Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bunlar var bende bakilan

Eklentiler

• Screenshot_20210105-172743_Word.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 43
Çok geçmiş olsun, keseyi gördükten sonra mı değer düşmeye başladı
Teşekkür ederim hayır benim ilk 2 defa betam düzenli artınca doktor gün vermişti kontrole gitmeden kanama oldu ve beta düştü dün test yaptırdım biraz artmış yarın tekrar test vericem beta verince gittim doktora kese falan demedi çok az tutunuyor sağlıklı değil düşürelim dedi

KIZLAR MERHABA, yarın transferim var nasipse.. transfer öncesi progesteron hormonu değeriniz kaçtı acaba?

Pıhtılaşma varsa nasıl bir tedavi uyguluyorlar , kan sulandırıcı iğne veriyorlar sanırım, ama sadece coraspirin kullananlar da var. Coraspirin yeterli oluyor mu acaba
bana pıhtılaşma testi yapılmadı . kan sulandırıcı da kullanmadım . başka bir problem yoksa sanırım coraspirin yetiyor kızlarin bir çoğu sadece coraspirin kullanıyor ama net bir bilgim yok

Merhaba arkadaşlar Ocak ayında transferim olacak benim de . Üç gündür kahve ve çok çok az lekelenmem var . Sökülemedim hala , doktorum acelemiz yok diyor bekleyelim diyor .bitkisel birşeyler kullansam mı ya
Asla çünkü rahimin dogal döngüsüne müdahale ediyorsunuz bırakın rahim kendini toplayınca belli kalınlıga ulaşınca sökülecek zaten

Kızlar transferimin 5. Günündeyim böyle bir kasık agrısı bel agrısı olamaz. Kasıktan diz kapagıma iniyor var mı nedir bilen? Yaşayan?

Yaa inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize
Bnm gideceğim Dr Numan bey de önceden bahçeçi deymiş. Bugün öğrendim.

Pıhtılaşma testi trombofili paneli diye geçiyor yanılmıyorsam genetik degil

bana pıhtılaşma testi yapılmadı . kan sulandırıcı da kullanmadım . başka bir problem yoksa sanırım coraspirin yetiyor kızlarin bir çoğu sadece coraspirin kullanıyor ama net bir bilgim yok
Bana da test yapılmadı, kan sulandırıcı ya da coraspirin de verilmedi,ben düşük yaptıktan sonra burda kızların sayesinde öğrendim ve coraspirine kendim başladım, doktoruma da söylemedim, hala içmeye devam ediyorum. Transfer olunca doktoruma söylicem, yine de kullanmayı düşünüyorum

İşte nasip diyince dilimiz kesiliyor daha ötesi söylenecek pek laf yok allahım en hayırlı şekilde nasip etsin

Hazır alıom cnmm günde 1bardak kahvaltıda içiom
Ben bu markayı hiç görmedim canım bende araya araya en son migrosta 100 de yüz olanını buldum aldım başladim her gün bı bardak içeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…