- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.101
evet.hele bi cocuk dogursun uğraşsin.aç aç bebelerle uğraşılmiyor.bide mememden düsmeyen bi tip.iliğimi kemiğimi sömürüyorYok kiz yazik daha cok genc![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet.hele bi cocuk dogursun uğraşsin.aç aç bebelerle uğraşılmiyor.bide mememden düsmeyen bi tip.iliğimi kemiğimi sömürüyorYok kiz yazik daha cok genc![]()
Güzel taktik valla bende uygulamayı düşünüyorum bu hafta itibari ile.bende böyle seyler yaparim.sabitlemede.bigün cok güzel bisey yerim.ertesi gün aç kalirim.tartiyi da hayatimdan cikarmam.
Artık beni ezemezsiniz sizde zayıfladınız çünkügel kiz şunun üstüne oturalim![]()
30 yaşındayım ama asla çocuk düşünmüyorum eşimde bende.evet.hele bi cocuk dogursun uğraşsin.aç aç bebelerle uğraşılmiyor.bide mememden düsmeyen bi tip.iliğimi kemiğimi sömürüyor![]()
benden 1 yas kücüksün.Güzel taktik valla bende uygulamayı düşünüyorum bu hafta itibari ile.
Artık beni ezemezsiniz sizde zayıfladınız çünkü
30 yaşındayım ama asla çocuk düşünmüyorum eşimde bende.Eşim bir ara istiyordu sonra ekonomik durumlar falan o da anladı o yükün altına giremeyeceğimizi. İlerde refah bir hayatımız olursa olabilir ama şu an ekonomik anlamda onunla baş edemeyiz sadece kendi yükümüzü taşıyoruz kira faturalar yemek sigara o bu. :/
hoşgeldin canim.
eğer gayret gösterirsen 1 ayda 10 kilo bile gider sonrasi zaten gelir.
unutma bu iş sadece sabır işi.
bekleyip elinden geleni yaparsan istedigin kiloya kavuşursun.
bu arada boyun kaç?
aynne bende zayıflayınca öyle korumayı planlıyorum ama şimid vermem gereken 10 kilom var dahaBunu sistemli uygulayanlar var mesela haftada 5 gün ye 2 gün oruç, 2 günde 1 oruç gibi gibi. Bu şekilde kilo sabitleme yapıyorlar. Hem istediklerini yiyor hem de sonra oruç ile yediklerini yakıyorlar![]()
Anladım canım kolay gelsin çocukla zorevet kaptan.
ben emziriyorum.depolarim boşalir diye korkuyorum.elim ayagim tutmadi sabahtan beri.cocukla da ugraşamiyordum.
6 dan beri yatmadi.habire basimda ağliyor.
HoşgeldinSizleri gördükçe benimde diyet spor yapasom geliyor ama motivasyon yok ne yapabilirim motivasyon icin
Canım dayanmam lazım diye eziyet ediyor isen nefsine lütfen yapma bunu kendinebiraz halsizlik ve uykuuszluk var akşama spora gideceğim inşallah dayanabiliirm dayanmam lazımmm inşallah cumartesi diyestisyen var öğlen ondan sonra açmayı düşünüyorum dayanabildiğim kadar ama 72 saat olursa süper olur pazartesiye mutlu girerim bayram daki gerginliği atarım diye düşünüyorum
Canım Stresten demişsin orada sıkıntı yoktur inşallah ?44. Saatten selamliyorim sizi diyetdaslarim , hafif bir mide agrisi var ama o da sigara ictigim icin galiba birazda stresten olabilir. Eger agri artarsa bisiler yiycem artmazda yarina kadar devam![]()
Afiyet olsun, irmik Tatlısı şekerini tavan yaptırır yağ yakmak yerine vucüd ondan gelecek şekeri kullanır yani yolunu uzatır. Bizim amacımız sağlıklı proteini bol, basit karbonhidratları az alarak vücuda yağ yakmasını hatırlatmaköğlen 12de açtım orucumu işyerinde ben de
1 kase yoğurt çorbası
1/4 porsiyon irmik tatlısı yedim(bi şey olmaz inşallah)
su,kahve içmeye devam ediyorum şimdi
sonra ara öğünler yapıcam bakalım:)
Canım sende iyi ki varsıncanımm çok teşekkür ederim
ben çok acemiyim bu konuda
sizin yazdıklarınızla öğreniyorum aslında bişeyler
iyi ki gelmişim sayfaya hepiniz iyi ki varsınız
inşallah bende öğreneceğim birşeyler
![]()
Ay daha tık yok inanmazsın hiç çıkmadım daha WC ye anlamadımKaptanım ingiliz tuzumuz bozdu seni dimiiii yazmadin ama biliyorum kendimden biliyorummmmmm![]()
Tebrikler47. Saatten herkese selamlaarrrr ben orucumu 47. Saatte bozmuş bulunuyorum arkadaşlar![]()
Pişman degilim evet yedimmm o bendim eveettttt
Menüm
15:30 2 dilim kavun 2 dilim peynir 3 kayısı
Akşam yogurt çorbası salata 1 kaşık bulgur pilavı
blondeaddict Kaptanım her ayın 5i değil de böyle fazla kiloları hızlıca atmak bir de kilo korumak için her ay 5,15 ve 25. günler yapsak nasıl olur? 10 günde bir yani? 36,48,72 saatlik kürler olur. Minimum 36 maksimum 72 yapmaya çalışırız. En üst seviye 72 olur zaten nette de 72 demişler hep. 72den sonra gidilecekse artık 1 haftalık oruca ilerlemek lazım oda bize şuan gereksiz olur tarikat misali :d
Ay okurken güldüm vallaO zaman her ayın 5 ve 20. günleri tamam buna kimse itiraz etmesin.![]()
baslangıc kilom 100 yarın baslamak isterim çalıştıgım için 14:00 ile 20:00 saatleri uygun olur. birde hayatıma sporu kattım mı tamamdır 1 ayda 8 kilo ne demek. inş başarırım. :)
Hoşgeldin, Kesinlikle başarırsınhoşbuldum :) okudum yarın başlıyorum inş teşekkür ederim.
Ama ordaki oruçta 500 kcal ile sınırlı tutuluyor ve 24 saat canımcımBunu sistemli uygulayanlar var mesela haftada 5 gün ye 2 gün oruç, 2 günde 1 oruç gibi gibi. Bu şekilde kilo sabitleme yapıyorlar. Hem istediklerini yiyor hem de sonra oruç ile yediklerini yakıyorlar![]()
Tebrikler gerçekten de bilinçli olmakta fayda varGüzel taktik valla bende uygulamayı düşünüyorum bu hafta itibari ile.
Artık beni ezemezsiniz sizde zayıfladınız çünkü
30 yaşındayım ama asla çocuk düşünmüyorum eşimde bende.Eşim bir ara istiyordu sonra ekonomik durumlar falan o da anladı o yükün altına giremeyeceğimizi. İlerde refah bir hayatımız olursa olabilir ama şu an ekonomik anlamda onunla baş edemeyiz sadece kendi yükümüzü taşıyoruz kira faturalar yemek sigara o bu. :/
merhaba,Afiyet olsun, irmik Tatlısı şekerini tavan yaptırır yağ yakmak yerine vucüd ondan gelecek şekeri kullanır yani yolunu uzatır. Bizim amacımız sağlıklı proteini bol, basit karbonhidratları az alarak vücuda yağ yakmasını hatırlatmak
Ara öğünlerde yoğurt ayran kefir badem az meyve tercih edebilirsin
İhtiyaç duymuyor isen ara öğün şart değil
dayanmakta sıkıntı yok canım zorlanmıyorumda ama bilmiyorum ya motive eksikliğim var galiba bide bayramda almış olmak beni çok yıktı :-( 3 günde kendime gelip başlayabildim sporada anca bugun başlayacagım bende hemen sonuç paniği var atamıyorum bunu tartıda bişi görmeyince olmuyor bak deyip bozasım geliyoAy kızlar işlerim vardı şimdi geldim oku oku bitmedi 47.saatten selamlar açlık yok, halsizlik yok, gayet aktifim, başağrısı yok
Canım dayanmam lazım diye eziyet ediyor isen nefsine lütfen yapma bunu kendine
Sen zaten disiplini yüksek birisin biraz zaman da gerekebilir
Şu ana kadar gayet iyi ilerledin lütfen bedenini beynini dinle![]()
Ay kızlar işlerim vardı şimdi geldim oku oku bitmedi 47.saatten selamlar açlık yok, halsizlik yok, gayet aktifim, başağrısı yok
Anladım canım kolay gelsin çocukla zor
Elin kolun boşaltacak noktaya getirme kendini
Her adımını iyi planla atıyorum 24 saatse o da fayda❤
Hoşgeldin
Motivasyon bir yalan inan, bende yıllarca bekledim gelmiyor o ☹
Motivasyonunu getirecek tek şey ufak ufak adımlarla başlamak, oldukça devam edecek gücü bulacaksın
Canım dayanmam lazım diye eziyet ediyor isen nefsine lütfen yapma bunu kendine
Sen zaten disiplini yüksek birisin biraz zaman da gerekebilir
Şu ana kadar gayet iyi ilerledin lütfen bedenini beynini dinle
Canım Stresten demişsin orada sıkıntı yoktur inşallah ?
Afiyet olsun, irmik Tatlısı şekerini tavan yaptırır yağ yakmak yerine vucüd ondan gelecek şekeri kullanır yani yolunu uzatır. Bizim amacımız sağlıklı proteini bol, basit karbonhidratları az alarak vücuda yağ yakmasını hatırlatmak
Ara öğünlerde yoğurt ayran kefir badem az meyve tercih edebilirsin
İhtiyaç duymuyor isen ara öğün şart değil
Canım sende iyi ki varsın
Gayet iyi olacak
Ay daha tık yok inanmazsın hiç çıkmadım daha WC ye anlamadım
Tebrikler
Afiyet olsun
Ay okurken güldüm valla
Valla bana uyar da herkes sanki ayda bir konusunda daha istekli gibi
Şöyle yapalım bu ayın 20.sinde bir grubu yoklayalım bakalım istek gelirse yapalım gelmezse ben sana eşlik ederim bu motivasyonunu öldürtmem ❤
Hoşgeldin, Kesinlikle başarırsın
Menüleri paylaş biz yazarız zaten şunu ye şunu yeme diye ve ağır ağır spora adapte et kendini , inan farkı göreceksin![]()
Afiyet olsun canımMenu geliyorrrrr
Sabah
Tam yağlı beyaz peynir
Domates
Salatalık
15.00 15. 30 arası
Çökertme kebabı ( evet annemle mastershef izliyoruz haahah)
15.30 da da kapanış:)
Evet 5:2 orucunda iki gün kalori sınırı var 500 kalori olarakAma ordaki oruçta 500 kcal ile sınırlı tutuluyor ve 24 saat canımcım
Tabi herkes kendi bünyesine göre yapar da ben misal c tesi kapatıp ptesi açmayı düşünüyorum şayet misafir vs olmazsa-neden pazar oruç diye aklınızdan kötü kötü şeyler geçiyor biliyorum![]()
Afiyet olsun tebrikler canım 46 saat İçinSon olarak bugünki menümü de yazayım da unutmadan
46 saatlik orucum bitti
14:00
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 kk kadar süzme peynir biber
2lt su şimdilik
Sporu çok yapamadım çünkü regl sancısı girdi ve çıkmıyor-651kcal
Annem tatlı yapmış -sütlü tatlı ve regl olmak üzereyim normalde çook canım ister ama midem şiş yiyemiyorum eğer 6 ya kadar yersem ondan bir çatal alırım şimdiden söylym
Canım haydi kolay gelsin şifa olsunBende devam ediyorum ilk hedefim 45 saat yarin bu saatlerde yemeye baslamak insaAllah nasil bir sonuc olacak merakla bekliyorum....
Verememek diye bir şey yok duraklamak olabilirdayanmakta sıkıntı yok canım zorlanmıyorumda ama bilmiyorum ya motive eksikliğim var galiba bide bayramda almış olmak beni çok yıktı :-( 3 günde kendime gelip başlayabildim sporada anca bugun başlayacagım bende hemen sonuç paniği var atamıyorum bunu tartıda bişi görmeyince olmuyor bak deyip bozasım geliyo![]()
Anladım canım kolay gelsinBizde sıkıntı yok da hastane iste insani strese sokuyo . Birde burda ictigim su beni hep sisiriyo davula dondu karnimmorallerim bozuluyo .