- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.481
15 kasımKofiiiiAllah'ım .. Nasıl sevindim bilemezsin. Inşallah değerinde güzel çıkar canim. Söktürücü negatife güvenerek kullandın tabi ahh.. SAT ne zamandı canim. Çok çok sevindim ya
Ayyyy hadi İnşallah ya çok sevindim rabbim neler kadirsin inşallah hamilesindir canımEtki edicek ilaç kullanmadım ki hiç. Dr.u aradım söktürücü de beta hcg var mı diye sordum. Hayır yok dedi. Ilaç bişey yapar mı dedim etkisi olmaz dedi bebeğe. Yarın kan vericem bakalim
Kesinlikle var tabi.. Kan ver beta yi muhakkak beni etiketleyerek yaz. Heycanla bekliyorum15 kasımbiz de sevindik de bakalım yarın ne olucak. Adete göre edey bişeyler var sanirsam
InşaallahAyyyy hadi İnşallah ya çok sevindim rabbim neler kadirsin inşallah hamilesindir canım
Sen de beni etiketle beybiKesinlikle var tabi.. Kan ver beta yi muhakkak beni etiketleyerek yaz. Heycanla bekliyorumRabbim nasip etsin inşallah
Amiin amiin inşallahİnşallah canım evlat hasretiyle yanan hepimize rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Benim de yarın nasipse transferDeğerin çok iyi dedi transfer oldu senin durumun nedir
Aynen benmde 9.8mm di birden incelmişti iptal olmustu.bende iyi gelir die içiyorum hayırlısı artıkOlsun sonunda bulduk şükür yok bilmiyorum ki incelikle ilgili bir sorunum olmadı sanırsam önceki tedavimde 9mm di son kontrol 2gun sonrada transfer olmuştum nar suyunun iyi geldiğini biliyorum bundada hazırlanayim dedim onceden
Canmm nasıl yaniii kese boş mu dedi dr suan kaç haftalık oldu.ne zamndı kontrolunSsevincli sn bugun keseye gidicektin sanirimm ??
Ya kizlar kese bos gorunmedi deyince moralim o kadar bozuluyorkiyarin kese icin bende gidicem bakalim. Sata gore 5+3 oluyo. Boyle gorunce hevesim kursagimda kaliyo...
Bu aradakofi Insallahhhhh bir mucize gerc3klesmistir yaaa valla adina sevindim. Hemen kan ver belkide hayirlisi boyleymis. Allahin isi olmaz diye bsey yok sonucta
9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Allah razı olsun çok sağol inşaallahSsevincli sn bugun keseye gidicektin sanirimm ??
Ya kizlar kese bos gorunmedi deyince moralim o kadar bozuluyorkiyarin kese icin bende gidicem bakalim. Sata gore 5+3 oluyo. Boyle gorunce hevesim kursagimda kaliyo...
Bu aradakofi Insallahhhhh bir mucize gerc3klesmistir yaaa valla adina sevindim. Hemen kan ver belkide hayirlisi boyleymis. Allahin isi olmaz diye bsey yok sonucta
Evet bide coviddim ateslendim, ilaç içtim. Gerçi peşin konuşmak istemiyorum. Yarin dr.a gidiyim ben de o zaman aydınlanıcam inşaallahBende çok sevindim kızlar noluyor böyle normal yolla gebelik oluyor ya benimde olur inşaAllah Rabbim devamını getirsin sizde transfer için adet bekliyordunuz değil mi
Yok ben daha gitmedim. Yarin ilk kontrolum ama, bahsedenleri gorunce insanin hevesi kiriliyor acaba diyorm. Bide ben hic dikkat etmedim transfer gununden bu yana. Normal yasantima devam ediyorum. Yarin 15.30 a kadar kalp krizi gecirmezsem insallah ilk kontrolCanmm nasıl yaniii kese boş mu dedi dr suan kaç haftalık oldu.ne zamndı kontrolun
Benmı yanlıs anladm msjını
Ah bade yaaaaa öle bir maj yazmışınki beynimizi yaktınYok ben daha gitmedim. Yarin ilk kontrolum ama, bahsedenleri gorunce insanin hevesi kiriliyor acaba diyorm. Bide ben hic dikkat etmedim transfer gununden bu yana. Normal yasantima devam ediyorum. Yarin 15.30 a kadar kalp krizi gecirmezsem insallah ilk kontrol
Daha gormedimAllah razı olsun çok sağol inşaallahkesen ne zaman boş göründü anlamadım ? Yarın görürsün inşaallah
Güzel haberler alırsın inşaAllah ya bende pek umutlandımEvet bide coviddim ateslendim, ilaç içtim. Gerçi peşin konuşmak istemiyorum. Yarin dr.a gidiyim ben de o zaman aydınlanıcam inşaallahböyle şeylerin başıma geleceğine asla inanmazdım. Umudunu kaybetme
İncelmremisti benimki sanırsam çünkü transferim olmuştu inşallah bı skdilik çıkmazda anne oluruz 9yillok hasretimde son bulurAynen benmde 9.8mm di birden incelmişti iptal olmustu.bende iyi gelir die içiyorum hayırlısı artık
İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamara gidiyorum canımhayırlı olsun canım bende bugün iğnelere başladım 3 tedavim inşallah sen nerde yaptırdın tedaviyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?