Arama derse ama seviyosun yinede ararmıydın

Ylnzmlk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
397
223
18
27
Slm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.

Bende kuculken kiskancliktan kardesimin sacini kesmistim babamda ayni sekil tepki verdi sanirim erkekler tras konusunda biraz hassaslar uzulmeyin lafinizi dinlemediniz diye biraz fazla ofkelenmis elbet gelecek arayacakta yani

Siz başka bir olaydan ötürü yine aramıyorum bu sefer burnunu sürteceğim diyen üye değil misiniz? Ne oldu da aradınız bakın yine aynı şey olmuş??
Yerinizde olsam ben öyle kocanın ağzına öyle bir s.çardım ki bir daha kapımda köpek olur yine de böyle gerizekalı gibi hareket edemezdi.
Ama tabi siz bana bakmayın yine de, arayın yalvarın, iki gün sonra yine aynısı olsun.

Adam buyumemis ki
Evli olduğu çocuğunun annesine sakin arama demek nasıl bir saçmalık
Olgunlaşmamış
Olgunlaşır mı onu da bilmiyorum

E sizde arayıp yalvarmayın.
Adam rahat nasıl olsa arıyor yalvarıyor diyor.
Bırakın biraz sizi merak etsin.
Oturun çocuklarınızla ilgilenin.
Konuşup konuşup kavga edeceğinize.

Arama sende niye arayıpta bi taraflarını kaldırıyon ki bırak o seni arasın

Sen buna fazla yüz vermişsin arama dedikçe arayıp yalvarman hoşuna gidiyo valla kendimden biliyorum bak bende yapıyorum bazen ama bu kadar değil yani tut kendini arama

Boean
Trip atan erkek, olur olmadık yerde bozulan marşı basmayan araba gibi atsan atılmıyor satsan bozukken satamıyosun elinde patlıyor ya sus sende ondan tepki bekle ya da bu deveyi bir daha gütme
Boşanmak kolay olsaydı gözünün yaşına bakmazdim sevgiyi at kenara zamanla biterdi zaten..

Bisey dicem, toplanip bayrama annene gitsene. Eve geldiginde orayi bi bos bulsun da gorsun. Arama dedin haber veremedim, gelmeyecegini soyleyince ben de bayram plani yaptim dersin.
Annemin evi yaşadığım şehirde gitsemde bı faydası olmaz ki ama eminim o gelicek bayramda

Bende kuculken kiskancliktan kardesimin sacini kesmistim babamda ayni sekil tepki verdi sanirim erkekler tras konusunda biraz hassaslar uzulmeyin lafinizi dinlemediniz diye biraz fazla ofkelenmis elbet gelecek arayacakta yani
Ama buda herşeye fazlasıyla hassas bu nasıl bir insan keşke nefret etsem ondan içimde zerre sevgisi kalmasa bazen Allah'a böyle dua ediyorum.. görsün ki ona karşı bende bişey kalmamış o köpek olsun pesimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…