Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ami
Amin inş bari sizin gülen yüzünüz hiçbir zaman solmaz

Öyle canım tabi ama Biraz da naisp işi biz elimizden geleni yapalım da geiris i Allah ın takdiri ama şimdi labsratuvar ve Dr kısmına bakıyorum spermler zaten donuk bizim eşimde çıkış yok malesef

Aaa ben ovuyorum tuhh be iyiki soylediniz cok teşekkür ederim belki de oyuzden böyle agri oluyo hay allah

Öyle canım tabi ama Biraz da naisp işi biz elimizden geleni yapalım da geiris i Allah ın takdiri ama şimdi labsratuvar ve Dr kısmına bakıyorum spermler zaten donuk bizim eşimde çıkış yok malesef
Biliyorum canım onun için diyorum ya niye gruptaki arkadaşlarda sor ya bahçeci ya Memorial derler sanırsam ara konuş hangisi içine sinerse karar ver sonra çıkış olmazmiymis hiç

Biliyorum canım onun için diyorum ya niye gruptaki arkadaşlarda sor ya bahçeci ya Memorial derler sanırsam ara konuş hangisi içine sinerse karar ver sonra çıkış olmazmiymis hiç
Yok canım olursa de içerse üretim oluo çıkış olmuo amlyt ile bulunuo, araştırcam cnm bakalım artık ylbe başa döndük inşallah bu sefer olur Allah nasip eder isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rahim sekil bozukluğunun neydi septummu arkuatmi?

Yok canım olursa de içerse üretim oluo çıkış olmuo amlyt ile bulunuo, araştırcam cnm bakalım artık ylbe başa döndük inşallah bu sefer olur Allah nasip eder isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım benim

Anladim canim tekrar gecmis olsun en kisa zamanda hayirli haberlerini duyariz burda cok dikkat et kendine maddi manevi cok emek veriyoruz Rabbim bu sefer yavruna kavustursun seni

Ay okuyunca gözlerim doldu ah tekntemennimiz evlatlarımızı kucağımıza almak karşındaki doktor da olsa anlayışsız oluyor ins bu kez sağlıkla kucağınıza aliesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…