- 18 Şubat 2020
- 109
- 59
- 18
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.341
Benim ilk hamileliğimde ikizlerimin 8 haftalıkken kalbi durdu özelde doktor pıhtılaşma varmı diye bir bakanlık dedi o testi de araştırma yapıyordu yapmak istemediler benim annemin çok düşük olmuş bende onu söyledim genetik sorun olabilir dedim bana ilk kayıpta bakmıyoruz ama bu seferlik bakalım dediler benimde pıhtılaşma çıktıYa tabi bakilmistir ona bı lafım yok ama mesela bayanda pıhtılaşma testini bazı drlar 3dusukten sonra istiyormuş 3 bebek kaybetmek demek çok korkunç önlemini almak gerek herkeste bu öyle olacak diye birşeyde yok haklısın inşallah güzel çıkar sonucunuz genelde oksapar veriyorlar taransfer öncesi kontrolün rahim kalinliginnkacti canım senin kaç mm de transfer yaptı dr
Söktürücü verdi sadece. Gidince konusurum artik. Ama ben 1 kutu estrofem ictim onun etkisi diye düşünüyorumNedeni neymiş peki?Doktorun ne dedi ki?
Geç değil herkes genelde ayni günlerde transfer oluyorOo çok havali 21.01.2021.okadar geçmi oluyor bilmiyorum kalinlik kaç olmadı gerek benim bildiğim 11 falan
Memorialde 2 haftada cikiyormus ben yurtdisindayim burda yaptirdim bildigim kadariyla ozellerde daha cabuk cikiyormus herhaldeİnşallah canım
Hangi bölümden yaptırdın
İşte tamda demek istediğim bu sadece Dr güvenip kalmayacağız çünkü üzülen biz oluyoruz giden umutlar...Evt maalesef benm kuzenmde düşük yaptı.dr a sordu gerek yok dedi kız gitti kendı yaptırdı testı içine doğmus sanki 2gen mutasyonu cıktı kan pıhtılasma.snra tekrar hamıle kaldı iğnesini kullandı 2gun snra dogurcak.yani baştan test istemek bu kdr zormu
Sen de bendenAynen canım Numan beyi de araştırdm iyi Bi dr. İçime sindi ya.
Adet olmayı bekliyorm daha olamadım ya ne zaman Olcam acaba
İşte aynen 3 kayıp istiyormuş bazı drlar deselerki şu testleri yaptir özel olsa bile kimse yaptırmam demezBenim ilk hamileliğimde ikizlerimin 8 haftalıkken kalbi durdu özelde doktor pıhtılaşma varmı diye bir bakanlık dedi o testi de araştırma yapıyordu yapmak istemediler benim annemin çok düşük olmuş bende onu söyledim genetik sorun olabilir dedim bana ilk kayıpta bakmıyoruz ama bu seferlik bakalım dediler benimde pıhtılaşma çıktı
Tamam beybi hayırlısı bakalım sona geldikGeç değil herkes genelde ayni günlerde transfer oluyor
Canim bizde esimle akrabayiz seni korkutmak istemem ama dusuklerimin sebebi buymus.. karyotip yaptirdinizmi? Kromozom anomalisi olabiliyo embryo yu birlestirince ngs yaptirmanizi tavsiye ederim.. bunu bi drunuza danisinKesinlikle katılıyorum bastan ne gerekıyorsa ıste de ki bunlar zorunlu bunlar sıze kalmıs ben hepsini yaptırırdım yanı sımdı yenı Bı stres le basbasayız sonuclar cıkana kadar. Benım esimle uzaktan akrabalık var annelerimiz akraba ondan sebeb kafam karısıyor Rabbım buyuk aklıma getirmemeye calısıyorum ama ne bilim ıste
Yaaaaaa sabır ettim vallaaa dün harika bir gündüüü rabbim isteyen herkesee nasip etsinn hayatımmmmuuukuuuuuu masalllaahhh kuzuuummm yaaaaa aklima geldinn dedim bi bakayim napti benim sabir taşiiii biii baktimm kiii tebrikleri cevaplamisss❤
şimdi bu listede var karyotip testi yaptıracaz inşallah temız çıkarCanim bizde esimle akrabayiz seni korkutmak istemem ama dusuklerimin sebebi buymus.. karyotip yaptirdinizmi? Kromozom anomalisi olabiliyo embryo yu birlestirince ngs yaptirmanizi tavsiye ederim.. bunu bi drunuza danisin
aminnn kuzum cok sevindim vallahii yaaa 21 aralik ugurlu geldi en uzun gün 3 pozitif haber aldik allahima hamd olsn insallah kese grmeye ne zmn gdceksn cnmYaaaaaa sabır ettim vallaaa dün harika bir gündüüü rabbim isteyen herkesee nasip etsinn hayatımmm
2 gun sonraya randevu aldım arastırma hastanesınden artık 3 4 haftaya cıkısın muhım degıl . embrıyoları dondurduk bekleyelım bakalım.Memorialde 2 haftada cikiyormus ben yurtdisindayim burda yaptirdim bildigim kadariyla ozellerde daha cabuk cikiyormus herhalde
öyle gerçekten bende başta yaptırdm testleri içim rahat etsn dieİşte tamda demek istediğim bu sadece Dr güvenip kalmayacağız çünkü üzülen biz oluyoruz giden umutlar...
En iyisini yapmışsın canım sen estroferm harici birşey yapiyormusun nar suyu falanöyle gerçekten bende başta yaptırdm testleri içim rahat etsn die
Evt nar suyu içiyorum adetn birinci günü başladm 1batdak içiyorum sabhları,estrofem deglde progynova kullanıom estrofem benzerı,gnde 1tane.folk coraspin devamEn iyisini yapmışsın canım sen estroferm harici birşey yapiyormusun nar suyu falan
Evt maalesefkş aşırıcı yorucu ve stresli bir süreç umarım zoru başarcaz.kaçıncı denemen olacak bu sefer.birde testleri yaptıp başlarsanz en azndan bi sorn vrsa tespit edilir için rahat olur2 gun sonraya randevu aldım arastırma hastanesınden artık 3 4 haftaya cıkısın muhım degıl . embrıyoları dondurduk bekleyelım bakalım.
cok yoruldum valla yaa zihnim bedenım gercekten kendımı yorgun hıssedıyorum
Amin inşallah canımYa tabi bakilmistir ona bı lafım yok ama mesela bayanda pıhtılaşma testini bazı drlar 3dusukten sonra istiyormuş 3 bebek kaybetmek demek çok korkunç önlemini almak gerek herkeste bu öyle olacak diye birşeyde yok haklısın inşallah güzel çıkar sonucunuz genelde oksapar veriyorlar taransfer öncesi kontrolün rahim kalinliginnkacti canım senin kaç mm de transfer yaptı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?