Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aaaa ben seni biliyorum evet kacinda transfer olmustun ozaman canim acaba smdi kendiligindenmi hamile kaldin? Bu test kacinci gun testi gayet koyu renk duruyor bana gore Allahim nelere kadirsin yarin bi beta na baktirsina ben de cok heyecanlandim

Aaaa ben seni biliyorum evet kacinda transfer olmustun ozaman canim acaba smdi kendiligindenmi hamile kaldin? Bu test kacinci gun testi gayet koyu renk duruyor bana gore Allahim nelere kadirsin yarin bi beta na baktirsina ben de cok heyecanlandim
19 kasımda transfer olmuştum 1 aralıkta negatif olduğumu öğrenmiştim canim. Hemen peşine kendiliginden gebe kalmışım bu testi adetimi 2 gün geçti öyle yaptim. Yarın kan vereceğim. Muhakkak yazarım canim

Ben yaptirdim hemde hamileyken... kan pihtilasmasi icin bunlar umarim negatif cikar 2 3 haftada cikiyor sanirim

Kiz ben sana dua etmistim acaba kabul mu oldu ne Allahim resmen ayni gun transfer olmustuk ve suan cok sevindim adina Rabbim nelere kadir elhamdulillah mucizelerine inanmak lazim yarin kan ver haberini bekliyoruz insh

Aynen canım eğer garanti olacak deseler neler verilmez ki ama işte sonu Muallak Allah tüm isteyenlere yardım etsin

Genetik test bunlar
Pıhtılaşma, gen mutasyonu ,antikor testleri
Ben genetik testleri tüp bebege başlarken istemişti drum.yaptırmıstm özelde 2haftada çıkıyor devlette sürer biraz bilgin olsun.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktı rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
muuukuuuuuu masalllaahhh kuzuuummm yaaaaa aklima geldinn dedim bi bakayim napti benim sabir taşiiii biii baktimm kiii tebrikleri cevaplamisss

Içine sindiyse ne güzel insam kendini emin ellerde hissetmek istiyor

Genetik test bunlar
Pıhtılaşma, gen mutasyonu ,antikor testleri
Ben genetik testleri tüp bebege başlarken istemişti drum.yaptırmıstm özelde 2haftada çıkıyor devlette sürer biraz bilgin olsun.
Ozelde ne kadar tuttu canım
Arastırma hastahanesı 3 4 haftayı bulur dedı tıbbı genetik bolumu var sanırım orası yapıyor

ayyy kurban oldugum rabbım yaa canım gözün aydın darısı basımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…