Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay okuyunca gözlerim doldu ah tekntemennimiz evlatlarımızı kucağımıza almak karşındaki doktor da olsa anlayışsız oluyor ins bu kez sağlıkla kucağınıza aliesiniz
Aynen o gün herşey üst üste geldi ve ayrı bir travma oldu bizim için şükür geçti Amin inşaAllah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz kalp atışını duydunuz mu bebiş göründü mu acaba bende 5 Aralık'ta oldum daha görünmedi
Merhaba gitmeeim ki daha en son geçen hafta pazartesi gittim karından baktı sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi perşembe gidicem siz ne zaman gittiniz nasıl ilerledi

Ya ne kadar takihsiz bir olay yaşamışın çook geçmiş olsun.hangi merkez hangi dr sana o ilacı yazdı???bu nasıl bir pervasızlık?

Kızlar 3. Gün embriyosu transfer olmuştum 10. Günü kan verdim negatif cikti adet olmam için fitili bırakmam mi gerekiyor çünkü normal adet günüm 3 gün geçti
Yani drun ilaçları bırakman gerektiğiyle ilgili birşey söylemedimş?bence 2gün snra kan testini tekrarla neolur ne olmaz.ama adetin gecikebilir ilaçlardan benm 1hafta gecikti

Merhaba gitmeeim ki daha en son geçen hafta pazartesi gittim karından baktı sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi perşembe gidicem siz ne zaman gittiniz nasıl ilerledi
Ben dün gittim sata gore 6+2 görünüyor ama haftaya çağırdı bebek ve kalp atışı yok etkendir belki dedi ama bilemedim henüz bazklari da erken diyor ama işte kalp atışı duyulana kadar rahatlayamayacagiz galiba

Kese büyüklüğüm 6+2 uyumlu SATA göre canim ama dediğim gibi bebek henüz görünmedi boş gebelik mi acaba
Yok yok inşallah değildir öyle düşünme lütfen bak bende göremedim 5+4 de gittiğimde çok erken gelmişsin kesenin içi için 10 güne çağırdı bana çok gelmişti ama bak sana göre bakınca normalmış galiba

Görümcem de 8 hafta da görmüş aslında bazilaei geç görünüyor galuba ama stresh bile yetiyor hepimize ins saglikla kucağımıza alırız

Ya ne kadar takihsiz bir olay yaşamışın çook geçmiş olsun.hangi merkez hangi dr sana o ilacı yazdı???bu nasıl bir pervasızlık?
Teşekkür ederim konya da bir merkez hastane değil sadece tüp bebek tedavisi yapıyorlar daha sonra doktora neden bana böyle bir ilaç verdin hadi verdin uyarsaydın başıma bunlar geldi dedim verdiği cevap daha da can alıcı o doktor bana gıcık ondan yapmıştır öyle dedi haliyle diğer transfer de başka hastaneye geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…