Arama sende niye arayıpta bi taraflarını kaldırıyon ki bırak o seni arasınSlm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.
Sen buna fazla yüz vermişsin arama dedikçe arayıp yalvarman hoşuna gidiyo valla kendimden biliyorum bak bende yapıyorum bazenSlm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.
Kendini bişey sanar oldu zaten.Arama sende niye arayıpta bi taraflarını kaldırıyon ki bırak o seni arasın
Bu insan da başka bir anormallik var..Sen buna fazla yüz vermişsin arama dedikçe arayıp yalvarman hoşuna gidiyo valla kendimden biliyorum bak bende yapıyorum bazenama bu kadar değil yani tut kendini arama
Boşanmak kolay olsaydı gözünün yaşına bakmazdim sevgiyi at kenara zamanla biterdi zaten..Trip atan erkek, olur olmadık yerde bozulan marşı basmayan araba gibi atsan atılmıyor satsan bozukken satamıyosun elinde patlıyor ya sus sende ondan tepki bekle ya da bu deveyi bir daha gütme
Annemin evi yaşadığım şehirde gitsemde bı faydası olmaz ki ama eminim o gelicek bayramdaBisey dicem, toplanip bayrama annene gitsene. Eve geldiginde orayi bi bos bulsun da gorsun. Arama dedin haber veremedim, gelmeyecegini soyleyince ben de bayram plani yaptim dersin.
Ama buda herşeye fazlasıyla hassas bu nasıl bir insan keşke nefret etsem ondan içimde zerre sevgisi kalmasa bazen Allah'a böyle dua ediyorum.. görsün ki ona karşı bende bişey kalmamış o köpek olsun pesimdenBende kuculken kiskancliktan kardesimin sacini kesmistim babamda ayni sekil tepki verdi sanirim erkekler tras konusunda biraz hassaslar uzulmeyin lafinizi dinlemediniz diye biraz fazla ofkelenmis elbet gelecek arayacakta yani
Hayır aramadım. aramayada niyetim yok çok büyük yemin ettim zamanla oda anlickArarmıyımmm tabi ki hayır
Basarım engeli nosunu silerim..
Kndi eşime çok yapmışlığım var.
Ama siz arayın hatta şimdi aramışsınızdır bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?