- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.461
Oda olur canım eline sağlık ben uğraşmak istemedim haziri var diyeBen kendim sıktım kızlar
Opu sonrası adeti mi bu?
Gidince de inşallah daha rahat hissederimİçine sinen yer olsun ki rahat hisset kendını
Değerin çok iyi dedi transfer oldu senin durumun nedirNe demişti doktorunuz? Nasıl sonuçlandı transferiniz?
Şifa olsun inşallahBenim aldığımda bu canım senin dediğinden iyi oldu bende doğal istemiştim degerleri hep meyve oranı çok az bu saf dogal
Yok ben de bir türlü adet olamadım. 23 gün geçti. Test yaptim bugün süprizBen de koficim nerelerde diyordumEvet verdim kan sabah çıkacak sonuç. Asıl sen ne yaptın hangi sureçtesin, tedaviye başladın mı?
Inşaallah canım kendin seçmişsin ya eminim rahat olursunGidince de inşallah daha rahat hissederim
Buda iyi diğeri brz bulunmuyr.bende ikisindende aldm ikisindende içiyorumEvet canım bu
Sonucunu almadin mi?? 23 gün çok değil mi yaYok ben de bir türlü adet olamadım. 23 gün geçti. Test yaptim bugün süpriz
yani kesenin gözükmesi gerekiyordu.yarnda gözükmesse drunu dinle canm dış gebelk sakat birşey yani başında tespit edilip düşürülmesi önemli.sonrasında tüpe zarar verip alınması gerekebiliyor.inşlh yarın gözükür de gerek kalmaz hayırlısını dilerim senin içinHerkese iyi aksamlar kizlar
Bende sizinle bir durumumu paylasmak istiyorum. 8 yillik evliyim sayisiz asilama ve 3. tup bebek transferim Aralik 14unde yapildi 2 adet 5. gun embriyosuydu.Daha sonra beta degerim
23.12 de 27 cikti
25.12de 70 cikti doktorum ocagin 4unde kese icin cagirdi. Fakat kese gorunmedi ve dis gebelik oldugunu soyledi 4unde yapilan kan testindede beta 620 olmustu. Yarin yeniden cagirdi muhtemeln igne vericek basina boyle birsey gelmis olan var mi nasil bir yol izlemeliyim baska doktorada gorunmelimiyim yoksa kesin dis gebelik midir
üzüldüm cnm;( dr ne dedi bu durum içinMerhaba arkadaşlar bu 2.01. deki uktrason goruntum 6+2 yedim o zaman bebek gorunmedi yolk kesesi de yok değil mibu cumartesi tekrar kontrolümüz var yine görünmese boş gebelik sanırım
Cumartesiye çağırdı canim tekrarüzüldüm cnm;( dr ne dedi bu durum için
Olsun sonunda bulduk şükür yok bilmiyorum ki incelikle ilgili bir sorunum olmadı sanırsam önceki tedavimde 9mm di son kontrol 2gun sonrada transfer olmuştum nar suyunun iyi geldiğini biliyorum bundada hazırlanayim dedim oncedenBuda iyi diğeri brz bulunmuyr.bende ikisindende aldm ikisindende içiyorumikiside katkısız mış zaten senin incelıkle ilgili bir sornmu olmuştu?unuttum valla
Druna bi sor istersen yinede bi bakilsin bende var isimleri verebilirim dr un gerek duymuyosa bile baktirmak istersen sayet ozelden gonderirimyaptırmak lazım aslında hiçbir doktor bundan bahsetmedi
İnşallah canım evlat hasretiyle yanan hepimize rabbim güzel haberler duymayı nasip etsinŞifa olsun inşallah
9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şokSonucunu almadin mi?? 23 gün çok değil mi ya
Hadi canım ilaç etkisi falan değilse eee yani hamilemisin Dr gönderdinmi9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Kofiiii9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Etki edicek ilaç kullanmadım ki hiç. Dr.u aradım söktürücü de beta hcg var mı diye sordum. Hayır yok dedi. Ilaç bişey yapar mı dedim etkisi olmaz dedi bebeğe. Yarın kan vericem bakalimHadi canım ilaç etkisi falan değilse eee yani hamilemisin Dr gönderdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?