- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.521
Şiddetli kasık agrım varSiddetli bel agrisindan baska hic bsey yoktu
Benmde 7sene hayırdır biraderİnşallah canım benim bazen üzülüyorum bazen seviniyorum hayat işte... kofiyede çok sevindim oda benim gibi uzun bekleyenlerden inşallah bizede nasip olsun
Yok canım kese görüldü sadeceAaaaa hadiiii insallahhhkesede yolk bebk gozukuyomydu ki
Bos gebelik nedir bilmyrm nasl belli oluyor anlamyrm ya kafayi ona taktim smdi benYok canım kese görüldü sadece
Yanlış yazmışım 15 gün sonra belli olur dedi doktorum
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim de Eylül ayında dondurulmuş transferim 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Doktorum 3 ay ara verdi. Yarin nasipse ikinci transfer olacak inşallah.Geçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğimAranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?
Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşaallah. ne kadarlıktı düştüğündeGeçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğimAranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?
Zannetmiyorum korkmayin. Vucut bi tepkiler verecek ki bseyler olsn.Şiddetli kasık agrım varhiç yaşamadım bir agrı böyle kıpır kıpır oluyor yataga yatıyorum geçmiyor ayaga kalkıyorum geçmiyor dizime kadar iniyor sancısı. Sıkıntılı bir durum var mıdır eşim telaş edip duruyor
Ben de 3 ay beklenir diye düşünüyordum. Ama aklım karıştı hemen yapabiliriz diyince. İnsan hemen olsun istiyor ama yine aynı olur diye korkuyorum bu seferdeÖncelikle çok geçmiş olsun.. Benim de Eylül ayında dondurulmuş transferim 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Doktorum 3 ay ara verdi. Yarin nasipse ikinci transfer olacak inşallah.
Rabbım isteyen herkese nasip etsin canım supriz oldu vallahi bakalım 15 gün sonra ne dicek.Bos gebelik nedir bilmyrm nasl belli oluyor anlamyrm ya kafayi ona taktim smdi beninsallah ikizlern olurrrrrrrrr bi tasla iki kus
Bantladim agzimiAhahaha seni bade badedetttt akıllı uslu otur yarın gel güzel haberi ver .olumsuzlk düşünme bi zahmet 2.bir emre kdr yasaklıom
Vücut ancak toparlanıyor çünkü sonuçta ortada kısa da sürse bir gebelik durumu olmuş. Benim ilk iki ay hep leke ve kanama şeklinde çok düzensizdi, küçük de bir kurtaj geçirmiştim. Daha 3. Ayda ancak toparlandi düzene girdi. O yüzden süre normal.Ben de 3 ay beklenir diye düşünüyordum. Ama aklım karıştı hemen yapabiliriz diyince. İnsan hemen olsun istiyor ama yine aynı olur diye korkuyorum bu seferde
olsun biz senden daha öndeyiz sene olarak beybimBenmde 7sene hayırdır biraderkofinin bebesi yle benm bebe beşik kertiği yaptık şimdiden
5. Haftaya girmiştik. Sen de inş güzel haberler alırsın canımGeçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşaallah. ne kadarlıktı düştüğünde
Transferimin 5.günüZannetmiyorum korkmayin. Vucut bi tepkiler verecek ki bseyler olsn.kacnci gun bugun
Senin betada yuksekti galiba canim ilk baktrdgnda. Hayirlisi olsun insallah.Rabbım isteyen herkese nasip etsin canım supriz oldu vallahi bakalım 15 gün sonra ne dicek.
kafanı bulandirma böyle şeylerle zamana bırak hayırlısıyla olur hersey düşünme boş gebelik falan
Normal canim o zaman korkmaTransferimin 5.günü
3 ay beklemeyelim. İlk aydan yapalım diyor doktorum. Bilemedim valla ya aklım çok karışıkVücut ancak toparlanıyor çünkü sonuçta ortada kısa da sürse bir gebelik durumu olmuş. Benim ilk iki ay hep leke ve kanama şeklinde çok düzensizdi, küçük de bir kurtaj geçirmiştim. Daha 3. Ayda ancak toparlandi düzene girdi. O yüzden süre normal.
Doktorunuz daha iyi bilir elbette. Benim doktorum 3 ay ara verdi3 ay beklemeyelim. İlk aydan yapalım diyor doktorum. Bilemedim valla ya aklım çok karışık
Geçmiş olsunHerkese iyi aksamlar kizlar
Bende sizinle bir durumumu paylasmak istiyorum. 8 yillik evliyim sayisiz asilama ve 3. tup bebek transferim Aralik 14unde yapildi 2 adet 5. gun embriyosuydu.Daha sonra beta degerim
23.12 de 27 cikti
25.12de 70 cikti doktorum ocagin 4unde kese icin cagirdi. Fakat kese gorunmedi ve dis gebelik oldugunu soyledi 4unde yapilan kan testindede beta 620 olmustu. Yarin yeniden cagirdi muhtemeln igne vericek basina boyle birsey gelmis olan var mi nasil bir yol izlemeliyim baska doktorada gorunmelimiyim yoksa kesin dis gebelik midir
Aç meditasyon müzikleri dinle ne gzl rahatlatıo ben hep açıom evde geceleriBantladim agzimihersey yasak skntidan ne dusuncegimi sasrdm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?