- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #9.941
Tabi ki.Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben de 71 de neredeyse 3 hafta geçirdim biraz sabır ve bu ara spordan kopmamak lazımmış onu anladım
Tabini ilk sayfa ilk postta grup için tüm bilgiler var uygunsa bekleriz
Tanıyabilir miyiz seni
Canım ben sporu çok azaltmıştım onun da çok etkisi var birde ara yaptım ya o mahvetti beni
Çok teşekkürler canım
Afiyet olsun
Allah bağışlasın yavrularınıTabi ki.
2 evlat annesiyim.
Yurtdışında yaşıyorum.
17 aylık bebeğim var o yüzden çalışmıyorum.
Gebelikten önce 58dim.
Şuan 71.3um.
Doğum sonrası kilo veremedim.
Gebelikten 2 yıl öncesi 80lerde idim.
Diyet ve sporla 58dusmustum ama şuan neden spor diyet düzeni oturtamadim
Bu sefer unutmıcamKızlar umarım yarın grupça bol eksili bir gün olur kilo bildirimlerinizi 14.00 e kadar
Bu hafta kilo
Geçen hafta kilo
Fark
Olarak bekliyorum
aynen oyle canim.bu hafta bende bazi aksilikler oldu.spora tam basladim.ertesi gün topuk dikeni cikti.üstune basamadim.o bitmeden kas spazmi oldu kaburga bolgemde.ustüne günlerce kabizlik karin agrisi idrar yapamama.bu hafta canimla ugrasmaktan spor aklimdan uçup gitmiş.sen hatirlatmasan daha da aklima gelmezdi inan.Önceki mesajlardan hatırlarsanız Chloe Ting için beni gaza getirmiştiniz.Devam ediyorum ama tek başıma kalakaldım :). Aslında regl iken spor yapmak insanın üstündeki gerginliği alıyor. Özellikle bu zamanlarda daha da yoğunlaşabilirsiniz. Malesef ödem sorunu oluyor ama ödem yağ artışı değil. Bu sebeple fazla rakamlara takılmamak lazım diye düşünüyorum. Bu konuya katılmadan önce 4 ay boyunca istisnasız her gün 1 saat spor yaptım. Alışkanlık kazanmışımdır diye düşünürken araya bir şeyler girince aylarca spor yapmak aklıma bile gelmedi. Spor yapmak, sporu hayatımızın bir parçası haline getirmek sanıldığı kadar kolay değilmiş aslında onu anladım. Bazı alışkanlıkları kazanabilmemiz için çok daha fazla uğraşmak ve sabretmek gerekiyor. Bir doktor kontrolünde hayatımda düzenli egzersiz yok dediğimde, şimdiye kadar çok şey kaçırmışsın, kendine kötülük etmişsin ama bu bundan sonra da öyle olacak anlamına gelmiyor demişti. Bu söz aklımın bir köşesinde. Ne yapıyorsak veya ne yapmıyorsak kendimize.
tebrikler kaptanim.sonunda seytanin bacagini kirdin.helal olsun.maşallah.Günaydın kızlar
Harika bir pazar günü diliyorum
Evet bugün diyette 5.ayım bu sebeple yarını beklemeden tartıldım ve 70 kiloyumSevindim çok zor oldu bu ay çünkü
toplam kilo kaybı :26 oldu ve bence bir eşik atlattım artık alt imzada normal sınıra gelmişim
Üzücü yanı ise bir ay boyunca 71-73-70 aralığında oynamışım bence çok vakit kaybı olmuş bu ay spordan uzaklaşmamak gerek ve birkaç günlük ara bana iyi gelmemiş bu belli
Hatalarımdan öğrenip devam edeceğim
Ana tabloda kilomu yarın tartı günümüzde düzenleyeceğim belki bugünde biraz düşer
Hepinize sevgiler
kaptanim bende kilomu takvime kaydediyorum.gecen ayin 5 inde 78.5 mişim.bugün baktim.77.5 bu 1 ayda 1 kilo vermisim.gelde cinnet geçirmeAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben de 71 de neredeyse 3 hafta geçirdim biraz sabır ve bu ara spordan kopmamak lazımmış onu anladım
Tabini ilk sayfa ilk postta grup için tüm bilgiler var uygunsa bekleriz
Tanıyabilir miyiz seni
Canım ben sporu çok azaltmıştım onun da çok etkisi var birde ara yaptım ya o mahvetti beni
Çok teşekkürler canım
Afiyet olsun
fıstığı çok yedim o mu yaptıKız 2 dilimla mi şiştin ayolşeker mi abarttın ya da fıstık
E sen de karbonhidrat döngüsü yap sen de kazan boş yok
masallah.tek öğün cok zor ya.ben 3 gun yaptim bu hafta 4.gun bozdum.8 kilo gitmis.tebrikler.Ben şaka maka tek öğünle 1 ayda 73ten 65.3 e düştüm ya :) herkes daha fazla verme diyor şaşırıyorum ama vermem gerek daha
Kh döngüsü ne be?Kız 2 dilimla mi şiştin ayolşeker mi abarttın ya da fıstık
E sen de karbonhidrat döngüsü yap sen de kazan boş yok
Yani sen fıstık hahahafıstığı çok yedim o mu yaptı
Zor ama sadece 2 haftamasallah.tek öğün cok zor ya.ben 3 gun yaptim bu hafta 4.gun bozdum.8 kilo gitmis.tebrikler.
ben zaten fıstığımYani sen fıstık hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?