- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.261
Baya koyu çıkmış, maşallah sana, hep duyardım tüp bebek transfer beklerken hamile kalanları, ilk kez birebir okuyorum buradaEvet normal oldu. Kasim transfer olmuştu aralık 1 de negatifi öğrendim. Peşine hamile kalmışım. Demin test yaptım. Kan testi vermeye korkar oldum. Burda bazı arkadaşlar idrarda teste bakıp betayı yorumlayabiliyor. Düşük çıkacak diye korkuyorum önceki 3 gebeligim öyle olmuştu çünkü
Ben de hep duyardım. Inan ben de çok şaşkınım. Tam da adetimi bekliyordum transfer için ama gebelik cıktı. Inşallah kanda da iyidir. Bakalım kısmet artik.Baya koyu çıkmış, maşallah sana, hep duyardım tüp bebek transfer beklerken hamile kalanları, ilk kez birebir okuyorum buradaben de düşükten sonra kendiliğinden olsun istedim ama doğum kontrol ilacını dayadı doktorcum hiç müsade etmedi sağolsun
Çok iyi yapmışsın canım, miniğin bu anı bekliyormuş demek kiBen de hep duyardım. Inan ben de çok şaşkınım. Tam da adetimi bekliyordum transfer için ama gebelik cıktı. Inşallah kanda da iyidir. Bakalım kısmet artik.
Ben o konuda dr ü dinlemedim canim. Folatla coraspirine devam edip korunmadim
Inşallah canım. Tabi kii bilgilendiririmÇok iyi yapmışsın canım, miniğin bu anı bekliyormuş demek kikan verince bizi de bilgilendir, yüksek çıkar inşallah sağlıkla kavuşursun şu tüp bebek batağından kurtulursun canım, kucağına almak nasip olsun
AynenTutunur Allahn izniyle dusunmemeye calis.
Benim 1 kızım var 2 ci için üniversiteye gittik çocuğum olduğundan 4300 artı 3000 bine yakın ilaç tuttu çocuğum olmasaydı tüp bebek 1400 artı ilaçEvet canım çok phahali embiro başı 3.050 TL ödedik bizde daha fazlasına gücümüz yetmedi
Numan bayazit e gitcez glb canım florance nigthen hatsnesiyle de çalışıomş onceden Embriyolog cenk orda die şimdi Ota Jınamed e geçmiş cenk onunla çalışan Dr lar dan biri de Numan bey iyisi tecrübelisi olsun istiyoruz.Dün gece yazmışsın yeni görüyorumkarar verebildin mi?
Benim çocuğum yok hiç canım ama uğraşmadım rapor falan işiyle çok zorluyorlar diye hepsi ozel yaptiriyoruz bizde ilaçlarda hep özel genelde herkeste özeli tercih ediyor raporda falan uğraşmamak içinBenim 1 kızım var 2 ci için üniversiteye gittik çocuğum olduğundan 4300 artı 3000 bine yakın ilaç tuttu çocuğum olmasaydı tüp bebek 1400 artı ilaç
Ben de kimyasal geçirmiştim ve çok silik bir çizgiydi. Sizinki maşallah çok güzel bence betanız 200lerde falandırArkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
Inşallah canım benim. Evet seni eski topikten hatirliyorum. Allah bidaha yaşatmasın sana daBen de kimyasal geçirmiştim ve çok silik bir çizgiydi. Sizinki maşallah çok güzel bence betanız 200lerde falandır
BndensinGünler geçmiyor arkadaşlaaaaaar
İki üç gün gecikmeyle regl oldum.Bugün üçüncü günüm.Sen ne yaptın?Senin adet vaktin geldi mi yoksa geçiuor mu senin de?
Hayırlı olur ins canim ama erken daha test gününü bekle moralin bozulmasinBnde 3. Gün embriyosu transferden sonra 7. Gundeyim dualarınızı bklerim test için erkn mi szde ayın 11ini beklemek zor geliyor bana bu arada 2. Denemem
Ay hayırlı olsun kendiliğinden mi oldu harika çok güzel çıkmış testimiz gozunuzaydun ins sağlıkla kucağınıza alirsinizArkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
Moral bozukluğu diil de blki sevinç olur die bu çabam =/ ama hyrlisi nasipHayırlı olur ins canim ama erken daha test gününü bekle moralin bozulmasin
Evet oksapar iyi mi kötü mü ben anlayamadım . Yaaaa hadi bakalım hayırlısıyla gör gel inşallahAy inşallah olmaz ya , zaten Buranın acilinden birşey anlamazlar .Bana da demişlerdi kanaman artarsa oksapar bırak diye .Gerçekten o yapıyor olabilir .Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım
Sizin de hayırlı olsun bebisiniz ins sağlıkla kucağınıza alirsinizCanım ben dün kaset testte aynı seninki gibi gördüm bugün kan değerim 300 çıktı. Allah'ım inşallah sağlıkla ilerletsin sürecini çok sevindim doğal bir şekilde olmasına
Kıyamam ya Allahım yardımcın olsun inşallah ne diyim hayırlı haberler almak nasip olsunKadın doktor benim ki uzaktan ilacı bile kesecekti ben doktorumu bulamadım anlamadım şimdi iş işten geçti muhabbeti yapılıyor olan bize oluyor maddi manevi 3.denemem zaten 1 haftadır ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?