- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 53
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.401
Bu kromozom analizi canimdoktor genetiğine bakalım dedi ve yaptığı test te bu yazıyor . ben genetik test diye biliyorum :)
Trombofili paneli testi olması lazim canim.Granadaco sitogenetik analiz raporu yazıyor testin başında
habire kandırılıyoruz desene :):)Bu kromozom analizi canim
Trombofili paneli testi olması lazim canim.
İns bebeğin seninledir canim ümitsizliğe kapılma yarın tekrar test ver belki yukselirDoktor demişti çok az tutunuyor ama oda yeterli değil diye sağlıklı ilerlemiyor dedi yarın vericem inşaAllah gerektiği kadar artış olur yoksa bunuda düşürmek zorunda kalıcam bu beni hepten sıkıntıya sokuyor
İnşaAllah teşekkür ederim bebeğim benimle ama beta düzenli artmıyor son umut vericem yarın test hayırlısı artıkİns bebeğin seninledir canim ümitsizliğe kapılma yarın tekrar test ver belki yukselir
Yok canım kandırmaca değil de tüp bebek doktorları genelde bu testi neden bilmem istemiyor. Ben de tesadüfen öğrendim. Yoksa sitogenetik test bize de yapilmistihabire kandırılıyoruz desene :):)
Ben de tüp bebek yumurta toplama işleminden sonra hemen doktorum coraspin başlattı ve haala kullanıyorum canim kan pıhtılaşma vs yok ama önlem amaçlı başlattı sanırım tedavisinde vardiCanim bu genetik testlerini bendende kimse istemedi. Ama tesadüfen başka test yaptırmaya gitmişken genetik dr ü madem 3 düşüğün var bakalım bu testlere de dedi. Ve sonucunda ogrendimki kan pıhtılaşma problemim varmiş. Folik asitin metil folat formunu ve coraspirin 100mg kullanmam gerekiyormuş. 1.tüp bebek denemem başarısız oldu. Dr kes demesine rağmen ben ilaçlarımı kesmedim, korunmadimda. Sonra peşine hemen gebe kaldim. Inşallah sende bi problem yoktur, bu testler çok önemli canim
Merhaba canim hayirli sonuç alırsın ins benim de transfer zamanı çok bel ağrım olmuştu ve tuttu şuan bebek görmeyi bekliyoruz tutunmasını işaret olduğu soyleniyorKızlar merhaba transferimin 8. Günü bugun biraz bel ağrım var bu bir belirti midir yoksa normalde ilk adet olduğum gün çok belim ağrıyor aslında.
Evet canım genelde önlem amaclı başlatıyorlarBen de tüp bebek yumurta toplama işleminden sonra hemen doktorum coraspin başlattı ve haala kullanıyorum canim kan pıhtılaşma vs yok ama önlem amaçlı başlattı sanırım tedavisinde vardi
kandırılma derken yapılan testin genetik test old. biliyordum. ama kromozom testiymiş . genetik test o kadar da gerekli mi bilemedimYok canım kandırmaca değil de tüp bebek doktorları genelde bu testi neden bilmem istemiyor. Ben de tesadüfen öğrendim. Yoksa sitogenetik test bize de yapilmisti
Ah canım çok sevindim senin adına insallah keseyi de görürsünüz yakın zamandaMerhaba canim hayirli sonuç alırsın ins benim de transfer zamanı çok bel ağrım olmuştu ve tuttu şuan bebek görmeyi bekliyoruz tutunmasını işaret olduğu soyleniyor
Transferden iki hafta sonra bende çalışmaya başladım canim çalışmakta sorun yok diyorlar olumlusonuç alırsın insAh canım çok sevindim senin adına insallah keseyi de görürsünüz yakın zamandainsallah benimde tutunma belirtisidir çalışıyorum bir yandan da korkuyorum bir şey olursa diye
2 ve üzeri düşüklerde yapiyolar canim. Inşallah gerekli değildir sizekandırılma derken yapılan testin genetik test old. biliyordum. ama kromozom testiymiş . genetik test o kadar da gerekli mi bilemedim
Trombofili testi olacak sanirim 1 ve 2 panel pihtilasma icinGranadaco sitogenetik analiz raporu yazıyor testin başında
Çok geçmiş olsun, keseyi gördükten sonra mı değer düşmeye başladıİnşaAllah teşekkür ederim bebeğim benimle ama beta düzenli artmıyor son umut vericem yarın test hayırlısı artık
malesef gerekti :) 2 negatifim oldu2 ve üzeri düşüklerde yapiyolar canim. Inşallah gerekli değildir size
yaptırmak lazım aslında hiçbir doktor bundan bahsetmediTrombofili testi olacak sanirim 1 ve 2 panel pihtilasma icin
ben cem celık için gittim. egr fulyadakı bahcecıye gıtseydım remzi abalı ile mehmet hoca arasında kalırdım zaten bunların ucu ıyı arkadaşYaa şu an bile bilgilendirirme oldu canım bana bn bahçeci ve Numan bayazit arasında kaldm bnm burdan kurduğum arkadaş oldğm grubum vr şu an bebepş olan Bi kız bahçeci ye gtmene gönlüm el vermiyor ama senlin kararın dedi o kız da cenkin jınamed den önce olduğu hastenede tüp bebek yaptrdık florance nigthen. De oraıs da baya Bi iyi hastene orda çalışan Dr lar iyidir dedi geçmişi nerde çalıştığı araştır dedi ama bahçecş deki bazı Dr lar yeni dedi. Cem çelik yeşil dev diolar bakıom instagram da reşit asoğlu var çok baktım kararsız kaldım sonra cenk le çalışan Dr seçimi daha iyi dedim. Ama bahçeci de çok pozitif haberler verio insanın aklı karışıoo
Canim benim seni o kadar iyi anlıyorum kimalesef gerekti :) 2 negatifim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?