Aralık - Ocak Transfer olacaklar

evet canım negatif olunca bakalım dedı keske en basta baksaydı
Tüp Bebek doktorları deniyor negatif olduktan sonra araştırmaya giriyor aslında herkes okadar çok para dokuyorki ilk bastan bunları yaptır gerekirse özelde dese kimsenin itiraz edeceğini dusunmem baktın negatif O zaman pihtilasma testi genetik testi istiyorlar baştan ostede soruna odaklı gitsin tedavi sörf bu pihtilasma yüzünden bebeğini ksaybediyor insanlar onun için uyanık olmak gerek ben mesela DNA hasarı testini falan kendim araştırdım ne olsa özelde yaptırdık istedim yapıldı doktorlar beklersek yandik

Kesinlikle katılıyorum bastan ne gerekıyorsa ıste de ki bunlar zorunlu bunlar sıze kalmıs ben hepsini yaptırırdım yanı sımdı yenı Bı stres le basbasayız sonuclar cıkana kadar. Benım esimle uzaktan akrabalık var annelerimiz akraba ondan sebeb kafam karısıyor Rabbım buyuk aklıma getirmemeye calısıyorum ama ne bilim ıste

Canım aldın mı sonucunu
Aldım tatlım ama pek iç açıcı değil artış varda çok az 1148 den 1283 e çıkmış sanırım bu yeterli değil doktoru aramadım bile yine başlıca bekleme düşür diye ben son umut yarın tekrar kan vericem yine böyle az bir artış olursa yapacak bişeyim yok beklemenin de bir anlamı yok napalıl nasip değilmiş diyeceğiz

Kiz ben sana dua etmistim acaba kabul mu oldu ne Allahim resmen ayni gun transfer olmustuk ve suan cok sevindim adina Rabbim nelere kadir elhamdulillah mucizelerine inanmak lazim yarin kan ver haberini bekliyoruz insh
Canim benim belki de dediğin gibidir. Allah razı olsun Sen hangi sürectesin?

Drlar deneme yanılma yöntemi seciyor ben ilk tedavimde sadece 1yumurta dollendi kafam karıştı dedim bu böyle olmamalı hemen araştırmaya girdim sperm DNA hasarı varmış yüksek olursa döllenme problemi oluyormuş araştırdım Kaan aydosa gittik sperm DNA hasarını o istedi istemese de biz baktiracaktik zaten onun için Ankara'ya gittik düzen labaratuvarda ne gerekiyorsa inceleyin dedik sperm .DNA hasarı morfoloji ne olsa biz ödeme yapıyoruz hiç değilse aklimizda birşey kalmasın dedik yaptırdık devlet olmadıktan sonra illa Dr istemesi şart değil benim bildiğim inşallah bir problem çıkmaz c bey kan dulandirici vermedimiydi oksapar falan

Ya ama çok tuhaf değil mi böyle olması hala tutunuyor demek olmuyor mu bu bencede yarın mutlaka tekrar test verin

Coraspın ıcıyordum gunde 1 kez o istenen testleri okudum için şişti hastalık hastalık yazıp duruyor

Sperm testine falan detaylı bakılmıstı ama soyle bısey de var genel testler saglıklıysa herhangi Bı negatif olmayınca okadar DNA falan arastrmzdım acıkcası cunku 10 yumurta dollendı 5 gun olanları dondurduk haliyle hersey yolundayken transfer yaptırdım
Zaten su testleri de verip kendımı dinlendirme ye cekecem bu dusunceler gercekten cok yoruyor ve olumsuz etkiliyor süreci

Ya ama çok tuhaf değil mi böyle olması hala tutunuyor demek olmuyor mu bu bencede yarın mutlaka tekrar test verin
Doktor demişti çok az tutunuyor ama oda yeterli değil diye sağlıklı ilerlemiyor dedi yarın vericem inşaAllah gerektiği kadar artış olur yoksa bunuda düşürmek zorunda kalıcam bu beni hepten sıkıntıya sokuyor

Ya tabi bakilmistir ona bı lafım yok ama mesela bayanda pıhtılaşma testini bazı drlar 3dusukten sonra istiyormuş 3 bebek kaybetmek demek çok korkunç önlemini almak gerek herkeste bu öyle olacak diye birşeyde yok haklısın inşallah güzel çıkar sonucunuz genelde oksapar veriyorlar taransfer öncesi kontrolün rahim kalinliginnkacti canım senin kaç mm de transfer yaptı dr

Merhabalar hanımlar bende şu an 4. Tüp bebek denememdeyim, 2 ocakta tek embriyo transfer oldum. Transferden sonra hiç dinlenmeden hemen kaldırdılar. Bende pırtılaşma bozukluğu var faktör 13 v34l homozigot, mtfr c677t heterezigot mutasyon var, daha önce gittiğim doktorlar kan sulandırıcı iğne vurulma gerektiğini söyledi ama doktorum gerek yok diyerek coraspirin verdi. Çok tedirginim. Şu an kasık ağrılarım falan geçmiş durumda hiçbir belirti yok.

Coraspın ıcıyordum gunde 1 kez o istenen testleri okudum için şişti hastalık hastalık yazıp duruyor
Transferden sonramı verdi corospin sakinn ol canım herşeyin bir tedavisi var pıhtılaşma varsa kan sulandirici ile çozuyorlar birşey çıkmaz

Evt maalesef benm kuzenmde düşük yaptı.dr a sordu gerek yok dedi kız gitti kendı yaptırdı testı içine doğmus sanki 2gen mutasyonu cıktı kan pıhtılasma.snra tekrar hamıle kaldı iğnesini kullandı 2gun snra dogurcak.yani baştan test istemek bu kdr zormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…