- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 53
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.381
Mthfr faktöründe mutasyonun vardi canim. O yüzden metilfolat formunu kullanmam gerekiyormus. Bu diğer folbiolllerden folik asitlerden farklıymış. Siz baktırdınız mi genetik testlerinemerhaba cnm folik asitin metil folat formu demişsiniz diğer folik asitlerden farkı ne
Ben de düşükten sonra doktoruma test yapalım dedim, gerek yok dedi,kendi kendşme gittim bi laboratuvara kan pıhtılaşma testi yaptırayım dedim, salaklar yanlış test yapmışlar, başka bişeyin sonucunu verdiler elime, ben de uğraşmadım sonra, yine kendi başıma coraspirine başladım 2 aydır içiyorum, doktor coraspirin bile vermemişti bana, ben hep burda sizlerden duydum, ne zararı var ki deyip başladım kendi başıma valla, bazen doktorlardan daha iyi analiz edebiliyoruz bazı şeyleriOzelde ne kadar tuttu canım
Arastırma hastahanesı 3 4 haftayı bulur dedı tıbbı genetik bolumu var sanırım orası yapıyor
Genetik testi herhangi bir sorun yoksa bu ilaç gerekmiyor değil mi genetik testinin içinde mi kan pıhtı testi deMthfr faktöründe mutasyonun vardi canim. O yüzden metilfolat formunu kullanmam gerekiyormus. Bu diğer folbiolllerden folik asitlerden farklıymış. Siz baktırdınız mi genetik testlerine
tesekkür ederım canım bır blisterım kaldı bıtıreyım ondan alayımCanim solgar inkini kullaniyorum kesinlikle oneririm
Evet içinde cabimGenetik testi herhangi bir sorun yoksa bu ilaç gerekmiyor değil mi genetik testinin içinde mi kan pıhtı testi de
öyşe vala canım dun doktorum aradı konustuk buradan yazdım sagolun valla ogrendık bılgı sahıbi oldum sşimdi eksik tetst varmı dıye aratstırıyorum hazır gitmısken yaptrayım hepsını dıye.Ben de düşükten sonra doktoruma test yapalım dedim, gerek yok dedi,kendi kendşme gittim bi laboratuvara kan pıhtılaşma testi yaptırayım dedim, salaklar yanlış test yapmışlar, başka bişeyin sonucunu verdiler elime, ben de uğraşmadım sonra, yine kendi başıma coraspirine başladım 2 aydır içiyorum, doktor coraspirin bile vermemişti bana, ben hep burda sizlerden duydum, ne zararı var ki deyip başladım kendi başıma valla, bazen doktorlardan daha iyi analiz edebiliyoruz bazı şeyleri
Genetik test yaptırdım çünkü bu ayrıysa ona da baktırayım diyecektim teşekkür ederim bu arada Rabnim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğini umut oldun bana inşaAllah bende normal kalırım sizin herhangi bir sorununuz varmıydıEvet içinde cabim
evet benmikine bakıldı bir sıkıntı yok dedi doktor . solgarı kullandım ben de acaba başka bir folik mi diye sormak isteidmMthfr faktöründe mutasyonun vardi canim. O yüzden metilfolat formunu kullanmam gerekiyormus. Bu diğer folbiolllerden folik asitlerden farklıymış. Siz baktırdınız mi genetik testlerine
Amin canım, çektiğimiz sıkıntıları unutturacak bebişlerimiz inşallahöyşe vala canım dun doktorum aradı konustuk buradan yazdım sagolun valla ogrendık bılgı sahıbi oldum sşimdi eksik tetst varmı dıye aratstırıyorum hazır gitmısken yaptrayım hepsını dıye.
rabbım bu zahmetlerımıze guzelş guzel meyvelerımızı almayı nasıp etsın ınsallah
Ben korktum içmedim acaba bu kezde cokmu kalınlaşır diye hazirmi alıyorsun kendinmi çıkarıyorsun suyunuEvt nar suyu içiyorum adetn birinci günü başladm 1batdak içiyorum sabhları,estrofem deglde progynova kullanıom estrofem benzerı,gnde 1tane.folk coraspin devam
Sağol canim ben biraz da umut olsun diye yazdım buraya. Inşallah hepimiz kucağınıza alalım sağlıcaklaGenetik test yaptırdım çünkü bu ayrıysa ona da baktırayım diyecektim teşekkür ederim bu arada Rabnim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğini umut oldun bana inşaAllah bende normal kalırım sizin herhangi bir sorununuz varmıydı
Yaa şu an bile bilgilendirirme oldu canım bana bn bahçeci ve Numan bayazit arasında kaldm bnm burdan kurduğum arkadaş oldğm grubum vr şu an bebepş olan Bi kız bahçeci ye gtmene gönlüm el vermiyor ama senlin kararın dedi o kız da cenkin jınamed den önce olduğu hastenede tüp bebek yaptrdık florance nigthen. De oraıs da baya Bi iyi hastene orda çalışan Dr lar iyidir dedi geçmişi nerde çalıştığı araştır dedi ama bahçecş deki bazı Dr lar yeni dedi. Cem çelik yeşil dev diolar bakıom instagram da reşit asoğlu var çok baktım kararsız kaldım sonra cenk le çalışan Dr seçimi daha iyi dedim. Ama bahçeci de çok pozitif haberler verio insanın aklı karışıoovalla canım negatif alınca ıster ıstemez bı doktora guvensızlık ve soguma oluyor
ben tüp bebek kararını verdıgımden berı cem çelik olsun dedim durdum.ona gıttık ve negatif olunca bir moral bozukluguyla guvensızlık baslıyor ama gececek diye dusunuyorum
ben bahçeçiyı kurumsal olarak elırstırdım 1 den 5 e kadar puanlama yaptırdılar ben doktora 5 puan verdım kuruma 2 puan
sonra benı aradılar 2 puan ıcın saydımda saydım onca para verıyoruz hızmetı ılgılıyı en ıyı sekılde almak hakkımız
embiyo tarsnfernden sonra bı kagıt vermısler 5ab blast yazıyor sadece ee gerısı bos hangı yondtem taroh falam fıstık kısımları bombos bunu gerı alabılırsınız zaten embriyonun 5 ab oldugunu bıze bılıyoruz gerısı onemlı orasını da yazmaya üşenmıssınız dedım
valla haklı oldugum ıcın özür dileyip durdular
zaten kımyam bozulmus asabım bozulmus ustune denk geldı ıyı de oldu
zaten boz bı zamanımda uzun bı bılgılendırme yazısı yazacm kı yenı baslayanlara rehber olsun belkı ıslerıne yarayacak bısy cıkar ıcınden
Açıklanamayan infertilite diyodu dr lar cablnimSağol canim ben biraz da umut olsun diye yazdım buraya. Inşallah hepimiz kucağınıza alalım sağlıcakla
cuma günu kese gormeye gidecek insallahEvettt bizimm için 21 aralık şahanee bir geceydi yarın tekrar tahlil yaptırcam çıkan değere göre dr um a haber vercem ona göre çağırcak canımm sen naptınnnn
Mthfr faktöründe mutasyonun vardi canim. O yüzden metilfolat formunu kullanmam gerekiyormus. Bu diğer folbiolllerden folik asitlerden farklıymış. Siz baktırdınız mi genetik testlerine
Benim gibi bir sebep yok umarım normal olur teşekkür ederimAçıklanamayan infertilite diyodu dr lar cablnim
Seninki kromozom testi mi acabagenetik teste kan pıhtılaşma da var sanırım . ama genetik sonucuma baktığımda sadece 46 xx kromozom vardır diye birşey yazıyor. kan pıhtılaşma bunun neresinde yada benim yaptığım başka bir test mi
doktor genetiğine bakalım dedi ve yaptığı test te bu yazıyor . ben genetik test diye biliyorum :)Seninki kromozom testi mi acaba
Pihtilasma ayri bir test kromozom analizine karyotip diyolarSeninki kromozom testi mi acaba
Pihtilasma ayri bir test kromozom analizine karyotip diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?