Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar transferimin 5. Günündeyim böyle bir kasık agrısı bel agrısı olamaz. Kasıktan diz kapagıma iniyor var mı nedir bilen? Yaşayan?
Selam cnm valla ayni sorunun cevabini ariorm
Kasik agrim var sagda surekli ve diz kapagima ve arkasina vuruyor bacagim hzursuz agrior bel agrimda vr bnmde adete vr daha 8 gun

Bende az önce gittim aldım 100 de yüz nar suyu aradim heryeri en son ne buldum rabbim çabalarımızı karşılıksız birakma
Merhaba migroslarda exotik diye bi markanın nar suyu var çok doğal, Dimesin cam şişede %100 sıkma nar suyunu da denedim aradaki farkı iyice anladım. Transferimden önce hemen hemen her gün o exotikten içtim faydası da olduğunu düşünüyorum. İsterseniz bi bakın.

Benim de aklımda memorial var ama eşim doktorumuza memnun

Benim aldığımda bu canım senin dediğinden iyi oldu bende doğal istemiştim degerleri hep meyve oranı çok az bu saf dogal

Eklentiler

• IMG20210105193418.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 40
Selam cnm valla ayni sorunun cevabini ariorm
Kasik agrim var sagda surekli ve diz kapagima ve arkasina vuruyor bacagim hzursuz agrior bel agrimda vr bnmde adete vr daha 8 gun
Benimde dize kadar derin bir agrı var sagda aynı şekilde belimde de agrı var. Gögüs sızım var arada Asla belirti aramıyordum buradan kızlar öyle demişti ama sabahtan beri olunca sormak istedim. 5 gün var benim normal regli günüme ama ben tüp bebekle embriyo transferi oldum 5. Günüm bugün.

Hayırlı olsun arzurumcum. Allah tamamına erdirsin inşaallah verdin mi kan?

Söktürücü verdi sadece. Gidince konusurum artik. Ama ben 1 kutu estrofem ictim onun etkisi diye düşünüyorum
Canım doktorunla konuşursun evet,doktor ne derse öyle yapacağız tabi ki.İnşallah her şey yolunda ilerler ve hayırlı,pozitif sonuç alırız.

Herkese iyi aksamlar kizlar
Bende sizinle bir durumumu paylasmak istiyorum. 8 yillik evliyim sayisiz asilama ve 3. tup bebek transferim Aralik 14unde yapildi 2 adet 5. gun embriyosuydu.Daha sonra beta degerim
23.12 de 27 cikti
25.12de 70 cikti doktorum ocagin 4unde kese icin cagirdi. Fakat kese gorunmedi ve dis gebelik oldugunu soyledi 4unde yapilan kan testindede beta 620 olmustu. Yarin yeniden cagirdi muhtemeln igne vericek basina boyle birsey gelmis olan var mi nasil bir yol izlemeliyim baska doktorada gorunmelimiyim yoksa kesin dis gebelik midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…