Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Baya koyu çıkmış, maşallah sana, hep duyardım tüp bebek transfer beklerken hamile kalanları, ilk kez birebir okuyorum burada ben de düşükten sonra kendiliğinden olsun istedim ama doğum kontrol ilacını dayadı doktorcum hiç müsade etmedi sağolsun

Ben de hep duyardım. Inan ben de çok şaşkınım. Tam da adetimi bekliyordum transfer için ama gebelik cıktı. Inşallah kanda da iyidir. Bakalım kısmet artik.
Ben o konuda dr ü dinlemedim canim. Folatla coraspirine devam edip korunmadim

Çok iyi yapmışsın canım, miniğin bu anı bekliyormuş demek ki kan verince bizi de bilgilendir, yüksek çıkar inşallah sağlıkla kavuşursun şu tüp bebek batağından kurtulursun canım, kucağına almak nasip olsun

Dün gece yazmışsın yeni görüyorum karar verebildin mi?
Numan bayazit e gitcez glb canım florance nigthen hatsnesiyle de çalışıomş onceden Embriyolog cenk orda die şimdi Ota Jınamed e geçmiş cenk onunla çalışan Dr lar dan biri de Numan bey iyisi tecrübelisi olsun istiyoruz.

Benim 1 kızım var 2 ci için üniversiteye gittik çocuğum olduğundan 4300 artı 3000 bine yakın ilaç tuttu çocuğum olmasaydı tüp bebek 1400 artı ilaç
Benim çocuğum yok hiç canım ama uğraşmadım rapor falan işiyle çok zorluyorlar diye hepsi ozel yaptiriyoruz bizde ilaçlarda hep özel genelde herkeste özeli tercih ediyor raporda falan uğraşmamak için

Ben de kimyasal geçirmiştim ve çok silik bir çizgiydi. Sizinki maşallah çok güzel bence betanız 200lerde falandır

Ay hayırlı olsun kendiliğinden mi oldu harika çok güzel çıkmış testimiz gozunuzaydun ins sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Ay inşallah olmaz ya , zaten Buranın acilinden birşey anlamazlar .Bana da demişlerdi kanaman artarsa oksapar bırak diye .Gerçekten o yapıyor olabilir .Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım
Evet oksapar iyi mi kötü mü ben anlayamadım . Yaaaa hadi bakalım hayırlısıyla gör gel inşallah bu kanamalardan ötürü keseyi gördüm bol bol kalp atışını bekliyoruz şimdi inşallah

Kıyamam ya Allahım yardımcın olsun inşallah ne diyim hayırlı haberler almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…