyor çocuk çok az tutunuyor düşürelim dedi yarın tekrar beta bakılacak karar verilecek8 aralıkta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?