- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.501
Ne kadar negatifsin diyor arkadaslarim hepAh bade yaaaaa öle bir maj yazmışınki beynimizi yaktınsandm boş çıktı üzüldn delüüüü
Olma canım olma. Kendine odaklan senDaha gormedimKizlar bahsediyor ya tedirgin oldm
Bacim hemen uzme kendini 5+1 de de benim cok zor gozuktu alttanmi baktirdin tam nededi doktor??Ssevincli sn bugun keseye gidicektin sanirimm ??
Ya kizlar kese bos gorunmedi deyince moralim o kadar bozuluyorkiyarin kese icin bende gidicem bakalim. Sata gore 5+3 oluyo. Boyle gorunce hevesim kursagimda kaliyo...
Bu aradakofi Insallahhhhh bir mucize gerc3klesmistir yaaa valla adina sevindim. Hemen kan ver belkide hayirlisi boyleymis. Allahin isi olmaz diye bsey yok sonucta
Sağol Allah razı olsun canım bakalım yarın neyle karşılaşıcaz
Ağzın bal yesin bebegmmm inşlh hasretle beklioz inşh gzl olur hersey kucagımızada alırz inancım tammm üzülme hiççççİncelmremisti benimki sanırsam çünkü transferim olmuştu inşallah bı skdilik çıkmazda anne oluruz 9yillok hasretimde son bulur
Canım keseyi gördük 5+6 bugün inşallahSsevincli sn bugun keseye gidicektin sanirimm ??
Ya kizlar kese bos gorunmedi deyince moralim o kadar bozuluyorkiyarin kese icin bende gidicem bakalim. Sata gore 5+3 oluyo. Boyle gorunce hevesim kursagimda kaliyo...
Bu aradakofi Insallahhhhh bir mucize gerc3klesmistir yaaa valla adina sevindim. Hemen kan ver belkide hayirlisi boyleymis. Allahin isi olmaz diye bsey yok sonucta
Bacim daha bakilmadiBacim hemen uzme kendini 5+1 de de benim cok zor gozuktu alttanmi baktirdin tam nededi doktor??
Rabbim hepimize güzel yazılar yazsınGüzel haberler alırsın inşaAllah ya bende pek umutlandım
Kız Bi sus ortalığı karıstrdnNe kadar negatifsin diyor arkadaslarim hepne kadar kotu swyler varsa onlari dusunuyon diyolar. Kendimi kotuye hazirlamaya calisiyorum iste
Haklisin. Vajinalmi bakti karindanmi acabaCanım keseyi gördük 5+6 bugün inşallah
15 gün sonra tekrar kontrol o zamanda kalp atışını duyarız
Moralini bozma stres bu durumlarda çok önemli
Yemin ediyorum sesli guldurdun beniKız Bi sus ortalığı karıstrdnbak herkes yanlış anladı kötüye felan hazırlamaaa mis gibi şeyler düşün ne bu negatiflik zoppalarım seni
İnşallah canım benim bazen üzülüyorum bazen seviniyorum hayat işte... kofiyede çok sevindim oda benim gibi uzun bekleyenlerden inşallah bizede nasip olsunAğzın bal yesin bebegmmm inşlh hasretle beklioz inşh gzl olur hersey kucagımızada alırz inancım tammm üzülme hiçççç
Siddetli bel agrisindan baska hic bsey yoktuŞu bebegi tutan hatunlar belirtileriniz var mıydı?
Vajinal bakti kuzum asıl haber 2 kese görüldüHaklisin. Vajinalmi bakti karindanmi acaba
Aaaaa hadiiii insallahhhVajinal bakti kuzum asıl haber 2 kese görüldüama diğerine göre biraz geriden geliyor dedi 25 gün sonra daha net belli olur dedi bekleyip görücez hayırlısıyla
Hafif kasık ağrısı dışında hic belirtim yok benimŞu bebegi tutan hatunlar belirtileriniz var mıydı?
Ahahaha seni bade badeYemin ediyorum sesli guldurdun beniCok yasa emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?