- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.301
Aaaa ben seni biliyorum evet kacinda transfer olmustun ozaman canim acaba smdi kendiligindenmi hamile kaldin? Bu test kacinci gun testi gayet koyu renk duruyor bana gore Allahim nelere kadirsin yarin bi beta na baktirsinaArkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
19 kasımda transfer olmuştum 1 aralıkta negatif olduğumu öğrenmiştim canim.Aaaa ben seni biliyorum evet kacinda transfer olmustun ozaman canim acaba smdi kendiligindenmi hamile kaldin? Bu test kacinci gun testi gayet koyu renk duruyor bana gore Allahim nelere kadirsin yarin bi beta na baktirsinaben de cok heyecanlandim
Ben yaptirdim hemde hamileyken...Anti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
Kızlar merhaba doktorum bu testleri istedi arastırma hasthaneainde yaptırabilirsiniz dedi aranızda yaptırn varmı bunları nedir ne degildir. Valla bunaldım darlandım yaaaa
Kiz ben sana dua etmistim acaba kabul mu oldu ne19 kasımda transfer olmuştum 1 aralıkta negatif olduğumu öğrenmiştim canim.Hemen peşine kendiliginden gebe kalmışım bu testi adetimi 2 gün geçti öyle yaptim. Yarın kan vereceğim. Muhakkak yazarım canim
Bi tane dunyalar tatlisi kızım var evlat edindik. İyiki de o var Rabbim ona ömür versin.Çocuğun varmı
Aynen canım eğer garanti olacak deseler neler verilmez ki ama işte sonu MuallakAhh canım benim, biliriz tabi zor olduğunu bilmez miyiz, maddi sıkıntıların üstüne bi de negatif olunca ya da düşükle sonuçlanınca nasıl yıkım oluyor. Allah emeklermizi boşa çıkarmasın, bir yerden sonra para da çare olmuyor canım, kesin çocuğumuz olacağını bilsek nelerimizi verecez, ama işte hiçbişeyin garantisi yok, oldu mu oluyor Allahım ne zaman nasip ederse
Genetik test bunlarAnti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
Kızlar merhaba doktorum bu testleri istedi arastırma hasthaneainde yaptırabilirsiniz dedi aranızda yaptırn varmı bunları nedir ne degildir. Valla bunaldım darlandım yaaaa
muuukuuuuuu masalllaahhh kuzuuummm yaaaaa aklima geldinn dedim bi bakayim napti benim sabir taşiiii biii baktimm kiii tebrikleri cevaplamisssKızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktırabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
21 ocak senin günün olsun beybi15ocak ilk kontrol kaç gün sonra transfer bilmiyorum bı aksilik çıkmazsa 6 gün sonra olur dedi asistan hanimcim
Içine sindiyse ne güzelNuman bayazit e gitcez glb canım florance nigthen hatsnesiyle de çalışıomş onceden Embriyolog cenk orda die şimdi Ota Jınamed e geçmiş cenk onunla çalışan Dr lar dan biri de Numan bey iyisi tecrübelisi olsun istiyoruz.
Benim 21 gün geçti daha yokİki üç gün gecikmeyle regl oldum.Bugün üçüncü günüm.Sen ne yaptın?
Nedeni neymiş peki?Doktorun ne dedi ki?Benim 21 gün geçti daha yok
İnşallah canımBen yaptirdim hemde hamileyken...kan pihtilasmasi icin bunlar umarim negatif cikar 2 3 haftada cikiyor sanirim
Ozelde ne kadar tuttu canımGenetik test bunlar
Pıhtılaşma, gen mutasyonu ,antikor testleri
Ben genetik testleri tüp bebege başlarken istemişti drum.yaptırmıstm özelde 2haftada çıkıyor devlette sürer biraz bilgin olsun.
evet canım negatif olunca bakalım dedı keske en basta baksaydıbunlar ne bacım yaa, negatif sonuçtan sonra mı istedi bunları. mthfr kan pıhtılaşma testi sanırım, ben hiç bilmiyorum,yaptıran çıkar muhakkak
tıbbı genetık bolumu baktım hergun randevu varmış allahtan gunde 2 saat calısıyorlarmıs zatenCanım tıbbi genetikten randevu al eğitim araştırmadan veya üniversite hastanesi hangisi varsa .Bir an önce yaptır 1 ayı bulabiliyor bazen sonuçlanması .Kandan bakılıyor zaten
kan pıhtılasma testı falan da varmıs arasında gerısıde genetık test sanırımBiz genetik test yaptridik ama direk genetik test yaptiricaz dedik yaptılar.Boyle isimler yoktu.Dr sadece genetik test olarak yazmisti.
ayyy kurban oldugum rabbım yaa canım gözün aydın darısı basımıza inşallah19 kasımda transfer olmuştum 1 aralıkta negatif olduğumu öğrenmiştim canim.Hemen peşine kendiliginden gebe kalmışım bu testi adetimi 2 gün geçti öyle yaptim. Yarın kan vereceğim. Muhakkak yazarım canim
İyi yaptırırsın hemen .Zaten özelde ücreti fazla baya ve yine aynı süreyi buluyor sonuçlanmasıtıbbı genetık bolumu baktım hergun randevu varmış allahtan gunde 2 saat calısıyorlarmıs zaten
Allah ömür versin amcamın geli aşılama tüp bebek çok denediler ikisindede sorun vardı 9 zuncu sene evlatlık aldılar 10 sene oğlu oldu arkasından tane dahaBi tane dunyalar tatlisi kızım var evlat edindik. İyiki de o var Rabbim ona ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?