- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.281
İns olur ama bence doktorunuzun dediği günü bekleyin sonraki süreçte de hep bekliyoruz malesefMoral bozukluğu diil de blki sevinç olur die bu çabam =/ ama hyrlisi nasip
Yok yapmıyorum artık şükür yatıyorum sürekli Allah’a emanetiCanım çok geçmiş olsunn stres yapma kendine
Sz ne durumdasınızİns olur ama bence doktorunuzun dediği günü bekleyin sonraki süreçte de hep bekliyoruz malesef
Hayırlısı canım maddi yönden zorlanıyor insanBenim çocuğum yok hiç canım ama uğraşmadım rapor falan işiyle çok zorluyorlar diye hepsi ozel yaptiriyoruz bizde ilaçlarda hep özel genelde herkeste özeli tercih ediyor raporda falan uğraşmamak için
Ahaha ya bizimki zırt pırt kntrol kan bi salmıyoki bende bugun gittim cuma cagırdı tekrar snra gün aşırı kan ver kntrol ol .keltoşu görmekten bıktımKeltos bilinmezmiben cumartesi başladım estroferme içiyorum ayın 15. Saniyelik kontrolüme gideceğim
ilk denemem emek hocada negatif oldu.Ama gercekten cok iyi bir dr.Malasef labaratuvar ozellerdeki gibi donanimli degil.Tek eksik o.Kocaeli üniversitesinde emek hoca çok iyi
Benim çarşamba sonuç ne olcak bir daha yapma şansım yokilk denemem emek hocada negatif oldu.Ama gercekten cok iyi bir dr.Malasef labaratuvar ozellerdeki gibi donanimli degil.Tek eksik o.
Evet kendiliğinden oldu canim. Amin insallah hepimizAy hayırlı olsun kendiliğinden mi oldu harika çok güzel çıkmış testimiz gozunuzaydun ins sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Amin inşaAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmışKıyamam ya Allahım yardımcın olsun inşallah ne diyim hayırlı haberler almak nasip olsun
Rabbim bı kapıyı kapatır birini acar inşallah bian önce sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin en önemlisi o gerisi bir şekilde hallolacak ümidimiz oHayırlısı canım maddi yönden zorlanıyor insan
Senin bu keltoş kanınızı sumurecek heralde neymiş o gün aşırı kan vermek benimki 15inde gel dedi bi ozaman alacaktır kan sanırsam o kanda neye bakıyorlar?iyikide ona gitmemisim gün aşırı gitgel nasıl yapardım ayhAhaha ya bizimki zırt pırt kntrol kan bi salmıyoki bende bugun gittim cuma cagırdı tekrar snra gün aşırı kan ver kntrol ol .keltoşu görmekten bıktım
Sağolasın canım inşlh ama ne büyük şans ve nimettir tedaviyle doğal yoldan kalmışsın sağlıcakla ilerler kucağında görürsün inşallhInşallah canım benim. Evet seni eski topikten hatirliyorum. Allah bidaha yaşatmasın sana da
Merak etme canım benimkide öyle uzaktan tedavi basladikYa kizlar ben adetin 3.gunu basladim transfer hazirligina.O gun gittim doktora.Bir daha beni 12 gun sonra çağırdı.Muayene bile etmedi 3.gun tahlil sonucina gore basladik.Neden boyle yapti ya?
bunlar ne bacım yaa, negatif sonuçtan sonra mı istedi bunları. mthfr kan pıhtılaşma testi sanırım, ben hiç bilmiyorum,yaptıran çıkar muhakkakAnti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
Kızlar merhaba doktorum bu testleri istedi arastırma hasthaneainde yaptırabilirsiniz dedi aranızda yaptırn varmı bunları nedir ne degildir. Valla bunaldım darlandım yaaaa
Canım tıbbi genetikten randevu al eğitim araştırmadan veya üniversite hastanesi hangisi varsa .Bir an önce yaptır 1 ayı bulabiliyor bazen sonuçlanması .Kandan bakılıyor zatenAnti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
Kızlar merhaba doktorum bu testleri istedi arastırma hasthaneainde yaptırabilirsiniz dedi aranızda yaptırn varmı bunları nedir ne degildir. Valla bunaldım darlandım yaaaa
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşallahhMukuu2004 saglikla kucagina alırsın insallah.Darisi bize olsun.Kacinci gun embriyosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?