- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.301
En son 25 kilo verdiğimde çektiğim eziyeti bildiğim için çünkü her gün spor yapmak zor geliyordu yinede kendimi zorlayıp yapıyordum bir daha dikkat ederim bu kadar emeğimi çöpe atmam diyordum alistim bu düzene dedim ama yine ipin ucu kaçtıEvet aslında yapmamız, yememiz gereken şeyleri biliyoruz ama uygulamaya gelince yapamıyoruz maalesef
 ömür boyu al ver al ver böyle geçecek demek
 ömür boyu al ver al ver böyle geçecek demek 
	 galiba stres olunca amaaaan diyip herşeyi yiyorum benimki psikolojik yemek yemek aslında onun önüne geçsem vericem
galiba stres olunca amaaaan diyip herşeyi yiyorum benimki psikolojik yemek yemek aslında onun önüne geçsem vericem Ben şuan eski motivasyonumu bulamıyorum kendimde şekeri 2 gün kesiyorum ama 3 gün nutella kaşıklarken buluyorum kendimi
 Ben şuan eski motivasyonumu bulamıyorum kendimde şekeri 2 gün kesiyorum ama 3 gün nutella kaşıklarken buluyorum kendimi  Bende 1 buçuk senedir aynı durumdaydim zayıflayınca bir sürü yeni kıyafet aldım hiç biri olmuyor ve çok moralim bozuluyor hiç bir yere gitmek istemiyorum o yüzden dedim buna bir son vermeliyim daha önce yaptım yine yapabilirim sadece sabırlı ve iradeli olmalıyız diğer 40 50 kilo veren insanların bizden bir farkı yok önemli olan motive olup kararli bir şekilde başlamak yavaş yavaş kilo verdikçe hele birde spor yapınca insan tatlı falan yemek istemiyor o sporu yaptığı için
 Bende 1 buçuk senedir aynı durumdaydim zayıflayınca bir sürü yeni kıyafet aldım hiç biri olmuyor ve çok moralim bozuluyor hiç bir yere gitmek istemiyorum o yüzden dedim buna bir son vermeliyim daha önce yaptım yine yapabilirim sadece sabırlı ve iradeli olmalıyız diğer 40 50 kilo veren insanların bizden bir farkı yok önemli olan motive olup kararli bir şekilde başlamak yavaş yavaş kilo verdikçe hele birde spor yapınca insan tatlı falan yemek istemiyor o sporu yaptığı için

zaman gerçekten çok hızlı geçiyor sabah 8 den gece 11 e nasıl geliyorum bilmiyorum
 zaman gerçekten çok hızlı geçiyor sabah 8 den gece 11 e nasıl geliyorum bilmiyorum