Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim de Eylül ayında dondurulmuş transferim 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Doktorum 3 ay ara verdi. Yarin nasipse ikinci transfer olacak inşallah.

Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşaallah. ne kadarlıktı düştüğünde

Zannetmiyorum korkmayin. Vucut bi tepkiler verecek ki bseyler olsn. kacnci gun bugun

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim de Eylül ayında dondurulmuş transferim 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Doktorum 3 ay ara verdi. Yarin nasipse ikinci transfer olacak inşallah.
Ben de 3 ay beklenir diye düşünüyordum. Ama aklım karıştı hemen yapabiliriz diyince. İnsan hemen olsun istiyor ama yine aynı olur diye korkuyorum bu seferde

Bos gebelik nedir bilmyrm nasl belli oluyor anlamyrm ya kafayi ona taktim smdi ben insallah ikizlern olurrrrrrrrr bi tasla iki kus
Rabbım isteyen herkese nasip etsin canım supriz oldu vallahi bakalım 15 gün sonra ne dicek.
kafanı bulandirma böyle şeylerle zamana bırak hayırlısıyla olur hersey düşünme boş gebelik falan

Ben de 3 ay beklenir diye düşünüyordum. Ama aklım karıştı hemen yapabiliriz diyince. İnsan hemen olsun istiyor ama yine aynı olur diye korkuyorum bu seferde
Vücut ancak toparlanıyor çünkü sonuçta ortada kısa da sürse bir gebelik durumu olmuş. Benim ilk iki ay hep leke ve kanama şeklinde çok düzensizdi, küçük de bir kurtaj geçirmiştim. Daha 3. Ayda ancak toparlandi düzene girdi. O yüzden süre normal.

Benmde 7sene hayırdır birader kofinin bebesi yle benm bebe beşik kertiği yaptık şimdiden
olsun biz senden daha öndeyiz sene olarak beybimDoğru siz dunurdunuz demi çabuk tut elini o buyutuyo bebisini en iyisini yapmis en iyi bebek evde yapılan bebektir

Rabbım isteyen herkese nasip etsin canım supriz oldu vallahi bakalım 15 gün sonra ne dicek.
kafanı bulandirma böyle şeylerle zamana bırak hayırlısıyla olur hersey düşünme boş gebelik falan
Senin betada yuksekti galiba canim ilk baktrdgnda. Hayirlisi olsun insallah. nasil sevinmisinizdir tahmin edebilyorum

3 ay beklemeyelim. İlk aydan yapalım diyor doktorum. Bilemedim valla ya aklım çok karışık

Geçmiş olsun dış gebelik mi yoksa boş gebelik mi ? Eğer bebek tüplerde büyüyorsa dış gebelik oluyor ayrıntılı ultrasonda tüplerde görüyorlar bebeği ve hemen müdehale ediyorlar iğne veriyorlar . Kimi zaman görünmeye de biliyor . Ben iki kere dış gebelik geçirdim ikincisini çok zor atlattım ve sağ tüpüm patladı . Gebelik yoksa zaten rahim duvarından ve progesteron hormonundan belli oluyor . Bunlara bakarak da bu kesin dış gebelik deniyor . İçini rahatlatmak istiyorsan beklemeden hemen yarın başka bi doktora ultrason muayenesi olman sana yetecektir . “Ya hamileysem “ düşüncesi ve iğne ile onu düşürme durumu insanı çok kaygılandırıyor seni çooook iyi anlıyorum . Eğer dış gebelikse lütfen öncelik kendini düşün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…