- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #4.341
Büyük tebriklersağlıkla gerisi gelsin insallah
Yaparsın canım dert etme, tümden kopma yeter
Kolay gelsin
Valla bende de öyle lastikli belli şeyler çok
Ama internetten 2 pantolon aldım olur mu ki diyerek oldular oradan biliyorum
Süper spor
Süper spor
Canım afiyet olsun dediğin gibi ödem vs o.
Bir iki güne toparlarsın sen
Büyük tebriklersağlıkla gerisi gelsin insallah
Afiyet olsun, iş çıkışı yürüyüş de iyi olmuş
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postu okumanı ricavedeceğim orada her şey yazıyor katılım İçin
Menülerini yaz üzerinden konuşuruz
Canım ay bende özledim gerçekten ❤
Diyorum içimden acaba neler yapıyor
Sen toparlarsın ya hiç kuşkum yok, abartmadan tatilinin tadını çıkar
Bu arada dönüş ne zaman
Afiyet olsun , zaten az yemişsin de yumurtalı ekmeği kızartmadan Izgara vs. yapıyorsan hiç sorun yok.
inşallah canım ya herşeyin başı sağlık inşallah sağlıkla kendime hedef koymaya karar verdim bende ne verirsem değilde 9 gün var bayramı inşallah 9 günde 3,5-4 kilo vermeyi hedefliyorum
en büyük değişiklik spor oldu bnm için nerdeyse her gün spora gidiyorum 45 dk eşimlede iddaya girdik 59,9 olmak üzere süre konuşmadık ama bayrama kadar 62 falan olursam gerisi kolay tabi bayramda dikkat etmem lazım çokkk çokkk
size yazmaya bayılıyorum ya sanki yıllardır kankam ne kadar sacmlarsam sacmlayım yargılamayan harika bir ekip ya hepiniz iyiki varsınız kızlarrrr zayıflasam bile kilo kontrol için yine burda olurum ben mutlaka
Selam kızlar
İsveç diyetinin 3.günü -300kcal daha yani 2 günde 1,5kg. Tabi su ödem Allah ne verdiyse gidiodur haftaya toplam kilo katbına büyük katkım olacak inş-bu haftaki artılarımı telafi ederim umarım
Nys bugün bi enerji bi enerji -1020kcal spor yaptım akşama menü yazmazsam bayılmış olabilirim
Şaka bi yana şimdilik dietten olumsuz etkilenmedim. Şimdi kahvemi içiyorum dujtan sonra da yemeğimi yiyeceğim inş
aynen canım kesinlikle çok güzel bir ekip oldu bence böyl eşeyleri hiç takip edemem aslında ben ama burasına bayılıyorum özlüyorumHerkes zayiflasa bile muhabbete gelsin bende cok seviyorum burayi
Yaparsın canım ya ben de çook yavaş kilo veriyorum ondan biraz motivasyonumu artırmak için başladım ne giderse karmaşallah 2 günde çok iyi rakam bence
daha önceki yıllarda işveç yapmıştım çokda güzel vermiş ve 2 yıl almamıştım sonra bir türlü yapamadım isveçi belki son bir iki kilo kaldıgında işveç yaparım bende korumada yardımcı olur belki diye çalıştıgım için işveç yemek çeşitlerini ayarlamak zor oluyordu bnm için ondan ona başlamadım IF i seçtim şimdi 20/4 if ve saf protein besleniyorum pazartesiye kadar böyle gideceğim bakalım nasıl olacak
inşallah süper bir moral olur sana tartıda işveçde benim sorunum çay kahve olmuştu bitki çayıda yok diyordu ama ben kabız olmamam için kiraz sapı içmiştimYaparsın canım ya ben de çook yavaş kilo veriyorum ondan biraz motivasyonumu artırmak için başladım ne giderse kar
Şu 80 lerden bi kurtulayım da inşallah hepimiz sağlıkla hedeflerimize ulaşırız
yaaa dimii..inşallah canım ya herşeyin başı sağlık inşallah sağlıkla kendime hedef koymaya karar verdim bende ne verirsem değilde 9 gün var bayramı inşallah 9 günde 3,5-4 kilo vermeyi hedefliyorum
en büyük değişiklik spor oldu bnm için nerdeyse her gün spora gidiyorum 45 dk eşimlede iddaya girdik 59,9 olmak üzere süre konuşmadık ama bayrama kadar 62 falan olursam gerisi kolay tabi bayramda dikkat etmem lazım çokkk çokkk
size yazmaya bayılıyorum ya sanki yıllardır kankam ne kadar sacmlarsam sacmlayım yargılamayan harika bir ekip ya hepiniz iyiki varsınız kızlarrrr zayıflasam bile kilo kontrol için yine burda olurum ben mutlaka
Yok yok sen arada dikkat edersin bak gitmiş semizotlarını filan bulmuşsun pazardaDönüş ağustos sonu, o yüzden eylülün ilk haftası aranızdayım inşallah.. tabi böyle suçlu köpek olur ya ( benim kız yastıkları Parçalayınca eve bir geldim köşede sessizce beni izliyor, suçlu ya, orda ama yok gibi çıt yok, eğmiş kulakları süzmüş gözleri) galiba öyle dönücem aranıza
Ooo süper hadi masallah. Hem spor hem İsveç haftaya İçin şimdiden heyecanlandım bakSelam kızlar
İsveç diyetinin 3.günü -300kcal daha yani 2 günde 1,5kg. Tabi su ödem Allah ne verdiyse gidiodur haftaya toplam kilo katbına büyük katkım olacak inş-bu haftaki artılarımı telafi ederim umarım
Nys bugün bi enerji bi enerji -1020kcal spor yaptım akşama menü yazmazsam bayılmış olabilirim
Şaka bi yana şimdilik dietten olumsuz etkilenmedim. Şimdi kahvemi içiyorum dujtan sonra da yemeğimi yiyeceğim inş
inşallah canım ya herşeyin başı sağlık inşallah sağlıkla kendime hedef koymaya karar verdim bende ne verirsem değilde 9 gün var bayramı inşallah 9 günde 3,5-4 kilo vermeyi hedefliyorum
Aralıklı oruç guruları!Herkes zayiflasa bile muhabbete gelsin bende cok seviyorum burayi
ne güzel bende böyle hissediyorum hep ay bi bakayım diyorum, kendimi çok şanslı buluyorum güzel insanlarla tanıştım diye şükür, iyi ki varsınız❤
kaptanım bu uygulamanın adı ne acaba ? Her telefonda mevcut muBendeki son durum şu kızlar 26. Saatteyim
Açlık hissi hiç yok, enerjim yüksek, planım 24.saat sonunda açmaktı ama yeni girdim eve. O sebeple gittiği kadar gideceğim hazır otofaji evresinde iken, bakalım bugün bana ne yapacağımı bedenim söyleyecek
oruç takibi yazınca apstore yada googleplayden aynısı olmasabile bir çeşidi vardır mutlakakaptanım bu uygulamanın adı ne acaba ? Her telefonda mevcut mu
tsk ederim.canim bilgi icin
doğru söylüyorsun canim.sağlikli olmuyor.Çok teşekkürler canım
60 saat İçin helal. Azim kararlılık ve cesaret ister büyük tebrikler gerçekten ❤
Olsun devam et, bırakma
Canım yağ kısıtlaması bende yapmıyorum ama kızarma olunca yağ sağlıklı yağ olmaktan çıkıyor o sebeple dikkat. Yoksa yağı sağlıklı yağ olarak kullanmakta hiç sıkıntı yok
Otofaji için o postta detaylı açıklama var, ekledim onu hücrerel kendi kendini temizleyip kötü hücrelerden kurtuluyor
aynen canım kesinlikle çok güzel bir ekip oldu bence böyl eşeyleri hiç takip edemem aslında ben ama burasına bayılıyorum özlüyorum
Yok yok sen arada dikkat edersin bak gitmiş semizotlarını filan bulmuşsun pazarda
Sağlık olsun da gerisi gelir, buralardayız zaten fırsat buldukça gel muhabbete❤
Ooo süper hadi masallah. Hem spor hem İsveç haftaya İçin şimdiden heyecanlandım bak
ne güzel bende böyle hissediyorum hep ay bi bakayım diyorum, kendimi çok şanslı buluyorum güzel insanlarla tanıştım diye şükür, iyi ki varsınız❤
Aralıklı oruç guruları!olarak gelen arkadaslara yardım edeceğiz, tecrübe ve sağlıklı yasam paylaşımı yapacağız durun daha muhabbet bitmez ❤
sağlıgına zarar vermeden yap canım kendini kötü hissettiğin an boz bence allah korusun yaz günü hava sıcak tansiyon vs bişi olur kendini vücudunu bilirisn işte ama en önemlisi sağlık her zamanYürüyüş yaptım geldim 8 kilometre. hava sıcak ama gölgeli bir park var yakında oraya gittim.
Enerjim hala iyi bir sıkıntı yok
Ev halkına yemek hazırlayacağım şimdi ay işte bu kısımdan sonrasına garanti veremem akışa bıraktım kendimi
Tabiki canım hiç merak etmesağlıgına zarar vermeden yap canım kendini kötü hissettiğin an boz bence allah korusun yaz günü hava sıcak tansiyon vs bişi olur kendini vücudunu bilirisn işte ama en önemlisi sağlık her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?