- 9 Ekim 2020
- 200
- 128
- 18
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.441
Selam cnm valla ayni sorunun cevabini ariormKızlar transferimin 5. Günündeyim böyle bir kasık agrısı bel agrısı olamaz. Kasıktan diz kapagıma iniyor var mı nedir bilen? Yaşayan?
Exotic mi aldn ?Ben bu markayı hiç görmedim canım bende araya araya en son migrosta 100 de yüz olanını buldum aldım başladim her gün bı bardak içeyim bende
Sayılı gün çabuk geçerTamam beybi hayırlısı bakalım sona geldik
Opu sonrası adeti mi bu?Yaa hapı bırakalı 4 gün oldu bugün hala tık yok bende senin ne kadar oldu ne zaman oluruz acaba
Merhaba migroslarda exotik diye bi markanın nar suyu var çok doğal, Dimesin cam şişede %100 sıkma nar suyunu da denedim aradaki farkı iyice anladım. Transferimden önce hemen hemen her gün o exotikten içtim faydası da olduğunu düşünüyorum. İsterseniz bi bakın.Bende az önce gittim aldım 100 de yüz nar suyu aradim heryeri en son ne buldum rabbim çabalarımızı karşılıksız birakma
Benim de aklımda memorial var ama eşim doktorumuza memnunAynen canım Numan beyi de araştırdm iyi Bi dr. İçime sindi ya.
Adet olmayı bekliyorm daha olamadım ya ne zaman Olcam acaba y
Ya florance nigthen. Hastanesini adını da. Tam yazamadım işte bilirsin o hastanede en iyi hastanelerden orda çalışan Cenk varmş embriyolog onun için gidenler varmş burda okudm acıbadem de olmayan embriyolor orda olmş 5.Gün bi de çokça. Biz de keşke dmemek için giidcez napalım
Benim aldığımda bu canım senin dediğinden iyi oldu bende doğal istemiştim degerleri hep meyve oranı çok az bu saf dogalMerhaba migroslarda exotik diye bi markanın nar suyu var çok doğal, Dimesin cam şişede %100 sıkma nar suyunu da denedim aradaki farkı iyice anladım. Transferimden önce hemen hemen her gün o exotikten içtim faydası da olduğunu düşünüyorum. İsterseniz bi bakın.
Aynen öyle canim sonu güzel olsunda rabbim sağlıklı hayırlısını versinSayılı gün çabuk geçer
Evet canım buExotic mi aldn ?
59 idiKIZLAR MERHABA, yarın transferim var nasipse.. transfer öncesi progesteron hormonu değeriniz kaçtı acaba?
Ne demişti doktorunuz? Nasıl sonuçlandı transferiniz?59 idi
Ben kendim sıktım kızlarBende az önce gittim aldım 100 de yüz nar suyu aradim heryeri en son ne buldum rabbim çabalarımızı karşılıksız birakma
Benimde dize kadar derin bir agrı var sagda aynı şekilde belimde de agrı var. Gögüs sızım var arada Asla belirti aramıyordum buradan kızlar öyle demişti ama sabahtan beri olunca sormak istedim. 5 gün var benim normal regli günüme ama ben tüp bebekle embriyo transferi oldum 5. Günüm bugün.Selam cnm valla ayni sorunun cevabini ariorm
Kasik agrim var sagda surekli ve diz kapagima ve arkasina vuruyor bacagim hzursuz agrior bel agrimda vr bnmde adete vr daha 8 gun
Amin inşaallahAynen öyle canim sonu güzel olsunda rabbim sağlıklı hayırlısını versin
Hayırlı olsun arzurumcum. Allah tamamına erdirsin inşaallah verdin mi kan?Arkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
Canım doktorunla konuşursun evet,doktor ne derse öyle yapacağız tabi ki.İnşallah her şey yolunda ilerler ve hayırlı,pozitif sonuç alırız.Söktürücü verdi sadece. Gidince konusurum artik. Ama ben 1 kutu estrofem ictim onun etkisi diye düşünüyorum
Inşaallah canımCanım doktorunla konuşursun evet,doktor ne derse öyle yapacağız tabi ki.İnşallah her şey yolunda ilerler ve hayırlı,pozitif sonuç alırız.
İçine sinen yer olsun ki rahat hisset kendınıYaa inşallahAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize
Bnm gideceğim Dr Numan bey de önceden bahçeçi deymiş. Bugün öğrendim.
Ben de koficim nerelerde diyordumHayırlı olsun arzurumcum. Allah tamamına erdirsin inşaallah verdin mi kan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?