- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #4.281
yarişma konusu daha önce konusulmustu canim.daha cok destek ve morel amacli bu grup.evet evet inşAllah bir an önce 79 görelim .
yarışma deme bana nefesini keserim
Aslında kaptanımız Arada bir bizleri 2 Li 3 lü takım yapıp yarışmaya koysa motivasyonumuz dahada artar . Kiloları yakın olan arkadaşları beraber yarışa koyacaz. Eğer kaptan isterse yapalım önümüzdeki haftaya İnşAllah
rica ederim canim.ne demek.Canımmm verdiğin öneriler için teşekkür ederim dediğini denemeye başlıcam inşallah çok mantıklı 5 ten sonra yemeyi kesiyim birde hadi inşallah
Et kesiği demekte bayadır bölgesel çalışmıyodum, şimdi chloe diye bir sporcu eğitmen videoları var onun videolarını yapıyorum bayada zorluyo sporu yaptıktan sonraki gün bacaklarımın kollarımın karnımın kasları ağrıyo merdiven inip çıkarken sızlıyo yani vücut ham olduğu için spor yapınca tutuluyo insan
kaptanim cok merak ettim.96 da 79 a düstünüz.simdi kac beden giyiyorsunuz?Afiyet olsun canım gayet güzel
Ağırlık çalışması bende Yavas yavaş yapmaya başlayacağım
Canım 42 giyiyorum şu ankaptanim cok merak ettim.96 da 79 a düstünüz.simdi kac beden giyiyorsunuz?
Gayet protein ve kolajen yüklü bir menüİyi akşamalar, menümü yazayım
12: 00 ----2 yumurta ile yapılmış maydanoz salatası ve kahvaltılık
18:30 ----- 1kepçe işkembe çorbası, 2 kaşık p. pilavı ve 6 kaşık kadar kıymalı bamya, cacık
spor yapamadım, bol su
Evet 16:30 da bırakıyorum 20-4 yapıyorum bir hafta falan yapmayı düşünüyorumBen ilk başladığım da çok yaşadım açlığa vurdum bide tatlı yemiyoruz ya insülin düşüyo ondanda olabilir ama zamanla alıştım geçti inşallah bidaha tekrarlamaz çok erken kesiyosan yemeyi ondandır muhtemelen
Ben 4 kilo vermiştim 2 haftayı liste dışına çıkmadan kaçamaksız yapmıştım sadece küp şekerleri kullanmadım normalde şekersiz içerim kahvemi çayımı onun dışında listedeki malzemeleri haşlama ıspanak domates yumurta diyorsa domatesli ıspanaklı tavada yumurta yaptım öğlen yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim ama listedeki malzemeleri kullanarak yaptım yoksa hergün haşlama ıspanak haşlanmış yumurta gitmiyorVaay iyi fikirmiş sen kaç kilo vermiştin?
Tavsiye ederim en iyi sıkılasma yolu o imiş. Eve setini aldık her gun yapacağım artık insallahAfiyet olsun canım gayet güzel
Ağırlık çalışması bende Yavas yavaş yapmaya başlayacağım
yesa nasıl gidiyor diyet canım
ay ne güzel maşallahCanım 42 giyiyorum şu anönceden 46 ila 48 idi
herkesinki degisir canim.benimki daha bi degisik.Regl döneminde kilo vermek daha mi zor oluyor kızlar fikri olan var mı
iyi geceler canim.maşallah.Ver iyi geceler güzel hatunlar
12.197 adım
2 saat 12 dkk yürüyüş yapıldı .
Ben 3 haftadir leslie eliptik Yoga gunde 1 tane de chloe yapiyorum tabi hepsini ayni gun yapmiyorum ama sabit olan eliptik ve leslie bendeBen yandım sen yanma ablacım her yerim et kesiği resmen merdiven inip çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?