- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 43
- 40
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #9.181
yaaa sen harikasınnnnnnngünaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5
artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.
ödem dediğin neki zaten bir tatlı bir tuzluya bakar gerisi şişlikİlk defa tartı günü isteksiz tartıldımArtıda olduğuma emin olunca.
Geçen hafta: 53.7
Bu hafta: 54.8
Farkı siz bulun
Yine mi ödem demeyin ama bir kısmının ödem olduğuna eminim 3 gün falan kaçamakla bu kadar kilo alacağımı sanmıyorum.
Neyse 55i görmedim diye sevineyim bari
MaşallahGünaydınlaar geçen pzts kilom 74,6
bugün 72,5
fark -2,1 kg :)
Tebrikler canım süperGecen hafta 67 700
Bu hafta 67
700 gram
Tamamdır canım tümden kopma yeter dikkat et kendineMerhaba
ara ara girebiliyorum. yediklerimin yazamadım aralarda ama kilo bildirimi yapayım geri dönüşümle aynı kilodayım 57,50 kg ama modum çok düşük . bu sebeble bende ne yaptığımı açıkcası tam olarak bilmiyorum. Sakıncası yoksa arar girip bilgi vereceğim . Teşekkürler kolaylıklar dilerim.
Olsun canım ufacık bir şey bile olsa şişkinlik vs yapıp yansıyor tartıya dert etmeİlk defa tartı günü isteksiz tartıldımArtıda olduğuma emin olunca.
Geçen hafta: 53.7
Bu hafta: 54.8
Farkı siz bulun
Yine mi ödem demeyin ama bir kısmının ödem olduğuna eminim 3 gün falan kaçamakla bu kadar kilo alacağımı sanmıyorum.
Neyse 55i görmedim diye sevineyim bari
İnşallahYaklaşık 7000 adım yürümüşüm inşallah 90,3 ün 0,3ü gitmiştir
Her zamansporu yapamasan da, akşam 6'da yeme olayını bitirmek yaşam tarzı haline gelirse en azından haftada 5-6 gün, kilonu sabitlemis olursun kuzum. Bir de sık sık tartilmani öneririm, istediğin kiloya indikten sonra. Geçen yıl bir arkadaşım, bir müddet tartılmadim 3-4 kg almisimdir, dedi, tartilinca 8 kg aldığını gördü. Kaçmamak ve zarardan dönmek lazım.Korkuyorum Kilo verdikten sonra zaten verdim diyip sporu da birakmaktan . Yapmadigim sey degil . Amacim hayatim boyunca az da olsa sporu hayatimda tutmak ama yapamazsam diye korkmuyorum desem yalan olur .
Üzülerek belirtmekteyim kiTebrikler canım süper
Tamamdır canım tümden kopma yeter dikkat et kendine
Olsun canım ufacık bir şey bile olsa şişkinlik vs yapıp yansıyor tartıya dert etme
İnşallah
Tebrikler çok iyi canımSelam güzel kadınlar❤
geçen hafta:74
Bu Hafta: 72
Fark:2
Haftaya inşallah 6 kata düşer
Muhtemelen regl sonrası inişi göreceksin canım artı çıkmamışsın o da iyi regl dönemindeÜzülerek belirtmekteyim ki
Geçen hafta:64.8
Bu hafta:64.8
Fark 0
3-4 gün önce 64.1'i gördüm, çok sevinmiştim, bu hafta 3 gün spor da yapmıştım, ama bu sabah regl oldum, büyük ihtimalle vermisimdir ama yansımadı.
Her zamansporu yapamasan da, akşam 6'da yeme olayını bitirmek yaşam tarzı haline gelirse en azından haftada 5-6 gün, kilonu sabitlemis olursun kuzum. Bir de sık sık tartilmani öneririm, istediğin kiloya indikten sonra. Geçen yıl bir arkadaşım, bir müddet tartılmadim 3-4 kg almisimdir, dedi, tartilinca 8 kg aldığını gördü. Kaçmamak ve zarardan dönmek lazım.
pTebrikler çok iyi canım
Muhtemelen regl sonrası inişi göreceksin canım artı çıkmamışsın o da iyi regl döneminde
Bu hafta tek başına hepimizi yükselttin, Tebrikler arkadaşım.günaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5
artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.
O zaman bu alışkanlık kilo sabitleme döneminde de devam eder, tartilmak yeniden kilo alımını engelleyici baya. Ya bir de sen istediğin kiloya inip güzel fiziğine sık sık bakinca, kaygı durumun azalacak, dolayısıyla yeme düzeyin de normale dönecek bence. Tiroid vs birşey yok inşallah,çabuk alıyorum, dedin ya.Yemek olayi bende saat 16 da bitiyo zaten . Sorun abur cuburlardi onlari da almayarak cozdumama bende bi metebolizma var spor yapmadigimda Kilo veremiyorum . Az yesem de Kilo aliyorum . Bi sure sonra sıkılıyorum spor yapmaktan . Yeni videolar falan deniyorum bazen de bu ara bi darlanma geldi insallah bu hafta toparlicam . Gerce spor her gun var simdi ama insan bi korkmuyo degil . Tarti takinti oldu zaten hemen hemen her gun tartiliyorum bazen gunde 3 kere falan tartiliyorum
Tebrikler süpersağlıklı haftalar diliyorum herkese
geçtiğimiz hafta 65.5
bu hafta 65.1
fark -400
regl haftamdayım o sebeple bu hafta böyle oldu :)
Aynen öyle umuyorum canımKp
Kaptanım bu hafta beraber sabitlemişiz, haftaya daha çok gider inşallah, ödem gidince.
Onceden vardi Doktor degerlerin normale donmus dedi troid ilacini kesti . Senede 1 kontrol olcakmisim. Biraz da Genetik galiba . Teyzem falan da tontik benim .O zaman bu alışkanlık kilo sabitleme döneminde de devam eder, tartilmak yeniden kilo alımını engelleyici baya. Ya bir de sen istediğin kiloya inip güzel fiziğine sık sık bakinca, kaygı durumun azalacak, dolayısıyla yeme düzeyin de normale dönecek bence. Tiroid vs birşey yok inşallah,çabuk alıyorum, dedin ya.
haftaya beraber daha güzel eksilere imza atarız inşallahBu hafta tek başına hepimizi yükselttin, Tebrikler arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?