Selam kızlar
İsveç diyetinin 3.günü -300kcal daha yani 2 günde 1,5kg. Tabi su ödem Allah ne verdiyse gidiodur haftaya toplam kilo katbına büyük katkım olacak inş-bu haftaki artılarımı telafi ederim umarım
Nys bugün bi enerji bi enerji -1020kcal spor yaptım akşama menü yazmazsam bayılmış olabilirim
Şaka bi yana şimdilik dietten olumsuz etkilenmedim. Şimdi kahvemi içiyorum dujtan sonra da yemeğimi yiyeceğim inş

Büyük tebrikler sağlıkla gerisi gelsin insallah

inşallah canım ya herşeyin başı sağlık inşallah sağlıkla kendime hedef koymaya karar verdim bende ne verirsem değilde 9 gün var bayramı inşallah 9 günde 3,5-4 kilo vermeyi hedefliyorum
en büyük değişiklik spor oldu bnm için nerdeyse her gün spora gidiyorum 45 dk eşimlede iddaya girdik 59,9 olmak üzere süre konuşmadık ama bayrama kadar 62 falan olursam gerisi kolay tabi bayramda dikkat etmem lazım çokkk çokkk

size yazmaya bayılıyorum ya sanki yıllardır kankam ne kadar sacmlarsam sacmlayım yargılamayan harika bir ekip ya hepiniz iyiki varsınız kızlarrrr zayıflasam bile kilo kontrol için yine burda olurum ben mutlaka

Zaman bol toparlarim elbet

Herkes zayiflasa bile muhabbete gelsin bende cok seviyorum burayi

maşallah 2 günde çok iyi rakam bence
daha önceki yıllarda işveç yapmıştım çokda güzel vermiş ve 2 yıl almamıştım sonra bir türlü yapamadım isveçi belki son bir iki kilo kaldıgında işveç yaparım bende korumada yardımcı olur belki diye çalıştıgım için işveç yemek çeşitlerini ayarlamak zor oluyordu bnm için ondan ona başlamadım IF i seçtim şimdi 20/4 if ve saf protein besleniyorum pazartesiye kadar böyle gideceğim bakalım nasıl olacak

Yaparsın canım ya ben de çook yavaş kilo veriyorum ondan biraz motivasyonumu artırmak için başladım ne giderse kar
Şu 80 lerden bi kurtulayım da inşallah hepimiz sağlıkla hedeflerimize ulaşırız

Yaparsın canım ya ben de çook yavaş kilo veriyorum ondan biraz motivasyonumu artırmak için başladım ne giderse kar
Şu 80 lerden bi kurtulayım da inşallah hepimiz sağlıkla hedeflerimize ulaşırız
inşallah süper bir moral olur sana tartıda işveçde benim sorunum çay kahve olmuştu bitki çayıda yok diyordu ama ben kabız olmamam için kiraz sapı içmiştim

yaaa dimii.. bende merakla bekliyorum kim ne yazdı ne yaptı diye.. fırsat buldukça girip herkesin yazdığını okumaya çalışıyorum..

Yok yok sen arada dikkat edersin bak gitmiş semizotlarını filan bulmuşsun pazarda
Sağlık olsun da gerisi gelir, buralardayız zaten fırsat buldukça gel muhabbete
Ooo süper hadi masallah. Hem spor hem İsveç haftaya İçin şimdiden heyecanlandım bak

ne güzel bende böyle hissediyorum hep ay bi bakayım diyorum, kendimi çok şanslı buluyorum güzel insanlarla tanıştım diye şükür, iyi ki varsınız
Herkes zayiflasa bile muhabbete gelsin bende cok seviyorum burayi
Aralıklı oruç guruları! olarak gelen arkadaslara yardım edeceğiz, tecrübe ve sağlıklı yasam paylaşımı yapacağız durun daha muhabbet bitmez

kaptanım bu uygulamanın adı ne acaba ? Her telefonda mevcut mu

tsk ederim.canim bilgi icin
doğru söylüyorsun canim.sağlikli olmuyor.
okudum faydali biseymis ama biraz da zararlari varmis 24 saatten sonra.dikkat etmek lazim.

Bitmesin zati Baskanim

sağlıgına zarar vermeden yap canım kendini kötü hissettiğin an boz bence allah korusun yaz günü hava sıcak tansiyon vs bişi olur kendini vücudunu bilirisn işte ama en önemlisi sağlık her zaman

sağlıgına zarar vermeden yap canım kendini kötü hissettiğin an boz bence allah korusun yaz günü hava sıcak tansiyon vs bişi olur kendini vücudunu bilirisn işte ama en önemlisi sağlık her zaman
Tabiki canım hiç merak etme
Ya yok enerjim çok iyi gün içinde bir ara bi bas agrısı oldu hafif sonra sıkıntım olmadı şükür
Zaten bugün yürümeyecektim aslında da o kadar iyi hissedince değerlendireyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…