yaaa sen harikasınnnnnnn

ödem dediğin neki zaten bir tatlı bir tuzluya bakar gerisi şişlik
sen sevin 55 i görmediğine biz üzülelim 55 i görmediğimize hayat böyle bir şey

Gecen hafta 67 700
Bu hafta 67
700 gram
Tebrikler canım süper
Tamamdır canım tümden kopma yeter dikkat et kendine
Olsun canım ufacık bir şey bile olsa şişkinlik vs yapıp yansıyor tartıya dert etme
Yaklaşık 7000 adım yürümüşüm inşallah 90,3 ün 0,3ü gitmiştir
İnşallah

Korkuyorum Kilo verdikten sonra zaten verdim diyip sporu da birakmaktan . Yapmadigim sey degil . Amacim hayatim boyunca az da olsa sporu hayatimda tutmak ama yapamazsam diye korkmuyorum desem yalan olur .
Her zamansporu yapamasan da, akşam 6'da yeme olayını bitirmek yaşam tarzı haline gelirse en azından haftada 5-6 gün, kilonu sabitlemis olursun kuzum. Bir de sık sık tartilmani öneririm, istediğin kiloya indikten sonra. Geçen yıl bir arkadaşım, bir müddet tartılmadim 3-4 kg almisimdir, dedi, tartilinca 8 kg aldığını gördü. Kaçmamak ve zarardan dönmek lazım.

Tebrikler canım süper

Tamamdır canım tümden kopma yeter dikkat et kendine

Olsun canım ufacık bir şey bile olsa şişkinlik vs yapıp yansıyor tartıya dert etme

İnşallah
Üzülerek belirtmekteyim ki
Geçen hafta:64.8
Bu hafta:64.8
Fark 0
3-4 gün önce 64.1'i gördüm, çok sevinmiştim, bu hafta 3 gün spor da yapmıştım, ama bu sabah regl oldum, büyük ihtimalle vermisimdir ama yansımadı.

Selam güzel kadınlar
geçen hafta:74
Bu Hafta: 72
Fark:2
Haftaya inşallah 6 kata düşer
Tebrikler çok iyi canım
Muhtemelen regl sonrası inişi göreceksin canım artı çıkmamışsın o da iyi regl döneminde

Yemek olayi bende saat 16 da bitiyo zaten . Sorun abur cuburlardi onlari da almayarak cozdum ama bende bi metebolizma var spor yapmadigimda Kilo veremiyorum . Az yesem de Kilo aliyorum . Bi sure sonra sıkılıyorum spor yapmaktan . Yeni videolar falan deniyorum bazen de bu ara bi darlanma geldi insallah bu hafta toparlicam . Gerce spor her gun var simdi ama insan bi korkmuyo degil . Tarti takinti oldu zaten hemen hemen her gun tartiliyorum bazen gunde 3 kere falan tartiliyorum

Bu hafta tek başına hepimizi yükselttin, Tebrikler arkadaşım.

O zaman bu alışkanlık kilo sabitleme döneminde de devam eder, tartilmak yeniden kilo alımını engelleyici baya. Ya bir de sen istediğin kiloya inip güzel fiziğine sık sık bakinca, kaygı durumun azalacak, dolayısıyla yeme düzeyin de normale dönecek bence. Tiroid vs birşey yok inşallah,çabuk alıyorum, dedin ya.

14.09.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ

Toplam Bildirim Sayısı :15

Toplam Verilen Kilo : 10.1 kg

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Hedefe bir adım daha yaklaştınız.

Benim gibi sabit ya da artıda olan arkadaşlar bu hafta basıyor muyuz gaza?

Eylül'ü boş geçemeyiz tatil bitti hadi haftaya yeni rekor gelsin inşallah

Onceden vardi Doktor degerlerin normale donmus dedi troid ilacini kesti . Senede 1 kontrol olcakmisim. Biraz da Genetik galiba . Teyzem falan da tontik benim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…