Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ahaha ya bizimki zırt pırt kntrol kan bi salmıyoki bende bugun gittim cuma cagırdı tekrar snra gün aşırı kan ver kntrol ol .keltoşu görmekten bıktım
Senin bu keltoş kanınızı sumurecek heralde neymiş o gün aşırı kan vermek benimki 15inde gel dedi bi ozaman alacaktır kan sanırsam o kanda neye bakıyorlar?iyikide ona gitmemisim gün aşırı gitgel nasıl yapardım ayh

Ya kizlar ben adetin 3.gunu basladim transfer hazirligina.O gun gittim doktora.Bir daha beni 12 gun sonra çağırdı.Muayene bile etmedi 3.gun tahlil sonucina gore basladik.Neden boyle yapti ya?

Ya kizlar ben adetin 3.gunu basladim transfer hazirligina.O gun gittim doktora.Bir daha beni 12 gun sonra çağırdı.Muayene bile etmedi 3.gun tahlil sonucina gore basladik.Neden boyle yapti ya?
Merak etme canım benimkide öyle uzaktan tedavi basladik

Anti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
Kızlar merhaba doktorum bu testleri istedi arastırma hasthaneainde yaptırabilirsiniz dedi aranızda yaptırn varmı bunları nedir ne degildir. Valla bunaldım darlandım yaaaa

bunlar ne bacım yaa, negatif sonuçtan sonra mı istedi bunları. mthfr kan pıhtılaşma testi sanırım, ben hiç bilmiyorum,yaptıran çıkar muhakkak

Canım tıbbi genetikten randevu al eğitim araştırmadan veya üniversite hastanesi hangisi varsa .Bir an önce yaptır 1 ayı bulabiliyor bazen sonuçlanması .Kandan bakılıyor zaten

Biz genetik test yaptridik ama direk genetik test yaptiricaz dedik yaptılar.Boyle isimler yoktu.Dr sadece genetik test olarak yazmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…