Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bacim hemen uzme kendini 5+1 de de benim cok zor gozuktu alttanmi baktirdin tam nededi doktor??

Canım keseyi gördük 5+6 bugün inşallah
15 gün sonra tekrar kontrol o zamanda kalp atışını duyarız
Moralini bozma stres bu durumlarda çok önemli

Ne kadar negatifsin diyor arkadaslarim hep ne kadar kotu swyler varsa onlari dusunuyon diyolar. Kendimi kotuye hazirlamaya calisiyorum iste
Kız Bi sus ortalığı karıstrdnbak herkes yanlış anladı kötüye felan hazırlamaaa mis gibi şeyler düşün ne bu negatiflik zoppalarım seni

Ağzın bal yesin bebegmmm inşlh hasretle beklioz inşh gzl olur hersey kucagımızada alırz inancım tammm üzülme hiçççç
İnşallah canım benim bazen üzülüyorum bazen seviniyorum hayat işte... kofiyede çok sevindim oda benim gibi uzun bekleyenlerden inşallah bizede nasip olsun

Geçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğim Aranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…