Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bnm sadece kese göründü çocuk falan görünmedi beta 7714 tü gecen hafta pazartesi bakmıştı 10 gün sonrasına randevu verdi karından baktı sizin ultrason görüntünüz var mı beta kaçtı

Bnm sadece kese göründü çocuk falan görünmedi beta 7714 tü gecen hafta pazartesi bakmıştı 10 gün sonrasına randevu verdi karından baktı sizin ultrason görüntünüz var mı beta kaçtı
Benim beta düştü 1148 e alttan muayene etti tek dediği çok az tutunuyor ilacı bırak kendi düşsün ben kıyamadım az da olsa tutunuyor deyince

İnş şuan o kadar etkilendim ki eşim bilet aldı bir süre memlekete gidiyorum çok sarsıldık ikimizde tek kelime konuşmadı bugün benle
Bak cidden ilkin umudu çok yüksek oluyo ve ne yazıkki hepimiz çok beklentiye girdik net olsun garanti olsun 3 ay gbi bi süreç geçiriyoruz kolay deil ve herbiseyi biz yaSio gbi gozuksekde maddi manevi eşlerimizle yıpranıyoruz. Taze daha inan sonra 1 umut yine baslion insanlar senelerce denio

Aynen

Kesinlikle katılıyorum negatif görüp üzülmek başka ama pozitif görüp bebeğin gelişmemesi çok başka üzücü beterin beteri var canım benim ilk transfer pozitif oldu 7haftalık oldu kalp atışı yok kesede bozulmaya başladı bekledik kendi düşmeyince doktor vajinadan uygulanan bir ilaç verdi evde kullan gece yatarken dedi gece kullandım 3 saat sonra kusma ve savcıyla kalktım sabahın 6 sı afedersin heryere çıkarıyorum bayılıp ayılıyorum derken eşim acile yetiştirdi oradaki doktora ilacı gösterince beni muayene etmeyi bırakıp sizi polise şikayet edecem diye yaygara çıkardı bu ilaç devlet hastanesinde hastayı yatırıp kullanılıyormuş ilacı el altından buldunuz yaşınız küçük çocuğu düşürmek istediniz yakaladım sizi diye yaş 27 o zaman eşim doktora muayene et konuşuruz çağar polisi diyor elimizde evrak var sonuçta tüp bebek olduna dair eşim başka hastaneye götürecekken tamam dedi yatış oldu serum vs dışarıda eşime dua et karın ölmesin demiş sonra yanıma gelmiş aglama bak eşin dışarıyı karıştıyor diyor o gün bize neler çektirdi bebeğimin düşmesine mi yanayım kendim düşürmek zorunda kaldım ona mı yoksa doktorun bizi bebeği siz öldürdünüz demesine mi yoksa polise şikayetle suçlamasına mı akşam eve geldiğimizde eşimin tek dediği sen yanımda sağlıklı ol bebeğimiz hiç olmasada razıyım ve günlerce suskunluk ama naptık tekrar denedik napalım imkanlar el veriyorsa insan umutla yola devam etmek istiyor Rabbim hadi bu sefer ol der de olurverir diye umut etmek Rabbimden çünkü şimdi yine inşaAllah olmaz ama tekrar düşük yaşama ihtimalim var ve beklemekten başka çarem yok

İnş şuan o kadar etkilendim ki eşim bilet aldı bir süre memlekete gidiyorum çok sarsıldık ikimizde tek kelime konuşmadı bugün benle
Benim 3.denememde tuttu daha keseyi görmedik Ama Rabbim inşallah hayırlısıyla devamını görmemi nasip eder ama şimdilik tuttu .benimde eşimde ciddi sperm sorunu var , ama pes etmeyin lütfen .Bir kaç ay ara verip tekrar Bismillah deyip ayağa kalkın .Deneyeceğiz olana kadar Rabbim nasip edecek İnşallah .

Umudumuz var düşüklere pk üzülmeyin sağlıksız olan dusuyo sonuçta Bnde tutsun düşmesin die ameliyat oldum rahim sekil bozukluğu vardı yine tutmadı mesela insan herşeyi düşünüo tutmasi için ama nasibimizi yasıyoruz

Bu transfer den önce bende ameliyat oldum ama nasip olmayınca olmuyor vardır Rabbimin bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…