Aralık - Ocak Transfer olacaklar

cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin doktorum emin olamadi cunku hic bir yerde goremedi kese sizin degerlerinizde bu sekildemiydi en son yapilan testte progesteron degeri 19 cikmisti

12 gün 421,6
14 gün 613,6 çıkmıştı.
Vallahi sevinç heyecan şok hepsi birarada inanamıyorum hala
Evett cok guzel degerlerin. Bnm 11.gun 197'ydi. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Ya herkesin valla herkese icten dua ediyorum gercekten. Birine bisey olunca kendime olmus gibi o kadar uzuluyorum kiii. Allah hepimizin yardimcisi olsun

cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin doktorum emin olamadi cunku hic bir yerde goremedi kese sizin degerlerinizde bu sekildemiydi en son yapilan testte progesteron degeri 19 cikmisti
Canım ben dış gebeliklerimi birini 1,5 yıl önce diğerini 3 yıl önce oldum . İnan değerlerimi hiç hatırlamıyorum . Sadece beta hcg katlanarak artmıyordu . İkinci dış gebeliğimde iki kere iğne oldum yine düşüremedik çünkü çok büyüktü değerim 6000 küsürlere çıkmıştı tüpüm patladı ve bildiğim sezaryen gibi açık ameliyat oldum . Doktorun güven vermediyse yarın başka doktora git. Sakın ihmal etme . Eğer dışgebelikse her gün senin için bir tehlike . Büyüdükçe düşmesi de zorlaşıyor . İlk dış gebeliğimi çabuk atlattım ama.

İçtim bugün ama çok strese girdim ben sanırım ilk tüp bebek benim teşekkür ederim yine de bilgi için
Bırakın bence benimde ilk tüp bebek denemem adetim gününde olamadım 9 gün geçti doktorum hayır ne ilaç ne bitkisel önermiyoruz akışına bırak dedi. Tabi siz bilirsiniz yinede

Bırakın bence benimde ilk tüp bebek denemem adetim gününde olamadım 9 gün geçti doktorum hayır ne ilaç ne bitkisel önermiyoruz akışına bırak dedi. Tabi siz bilirsiniz yinede
Yanlış anlaşılma olmasın tüp bebekteki opu işleminden sonra olamadım ben. Negatif sonucu görmedim. Görmeyeceğiz de Allahın izniyle.

Valla bende tarlusal içtim akşam artk sökülsün istiyorum madem negatif aldık
Canım benim henüz transfer olmadı . Rahim dinlendirme yapıldı Adetimi bekliyorum o yüzden çok heyecan yaptım galiba . Senin için Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda en hayırlı olanı sana versin

Canım benim henüz transfer olmadı . Rahim dinlendirme yapıldı Adetimi bekliyorum o yüzden çok heyecan yaptım galiba . Senin için Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda en hayırlı olanı sana versin
Ay yanlışlık olmasın diye ekleme yaptım ama görülmemiş tatlım bende rahim dinlendirmede olamadım. Transferim negatif degil 5. Günüm

Evett cok guzel degerlerin. Bnm 11.gun 197'ydi. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Ya herkesin valla herkese icten dua ediyorum gercekten. Birine bisey olunca kendime olmus gibi o kadar uzuluyorum kiii. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah razı olsun canım
Amin amin bende hep dua ediyorum Rabbım bu yolda olan herkese kolaylıklar versin gerçekten çok zor süreç Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Yanlış anlaşılma olmasın tüp bebekteki opu işleminden sonra olamadım ben. Negatif sonucu görmedim. Görmeyeceğiz de Allahın izniyle.
Opu dan 5 gün sonra adet oldum ben . Bir ay rahim dinlendirme planladı . Opu sonrası ikinci adetten sonra transfer yapacak ne hikmetse ikinciyi olamadım . Bugün tam günüm ama doktorum kırmızı kanama olmadığı müddetçe kahve lekeyi adet kabul etmiyor . Üç gün oldu ya hala kırmızıya dönmedi inşaAllah senin de pozitif haberlerini alırım Rabbim güzel bir evlatla seni sevindirsin ve tüm bekleyenleri

5. Haftaya girmiştik. Sen de inş güzel haberler alırsın canım Ben de 8 yıllık evliyim. Allah yüzümüze baksın valla zor süreçler.
Benim de haziranda 8 bitti 9'un içindeyiz. Hem de nasıl zor. Rabbim karşılığını versin hepimize inşaallah. Kese görmedin anladığım kadarıyla. Çok da ara vermene gerek yok. Arayı genelde kafa toplamak için veriyolar canım.

Bende opudam sonra 6 gün sonra oldum. İkinci reglim gelemedi bi türlü rahim dinlendirme yapıldı aynı sizin gibi. Sonra 9 gün sonra oldu doktorum muayeneden önce kahverengi ise hiç muayene etmeyelim dedi. Ama benim normal adet kanamamdı zaten muayene ederken kendiside görmek zorunda kaldı kan boşaldıgı için. Kendiside ekledi evet baya yogun kanama başlayabiliriz dedi. Hiç stres yapma sal gitsin ben öyle yaptım baktım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…