Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İns bebeğin seninledir canim ümitsizliğe kapılma yarın tekrar test ver belki yukselir

Ben de tüp bebek yumurta toplama işleminden sonra hemen doktorum coraspin başlattı ve haala kullanıyorum canim kan pıhtılaşma vs yok ama önlem amaçlı başlattı sanırım tedavisinde vardi

Kızlar merhaba transferimin 8. Günü bugun biraz bel ağrım var bu bir belirti midir yoksa normalde ilk adet olduğum gün çok belim ağrıyor aslında.

Kızlar merhaba transferimin 8. Günü bugun biraz bel ağrım var bu bir belirti midir yoksa normalde ilk adet olduğum gün çok belim ağrıyor aslında.
Merhaba canim hayirli sonuç alırsın ins benim de transfer zamanı çok bel ağrım olmuştu ve tuttu şuan bebek görmeyi bekliyoruz tutunmasını işaret olduğu soyleniyor

Yok canım kandırmaca değil de tüp bebek doktorları genelde bu testi neden bilmem istemiyor. Ben de tesadüfen öğrendim. Yoksa sitogenetik test bize de yapilmisti
kandırılma derken yapılan testin genetik test old. biliyordum. ama kromozom testiymiş . genetik test o kadar da gerekli mi bilemedim

Merhaba canim hayirli sonuç alırsın ins benim de transfer zamanı çok bel ağrım olmuştu ve tuttu şuan bebek görmeyi bekliyoruz tutunmasını işaret olduğu soyleniyor
Ah canım çok sevindim senin adına insallah keseyi de görürsünüz yakın zamanda insallah benimde tutunma belirtisidir çalışıyorum bir yandan da korkuyorum bir şey olursa diye

Ah canım çok sevindim senin adına insallah keseyi de görürsünüz yakın zamanda insallah benimde tutunma belirtisidir çalışıyorum bir yandan da korkuyorum bir şey olursa diye
Transferden iki hafta sonra bende çalışmaya başladım canim çalışmakta sorun yok diyorlar olumlusonuç alırsın ins

ben cem celık için gittim. egr fulyadakı bahcecıye gıtseydım remzi abalı ile mehmet hoca arasında kalırdım zaten bunların ucu ıyı arkadaş
rabbım tez zamnda bebeıslerımıze kavustursunda baska konulardan bahsedecegımız gunler gelsın

Anti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
birde çift olarak perferik kanda karyotip analızı

kızlar baska eksık varmı onu da yaptırayım doktor bunları ıstemıs ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…