- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.361
öyle vala canımEvt maalesefkş aşırıcı yorucu ve stresli bir süreç umarım zoru başarcaz.kaçıncı denemen olacak bu sefer.birde testleri yaptıp başlarsanz en azndan bi sorn vrsa tespit edilir için rahat olur
Aynen canım Numan beyi de araştırdm iyi Bi dr. İçime sindi ya.Içine sindiyse ne güzelinsam kendini emin ellerde hissetmek istiyor
Ya florance nigthen. Hastanesini adını da. Tam yazamadım işte bilirsin o hastanede en iyi hastanelerden orda çalışan Cenk varmş embriyolog onun için gidenler varmş burda okudm acıbadem de olmayan embriyolor orda olmş 5.Gün bi de çokça. Biz de keşke dmemek için giidcez napalımMemorial çok iyi en iyi laboratuvar memorial ben pişman oldum gitmediğime
Yaa hapı bırakalı 4 gün oldu bugün hala tık yok bende senin ne kadar oldu ne zaman oluruz acabaSen de bendenadet bekleyenlerde bugün
Lekelenmen başladıysa gelecektir zaten canim belki bir adaçayı iyi gelir :)Merhaba arkadaşlar Ocak ayında transferim olacak benim de . Üç gündür kahve ve çok çok az lekelenmem var . Sökülemedim hala , doktorum acelemiz yok diyor bekleyelim diyor .bitkisel birşeyler kullansam mı ya
valla canım negatif alınca ıster ıstemez bı doktora guvensızlık ve soguma oluyorAynen canım Numan beyi de araştırdm iyi Bi dr. İçime sindi ya.
Adet olmayı bekliyorm daha olamadım ya ne zaman Olcam acaba y
Ya florance nigthen. Hastanesini adını da. Tam yazamadım işte bilirsin o hastanede en iyi hastanelerden orda çalışan Cenk varmş embriyolog onun için gidenler varmş burda okudm acıbadem de olmayan embriyolor orda olmş 5.Gün bi de çokça. Biz de keşke dmemek için giidcez napalım
ilk. Basta bu testleri istememesi cidden sinir bozucu.neyse artık en azndan için rahat yaptırırsn 2.yi inşlh bu sefer zafere ulaşçanöyle vala canım
ilk denemem negatif oldu ikinciye başlayacağız allah nasıp ederse
Canm benmde 1hafta gecikmeyle oldu ve günlerce lekelenmem oldu başta.sökülmem baya sürdü.adaçayı içebilirsin ben 3-5gün içtim sökülmene yardmcı olurMerhaba arkadaşlar Ocak ayında transferim olacak benim de . Üç gündür kahve ve çok çok az lekelenmem var . Sökülemedim hala , doktorum acelemiz yok diyor bekleyelim diyor .bitkisel birşeyler kullansam mı ya
amin canım inşallah tm bekleyenler yavrularına kavussun ınsallahilk. Basta bu testleri istememesi cidden sinir bozucu.neyse artık en azndan için rahat yaptırırsn 2.yi inşlh bu sefer zafere ulaşçanbebişin annesine gelicek inşlh
Evettt bizimm için 21 aralık şahanee bir geceydi yarın tekrar tahlil yaptırcam çıkan değere göre dr um a haber vercem ona göre çağırcak canımm sen naptınnnnaminnn kuzum cok sevindim vallahii yaaa 21 aralik ugurlu geldi en uzun gün 3 pozitif haber aldik allahima hamd olsn insallah kese grmeye ne zmn gdceksn cnm
Doğru bir karar canımm kendini dinle biraz bende öyle yapmıştım gezdim tozdumm o enerjiden çıktım. Sizede iyi gelecektirşuanki ruh halım cok degısık arkadslar
bir yanım hayal kırıklıgı bır yanım korku bır yanım yenı baslamanın verdıgı umut bır yanımda yorgunluk esımle ortak kararımız en az 1 bucuk ay kendımıze zaman ayırıp bırakalım kenara diyet spor yapıp vakıt gecırelim yıprandık gercekten
Hiç belli olmaz ya hala yaşamayı bırakmamış ben umutluyum inşallah güzel şeyler olurDoktor demişti çok az tutunuyor ama oda yeterli değil diye sağlıklı ilerlemiyor dedi yarın vericem inşaAllah gerektiği kadar artış olur yoksa bunuda düşürmek zorunda kalıcam bu beni hepten sıkıntıya sokuyor
Bende bu doktoruma çok hevesli gitmiştim ama Rabbim nasip etmeyince doktor napsın yinede kırgınlık oluyor ama bende o durumdayım şuanvalla canım negatif alınca ıster ıstemez bı doktora guvensızlık ve soguma oluyor
ben tüp bebek kararını verdıgımden berı cem çelik olsun dedim durdum.ona gıttık ve negatif olunca bir moral bozukluguyla guvensızlık baslıyor ama gececek diye dusunuyorum
ben bahçeçiyı kurumsal olarak elırstırdım 1 den 5 e kadar puanlama yaptırdılar ben doktora 5 puan verdım kuruma 2 puan
sonra benı aradılar 2 puan ıcın saydımda saydım onca para verıyoruz hızmetı ılgılıyı en ıyı sekılde almak hakkımız
embiyo tarsnfernden sonra bı kagıt vermısler 5ab blast yazıyor sadece ee gerısı bos hangı yondtem taroh falam fıstık kısımları bombos bunu gerı alabılırsınız zaten embriyonun 5 ab oldugunu bıze bılıyoruz gerısı onemlı orasını da yazmaya üşenmıssınız dedım
valla haklı oldugum ıcın özür dileyip durdular
zaten kımyam bozulmus asabım bozulmus ustune denk geldı ıyı de oldu
zaten boz bı zamanımda uzun bı bılgılendırme yazısı yazacm kı yenı baslayanlara rehber olsun belkı ıslerıne yarayacak bısy cıkar ıcınden
Ben anlamiyorum bu drlari neden sonradan istiyorlar bazi tahlilleri neyse canim yoruldun ama hedefin sonu cok guzel o yuzden guclu olman lazim bu sefer olucak inshaAllah2 gun sonraya randevu aldım arastırma hastanesınden artık 3 4 haftaya cıkısın muhım degıl . embrıyoları dondurduk bekleyelım bakalım.
cok yoruldum valla yaa zihnim bedenım gercekten kendımı yorgun hıssedıyorum
Benim diğeri de böyle oldu artış azdı 7.haftada kese bozulmaya başladı düşürdük bunun başlarda artışı çok güzeldi sonra ne oldu anlamadım hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor inşaAllahHiç belli olmaz ya hala yaşamayı bırakmamış ben umutluyum inşallah güzel şeyler olur
Canim bu genetik testlerini bendende kimse istemedi. Ama tesadüfen başka test yaptırmaya gitmişken genetik dr ü madem 3 düşüğün var bakalım bu testlere de dedi. Ve sonucunda ogrendimki kan pıhtılaşma problemim varmiş. Folik asitin metil folat formunu ve coraspirin 100mg kullanmam gerekiyormuş. 1.tüp bebek denemem başarısız oldu. Dr kes demesine rağmen ben ilaçlarımı kesmedim, korunmadimda. Sonra peşine hemen gebe kaldim. Inşallah sende bi problem yoktur, bu testler çok önemli canimamin canım inşallah tm bekleyenler yavrularına kavussun ınsallah
Canim bu genetik testlerini bendende kimse istemedi. Ama tesadüfen başka test yaptırmaya gitmişken genetik dr ü madem 3 düşüğün var bakalım bu testlere de dedi. Ve sonucunda ogrendimki kan pıhtılaşma problemim varmiş. Folik asitin metil folat formunu ve coraspirin 100mg kullanmam gerekiyormuş. 1.tüp bebek denemem başarısız oldu. Dr kes demesine rağmen ben ilaçlarımı kesmedim, korunmadimda. Sonra peşine hemen gebe kaldim. Inşallah sende bi problem yoktur, bu testler çok önemli canim
inşallah canım cok teskkur ederım . folik asitın metil folat formunu bende kullanabılrıım yenı alacam zaten önrebılecegın bı marka varmı neredeyse piyasadkı hepsını kullandım .Canim bu genetik testlerini bendende kimse istemedi. Ama tesadüfen başka test yaptırmaya gitmişken genetik dr ü madem 3 düşüğün var bakalım bu testlere de dedi. Ve sonucunda ogrendimki kan pıhtılaşma problemim varmiş. Folik asitin metil folat formunu ve coraspirin 100mg kullanmam gerekiyormuş. 1.tüp bebek denemem başarısız oldu. Dr kes demesine rağmen ben ilaçlarımı kesmedim, korunmadimda. Sonra peşine hemen gebe kaldim. Inşallah sende bi problem yoktur, bu testler çok önemli canim
Canim solgar inkini kullaniyorum kesinlikle oneririminşallah canım cok teskkur ederım . folik asitın metil folat formunu bende kullanabılrıım yenı alacam zaten önrebılecegın bı marka varmı neredeyse piyasadkı hepsını kullandım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?