- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 53
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.421
Bunlar var bende bakilanAnti kardiyolipin ıgg ve ıgm
Faktör 2 mutasyon analızı
Faktör v leidin mutasyon analızı
Lupus antikoagülan tarama testi
Mthfr mutasyon testi
birde çift olarak perferik kanda karyotip analızı
kızlar baska eksık varmı onu da yaptırayım doktor bunları ıstemıs ama
Teşekkür ederim hayır benim ilk 2 defa betam düzenli artınca doktor gün vermişti kontrole gitmeden kanama oldu ve beta düştü dün test yaptırdım biraz artmış yarın tekrar test vericem beta verince gittim doktora kese falan demedi çok az tutunuyor sağlıklı değil düşürelim dediÇok geçmiş olsun, keseyi gördükten sonra mı değer düşmeye başladı
Pıhtılaşma varsa nasıl bir tedavi uyguluyorlar , kan sulandırıcı iğne veriyorlar sanırım, ama sadece coraspirin kullananlar da var. Coraspirin yeterli oluyor mu acabamalesef gerekti :) 2 negatifim oldu
Canim benim seni o kadar iyi anlıyorum kişu an hangi sureçtesin inşallah nasip etsin Rabbim
Cok sagol canım eksik olanı isteyeyim onlara baksınlar hazır gıtmıskenBunlar var bende bakilan
bana pıhtılaşma testi yapılmadı . kan sulandırıcı da kullanmadım . başka bir problem yoksa sanırım coraspirin yetiyor kızlarin bir çoğu sadece coraspirin kullanıyor ama net bir bilgim yokPıhtılaşma varsa nasıl bir tedavi uyguluyorlar , kan sulandırıcı iğne veriyorlar sanırım, ama sadece coraspirin kullananlar da var. Coraspirin yeterli oluyor mu acaba
Asla çünkü rahimin dogal döngüsüne müdahale ediyorsunuz bırakın rahim kendini toplayınca belli kalınlıga ulaşınca sökülecek zatenMerhaba arkadaşlar Ocak ayında transferim olacak benim de . Üç gündür kahve ve çok çok az lekelenmem var . Sökülemedim hala , doktorum acelemiz yok diyor bekleyelim diyor .bitkisel birşeyler kullansam mı ya
Ben hee gün 1 bardak içtim 14 gün boyunca çok güzel kalınlaştıBen korktum içmedim acaba bu kezde cokmu kalınlaşır diye hazirmi alıyorsun kendinmi çıkarıyorsun suyunu
Yaa inşallahben cem celık için gittim. egr fulyadakı bahcecıye gıtseydım remzi abalı ile mehmet hoca arasında kalırdım zaten bunların ucu ıyı arkadaş
rabbım tez zamnda bebeıslerımıze kavustursunda baska konulardan bahsedecegımız gunler gelsın
Pıhtılaşma testi trombofili paneli diye geçiyor yanılmıyorsam genetik degilgenetik teste kan pıhtılaşma da var sanırım . ama genetik sonucuma baktığımda sadece 46 xx kromozom vardır diye birşey yazıyor. kan pıhtılaşma bunun neresinde yada benim yaptığım başka bir test mi
Bende az önce gittim aldım 100 de yüz nar suyu aradim heryeri en son ne buldum rabbim çabalarımızı karşılıksız birakmaBen hee gün 1 bardak içtim 14 gün boyunca çok güzel kalınlaştı
Bana da test yapılmadı, kan sulandırıcı ya da coraspirin de verilmedi,ben düşük yaptıktan sonra burda kızların sayesinde öğrendim ve coraspirine kendim başladım, doktoruma da söylemedim, hala içmeye devam ediyorum. Transfer olunca doktoruma söylicem, yine de kullanmayı düşünüyorumbana pıhtılaşma testi yapılmadı . kan sulandırıcı da kullanmadım . başka bir problem yoksa sanırım coraspirin yetiyor kızlarin bir çoğu sadece coraspirin kullanıyor ama net bir bilgim yok
Hazır alıom cnmm günde 1bardak kahvaltıda içiomBen korktum içmedim acaba bu kezde cokmu kalınlaşır diye hazirmi alıyorsun kendinmi çıkarıyorsun suyunu
hayırlı olsun canım bende bugün iğnelere başladım 3 tedavim inşallah sen nerde yaptırdın tedaviyi :)Transfer sonrası 22 günüm nasipse yarin ilk ultrason muaynemiz var bakalım nasıl gecicek
İşte nasip diyince dilimiz kesiliyor daha ötesi söylenecek pek laf yok allahım en hayırlı şekilde nasip etsinBenim diğeri de böyle oldu artış azdı 7.haftada kese bozulmaya başladı düşürdük bunun başlarda artışı çok güzeldi sonra ne oldu anlamadım hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor inşaAllah
Nasip değilse ne gelir elden Amin inşaAllah zamanı var demekki teşekkür ederimİşte nasip diyince dilimiz kesiliyor daha ötesi söylenecek pek laf yok allahım en hayırlı şekilde nasip etsin
Ben bu markayı hiç görmedim canım bende araya araya en son migrosta 100 de yüz olanını buldum aldım başladim her gün bı bardak içeyim bendeHazır alıom cnmm günde 1bardak kahvaltıda içiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?