- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #8.081
Ben halen açmadım cnm saat 23 e kadar direnecemHadi bakalim.. ama ben aciktim sanki
Mrb kızlar,
bugünkü menüm,
sabah 7.30 1 adet şeftali (acil evden çıkmam gerekti kahvaltıyı oldu bittiye getirdim)
saat 11.00 yeşil çay
saat 13.00 yarım kepçe ezogelin çorba + tavuklu göbek salata
saat 14.00 şekersiz Türk kahvesi
46Yaş kaç kaptanımmerak ettim ,menü gayet güzel yorumsuz
Bugun ki menüm
4 tane Altınbaşak
Kıvırcık ve roka
1 haşlanmış yumurta
Kaşar peyniri
Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak yeşil çay
Hurma ve tahin yerine Altınbaşak gereksiz bence Tabi hurma ve tahini abartmadı isenVe devam ediyorum
Akşam ton balıklı bol yeşil salata ve 2 hurma tahin ile
Allah affetsin :)
Tebriklergünaydın 64tüm 61.8 e düştüm:)
mutluyum bugün:)
bugün 18/6yla devam ediyorum:)
Merhabagünaydın
aranıza yeni katıldım dün başladım ama bildirim yapamadım.
69.3 başladım bakalım haftaya kaç çıkacağım.
güne 1 bardak limonlu su ve kakaolu türk kahvesiyle başlıyorum.
HelalGünaydın Kızlar
Bugun 24 saat ve üstü ne kadar tuttuysam orucundayım
MerhabaSelamkakaolu da güzel ama Bir de tarcin li dene. Istahi güzel dengeliyor.hatta cayima bile cok az kabuk tarcin atixorum.
Tamam canım çok kopma ama çok da takma zaten gayet iyi verdin moral bozacak hiç birsey yokmerhaba kızlar ben çok yoğunum bu hafta bakamıyorum hiç buraya rejimide yapamıyorum doğru düzgün yoğun stresden kendime gelemiyorum iş biyandan hazırlıklar bi yandan bu haftayı rejimsşz kilo almadan atlatıyım yeter artık planım bu bildirim yapamazsam kusuruma bakma başkanımblondeaddict düğün telaşı beni çok gerdi yoruyor
Tebriklerbende 16/8 yapıyorum çok başarılı bir sistem 2 hafta da 4,4 gitti :) ve devam
Kizlar bu uzun oructan onceki yemek saglam olmali demi?
Kolay gelsinYarin 24 saat yapicam bakalim dayanabilicemmi
Ay bir rekor daha mıSelam kızlar en son öğünümü yiyerek günümü kapatıyorum bakalım kaç saat dayanabileceğim
Bugünki menüm gelsinnnnn
Sabah
semizotu salatası (peynir domates ceviz keten tohumu eşliğinde)
Kefir
Aksam
kuruyemiş (fazla yedim)
1 karnıyarık (fırında közlenmiş patlicanla)
1 kaşık bulgur pilavı
Süt
Meyve kavun
Kizlar bugün vücut şaşırtmak adına if yapmadım hatta aksam 21 de bile agzima kuruyemiş attim. Bilerek ve zevkle fazla yedim bugün
Yarın protein günüm 3 öğün yapabilirim yarinda.
Çarşamba uzun oruca başlayacağım bakalim ne olursa. Bu sistem bana cok iyi geldi 2 haftadır
Selam kizlar menüm
Sabah yoğurt icine kuruyemiş ve 1 armut
Öğlen az daha kuruyemiş ve eti form bisküvi
Akşam tavuk izgara kavun karpuz kefir
Uzun orucumu baslattim 2 saat olacak hadi insallah hayırlısı. Bakalim artık ne kadar dayanabilirsem
Bekle beni kahve su soda
Haydi hayırlısı kolay gelsinKızlar kızlar haydi var mıı yarınki oructa bana katilacak olan birileri çıksında buralar şenlensin yahuuu
Aha 1 fire verdim bileKızlar şimdi gelebildim ancak
geçmişi okudum tek tek menü yorumu yapamadım kaçamakları görmedim sanmayın
46
Hurma ve tahin yerine Altınbaşak gereksiz bence Tabi hurma ve tahini abartmadı isen
İkisi de vücudun kullanacağı sağlıklı yağ ve karbonhidrat
Tebrikler
Merhaba
Aralıklı oruç esnasında oruç kısmında iken yeşil çay, şekersiz kahve, sade çay, maden suyu dışında hersey orucu bozar
yeme fazında yada tam açılış evveli tüketin
Helal
Merhaba
Oruç fazında içmeyin tokluk fazında İçin yukarıda da yazdım
Tamam canım çok kopma ama çok da takma zaten gayet iyi verdin moral bozacak hiç birsey yok
Tebrikler
Kolay gelsin
Evet sağlam olmalı ana karbonhidratlara yüklenme sakın çok acıktırır protein salata yoğurt vs iyidir
Ay bir rekor daha mı
Haydi hayırlısı kolay gelsin
Ben geçen haftaki uzun oruçtan sonra vucüdü alıştırmamak adına biraz bekleyeceğim canım
Yoksa bırakmazdım seni kusura bakma
Afiyet olsun dert etme madem keyfin yerindeydiİyi akşamlar herkese. :) Bugün 18/6 yaptım.
14:20 1 dilim ekmek, 1 bardak su, 4-5 ince dilim sucuk, zeytin.
20:00 ev yapımı fırında KFC tavuğu. (3 tane but, 3 tane kanat).
2 litreye yakın su. Yatana kadar tamamlarım.
Şu an kendimi öğretmeninden azar yiyecek bir çocuk gibi hissediyorum ama dürüst olmak istiyorum.Beslenmeme dikkat ederken yapmamam gerekiyordu biliyorum ama bugün keyfim çok yerindeydi. Saat 15:30 civarı üç kadeh şarap içtim. Fazladan 372 kcal kalori yok yere. Aralıklı oruç yaparak bedenimizi arındırırken bu iş hiç olmadı.
Teşekkürler CanımAha 1 fire verdim bile
Bu iş sağlık işi kaptanım ben seni değil 1 hafta haftalarca beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?