Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim ilk hamileliğimde ikizlerimin 8 haftalıkken kalbi durdu özelde doktor pıhtılaşma varmı diye bir bakanlık dedi o testi de araştırma yapıyordu yapmak istemediler benim annemin çok düşük olmuş bende onu söyledim genetik sorun olabilir dedim bana ilk kayıpta bakmıyoruz ama bu seferlik bakalım dediler benimde pıhtılaşma çıktı

İşte tamda demek istediğim bu sadece Dr güvenip kalmayacağız çünkü üzülen biz oluyoruz giden umutlar...

İşte aynen 3 kayıp istiyormuş bazı drlar deselerki şu testleri yaptir özel olsa bile kimse yaptırmam demez

Canim bizde esimle akrabayiz seni korkutmak istemem ama dusuklerimin sebebi buymus.. karyotip yaptirdinizmi? Kromozom anomalisi olabiliyo embryo yu birlestirince ngs yaptirmanizi tavsiye ederim.. bunu bi drunuza danisin

Canim bizde esimle akrabayiz seni korkutmak istemem ama dusuklerimin sebebi buymus.. karyotip yaptirdinizmi? Kromozom anomalisi olabiliyo embryo yu birlestirince ngs yaptirmanizi tavsiye ederim.. bunu bi drunuza danisin
şimdi bu listede var karyotip testi yaptıracaz inşallah temız çıkar

Yaaaaaa sabır ettim vallaaa dün harika bir gündüüü rabbim isteyen herkesee nasip etsinn hayatımmm
aminnn kuzum cok sevindim vallahii yaaa 21 aralik ugurlu geldi en uzun gün 3 pozitif haber aldik allahima hamd olsn insallah kese grmeye ne zmn gdceksn cnm

Memorialde 2 haftada cikiyormus ben yurtdisindayim burda yaptirdim bildigim kadariyla ozellerde daha cabuk cikiyormus herhalde
2 gun sonraya randevu aldım arastırma hastanesınden artık 3 4 haftaya cıkısın muhım degıl . embrıyoları dondurduk bekleyelım bakalım.
cok yoruldum valla yaa zihnim bedenım gercekten kendımı yorgun hıssedıyorum

Evt maalesefkş aşırıcı yorucu ve stresli bir süreç umarım zoru başarcaz.kaçıncı denemen olacak bu sefer.birde testleri yaptıp başlarsanz en azndan bi sorn vrsa tespit edilir için rahat olur

Kızlar merhaba transfer hazirligindayim adetimin 13.gunu 7.5 endometrium 16.gün sanrım son kontrolüm olup transfer tarihi verilecek değer normal mi? Sizlerin nasildi acaba

Amin inşallah canım

12,5 mm iken transfer yaptı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…