Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba arkadaşlar bu 2.01. deki uktrason goruntum 6+2 yedim o zaman bebek gorunmedi yolk kesesi de yok değil mi bu cumartesi tekrar kontrolümüz var yine görünmese boş gebelik sanırım

Eklentiler

• IMG_20210105_215451.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar, ben simdi 6 haftamdayim ama karnimda baya bir batma ve karincalanma hissi var, sizce normal mi? Veya Nina benzer birseyler yasiyanlar var mi?

yani kesenin gözükmesi gerekiyordu.yarnda gözükmesse drunu dinle canm dış gebelk sakat birşey yani başında tespit edilip düşürülmesi önemli.sonrasında tüpe zarar verip alınması gerekebiliyor.inşlh yarın gözükür de gerek kalmaz hayırlısını dilerim senin için

Buda iyi diğeri brz bulunmuyr.bende ikisindende aldm ikisindende içiyorumikiside katkısız mış zaten senin incelıkle ilgili bir sornmu olmuştu?unuttum valla
Olsun sonunda bulduk şükür yok bilmiyorum ki incelikle ilgili bir sorunum olmadı sanırsam önceki tedavimde 9mm di son kontrol 2gun sonrada transfer olmuştum nar suyunun iyi geldiğini biliyorum bundada hazırlanayim dedim onceden

Sonucunu almadin mi?? 23 gün çok değil mi ya
9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şok o 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem

Eklentiler

• IMG-20210105-WA0020.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Hadi canım ilaç etkisi falan değilse eee yani hamilemisin Dr gönderdinmi

Kofiiii Allah'ım .. Nasıl sevindim bilemezsin. Inşallah değerinde güzel çıkar canim. Söktürücü negatife güvenerek kullandın tabi ahh.. SAT ne zamandı canim. Çok çok sevindim ya

Hadi canım ilaç etkisi falan değilse eee yani hamilemisin Dr gönderdinmi
Etki edicek ilaç kullanmadım ki hiç. Dr.u aradım söktürücü de beta hcg var mı diye sordum. Hayır yok dedi. Ilaç bişey yapar mı dedim etkisi olmaz dedi bebeğe. Yarın kan vericem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…