Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kofiiii Allah'ım .. Nasıl sevindim bilemezsin. Inşallah değerinde güzel çıkar canim. Söktürücü negatife güvenerek kullandın tabi ahh.. SAT ne zamandı canim. Çok çok sevindim ya
15 kasım biz de sevindik de bakalım yarın ne olucak. Adete göre edey bişeyler var sanirsam

Etki edicek ilaç kullanmadım ki hiç. Dr.u aradım söktürücü de beta hcg var mı diye sordum. Hayır yok dedi. Ilaç bişey yapar mı dedim etkisi olmaz dedi bebeğe. Yarın kan vericem bakalim
Ayyyy hadi İnşallah ya çok sevindim rabbim neler kadirsin inşallah hamilesindir canım

Ssevincli sn bugun keseye gidicektin sanirimm ??
Ya kizlar kese bos gorunmedi deyince moralim o kadar bozuluyorki yarin kese icin bende gidicem bakalim. Sata gore 5+3 oluyo. Boyle gorunce hevesim kursagimda kaliyo...
Bu arada kofi Insallahhhhh bir mucize gerc3klesmistir yaaa valla adina sevindim. Hemen kan ver belkide hayirlisi boyleymis. Allahin isi olmaz diye bsey yok sonucta

Aynen benmde 9.8mm di birden incelmişti iptal olmustu.bende iyi gelir die içiyorum hayırlısı artık

Canmm nasıl yaniii kese boş mu dedi dr suan kaç haftalık oldu.ne zamndı kontrolun
Benmı yanlıs anladm msjını

Bende çok sevindim kızlar noluyor böyle normal yolla gebelik oluyor ya benimde olur inşaAllah Rabbim devamını getirsin sizde transfer için adet bekliyordunuz değil mi

Allah razı olsun çok sağol inşaallah kesen ne zaman boş göründü anlamadım ? Yarın görürsün inşaallah

Bende çok sevindim kızlar noluyor böyle normal yolla gebelik oluyor ya benimde olur inşaAllah Rabbim devamını getirsin sizde transfer için adet bekliyordunuz değil mi
Evet bide coviddim ateslendim, ilaç içtim. Gerçi peşin konuşmak istemiyorum. Yarin dr.a gidiyim ben de o zaman aydınlanıcam inşaallah böyle şeylerin başıma geleceğine asla inanmazdım. Umudunu kaybetme

Canmm nasıl yaniii kese boş mu dedi dr suan kaç haftalık oldu.ne zamndı kontrolun
Benmı yanlıs anladm msjını
Yok ben daha gitmedim. Yarin ilk kontrolum ama, bahsedenleri gorunce insanin hevesi kiriliyor acaba diyorm. Bide ben hic dikkat etmedim transfer gununden bu yana. Normal yasantima devam ediyorum. Yarin 15.30 a kadar kalp krizi gecirmezsem insallah ilk kontrol

Ah bade yaaaaa öle bir maj yazmışınki beynimizi yaktınsandm boş çıktı üzüldn delüüüü

Evet bide coviddim ateslendim, ilaç içtim. Gerçi peşin konuşmak istemiyorum. Yarin dr.a gidiyim ben de o zaman aydınlanıcam inşaallah böyle şeylerin başıma geleceğine asla inanmazdım. Umudunu kaybetme
Güzel haberler alırsın inşaAllah ya bende pek umutlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…