- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.061
Aynen o gün herşey üst üste geldi ve ayrı bir travma oldu bizim için şükür geçti Amin inşaAllah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizinAy okuyunca gözlerim doldu ah tekntemennimiz evlatlarımızı kucağımıza almak karşındaki doktor da olsa anlayışsız oluyor ins bu kez sağlıkla kucağınıza aliesiniz
Evet fitil Engelleyebilir bir ihtimalKızlar 3. Gün embriyosu transfer olmuştum 10. Günü kan verdim negatif cikti adet olmam için fitili bırakmam mi gerekiyor çünkü normal adet günüm 3 gün geçti
8,16,00 20 değil hatlar karıştıŞimdi senin sisteme geçtim balim 8.16.20.mucks tesekkurler
O nerdeymiş?Bilmiyorum kafam çok karıştı labsratuvar için değiştirmemiz lazım ne yapcaz bilmiyorum bahçeci mi yoksa embriyolog cenk varmş o mu bilmiyorum kafazmz karıştı.
Umarım memnun kalırız ikimizde aygülümİstediğin doktoru seçiyorsundurda işte kısmetim oradaymış
Merhaba gitmeeim ki daha en son geçen hafta pazartesi gittim karından baktı sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi perşembe gidicem siz ne zaman gittiniz nasıl ilerlediMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz kalp atışını duydunuz mu bebiş göründü mu acaba bende 5 Aralık'ta oldum daha görünmedi
He kız gece 12 diyecektim yanlış yazmışım8,16,00 20 değil hatlar karıştı
Vajinal muayene de belli olmaz diyor benim Dr demekki olabiliyormusVajinal muayene
Ya ne kadar takihsiz bir olay yaşamışın çook geçmiş olsun.hangi merkez hangi dr sana o ilacı yazdı???bu nasıl bir pervasızlık?Kesinlikle katılıyorum negatif görüp üzülmek başka ama pozitif görüp bebeğin gelişmemesi çok başka üzücü beterin beteri var canım benim ilk transfer pozitif oldu 7haftalık oldu kalp atışı yok kesede bozulmaya başladı bekledik kendi düşmeyince doktor vajinadan uygulanan bir ilaç verdi evde kullan gece yatarken dedi gece kullandım 3 saat sonra kusma ve savcıyla kalktım sabahın 6 sı afedersin heryere çıkarıyorum bayılıp ayılıyorum derken eşim acile yetiştirdi oradaki doktora ilacı gösterince beni muayene etmeyi bırakıp sizi polise şikayet edecem diye yaygara çıkardı bu ilaç devlet hastanesinde hastayı yatırıp kullanılıyormuş ilacı el altından buldunuz yaşınız küçük çocuğu düşürmek istediniz yakaladım sizi diye yaş 27 o zaman eşim doktora muayene et konuşuruz çağar polisi diyor elimizde evrak var sonuçta tüp bebek olduna dair eşim başka hastaneye götürecekken tamam dedi yatış oldu serum vs dışarıda eşime dua et karın ölmesin demiş sonra yanıma gelmiş aglama bak eşin dışarıyı karıştıyor diyor o gün bize neler çektirdi bebeğimin düşmesine mi yanayım kendim düşürmek zorunda kaldım ona mı yoksa doktorun bizi bebeği siz öldürdünüz demesine mi yoksa polise şikayetle suçlamasına mı akşam eve geldiğimizde eşimin tek dediği sen yanımda sağlıklı ol bebeğimiz hiç olmasada razıyım ve günlerce suskunluk ama naptık tekrar denedik napalım imkanlar el veriyorsa insan umutla yola devam etmek istiyor Rabbim hadi bu sefer ol der de olurverir diye umut etmek Rabbimden çünkü şimdi yine inşaAllah olmaz ama tekrar düşük yaşama ihtimalim var ve beklemekten başka çarem yok
Yani drun ilaçları bırakman gerektiğiyle ilgili birşey söylemedimş?bence 2gün snra kan testini tekrarla neolur ne olmaz.ama adetin gecikebilir ilaçlardan benm 1hafta geciktiKızlar 3. Gün embriyosu transfer olmuştum 10. Günü kan verdim negatif cikti adet olmam için fitili bırakmam mi gerekiyor çünkü normal adet günüm 3 gün geçti
Ben dün gittim sata gore 6+2 görünüyor ama haftaya çağırdı bebek ve kalp atışı yok etkendir belki dedi ama bilemedim henüz bazklari da erken diyor ama işte kalp atışı duyulana kadar rahatlayamayacagiz galibaMerhaba gitmeeim ki daha en son geçen hafta pazartesi gittim karından baktı sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi perşembe gidicem siz ne zaman gittiniz nasıl ilerledi
Vajinal mi baktırdınBen dün gittim sata gore 6+2 görünüyor ama haftaya çağırdı bebek ve kalp atışı yok etkendir belki dedi ama bilemedim henüz bazklari da erken diyor ama işte kalp atışı duyulana kadar rahatlayamayacagiz galiba
Evet canimVajinal mi baktırdın
Bende öyle yaptırıcam perşembe kese büyüklüğün ne kadardıEvet canim
Kese büyüklüğüm 6+2 uyumlu SATA göre canim ama dediğim gibi bebek henüz görünmedi boş gebelik mi acabaBende öyle yaptırıcam perşembe kese büyüklüğün ne kadardı
Yok yok inşallah değildir öyle düşünme lütfen bak bende göremedim 5+4 de gittiğimde çok erken gelmişsin kesenin içi için 10 güne çağırdı bana çok gelmişti ama bak sana göre bakınca normalmış galibaKese büyüklüğüm 6+2 uyumlu SATA göre canim ama dediğim gibi bebek henüz görünmedi boş gebelik mi acaba
Görümcem de 8 hafta da görmüş aslında bazilaei geç görünüyor galuba ama stresh bile yetiyor hepimize ins saglikla kucağımıza alırızYok yok inşallah değildir öyle düşünme lütfen bak bende göremedim 5+4 de gittiğimde çok erken gelmişsin kesenin içi için 10 güne çağırdı bana çok gelmişti ama bak sana göre bakınca normalmış galiba
Teşekkür ederim konya da bir merkez hastane değil sadece tüp bebek tedavisi yapıyorlar daha sonra doktora neden bana böyle bir ilaç verdin hadi verdin uyarsaydın başıma bunlar geldi dedim verdiği cevap daha da can alıcı o doktor bana gıcık ondan yapmıştır öyle dedi haliyle diğer transfer de başka hastaneye geçtimYa ne kadar takihsiz bir olay yaşamışın çook geçmiş olsun.hangi merkez hangi dr sana o ilacı yazdı???bu nasıl bir pervasızlık?
Amiiin inşallah stres iyi değil sakin olGörümcem de 8 hafta da görmüş aslında bazilaei geç görünüyor galuba ama stresh bile yetiyor hepimize ins saglikla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?