Saçı kestiğini gördükten sonra sinirlendi. Bu geçeci birşeydir. Hakaret küfür yok sanırım. Siz de kusura bakma sen çok istiyordun ben galeyana gelip kestim diyip durumu anlattınız mı? Bunu yapmadıysanız, ben ciddi ciddi eşinizi haklı görüyorum. Uzayan mevzu da muhtemelen saç olayı değil sizin atara atar yapmanız.Dünyanın sonunu yaniiii napalim ölelimmi?
ayy sanki esiniz benimkinin fotokopisiSlm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.
Saka mi bir sac yuzundenSlm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.
Nerden gelicegi belli olmuyor maalesefBu ruh hastalarını nereden buluyorsunuz? Söyleyin de biz bekarlar oralarda bakınmayalım!
AynenSaka mi bir sac yuzundenne kdr degisik insanlar varms ya sizde araamayin bir sure bi sakinlessin . Bi dusunsun karimin kalbini bosa kirdim diyr
Bilmiyorumki hicbisey yokken böyle yapıyorayy sanki esiniz benimkinin fotokopisibana da aynen bunları der arana beni sil numara mi felan tabi ben arardım felan artık kavga olduğunda kesinlikle ben adim atmıyorum tıpış tıpış yaziyo.sac konusuna gelince ayni problemi yaşadık 22 aylık oğlum sacini hic kesmedik ben istiyorm kestirmek istemiyo çocuk palaz tavuk gibi bi kere kestim habersiz sadece onunu çünkü gözüne giriyor kiyameti kopardı .kız gibi toka ile topluyorum saçini .niye bu adamlar böyle ya
Adam söylemiş kestirme diye. Kestitmeyi birak once sen kesmişsin kendin de beğenmemişsin neden inatlastiniz? Keske ikna etseydiniz. Su saatten sonra arama diyorsa aramayın, sakinliğinizi koruyun aramazsa yüzyüze konuşursunuz olay sac degil, bu tutumları.Slm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.
Hayır aramız düzelmişti sorun yoktu sadece bu saç olayını çok fazla uzattı zaten kendisi sağ olsun her şey trip atıyorSaçı kestiğini gördükten sonra sinirlendi. Bu geçeci birşeydir. Hakaret küfür yok sanırım. Siz de kusura bakma sen çok istiyordun ben galeyana gelip kestim diyip durumu anlattınız mı? Bunu yapmadıysanız, ben ciddi ciddi eşinizi haklı görüyorum. Uzayan mevzu da muhtemelen saç olayı değil sizin atara atar yapmanız.
Not: Ayrıca saç mevzusunun ötesinde esas sorun şu: yapamayacağız şeyleri boş yere söylemeyin. Gelmezsen gelme ben çocuğuma bakarım yeterim derseniz üstüne de boşanmaya niyetlenmeyip onun yerine ararsanız saygı göremezsiniz. Ya eyleme geçin ya da yapmayacağınız şeyleri söyleyip ekmeğine yağ sürmeyin.
Ben de nefret ediyorum ama karı koca arasında küslük olmaz hep ben konuşuyorum ama artık yeter Ben aramicamKonunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla yorum yapıyorum. Böyle afra tafra yapan erkekten nefret ederim. O yüzden eşim bana atarlı giderli hareketlerde bulunamaz. Aramam ben asla.
Aaaa karı koca arasında küslük olmaz kuralı bir tek sizin için mi geçerli. Eşiniz de öğrensin bunu. Ayrıca karı koca arasında küslük olur niye olmasın.koşulsuz şartsız ben onun herşeyini affedemem kusura bakmasın. Böyle devam edersin daha çok küser eşiniz.Ben de nefret ediyorum ama karı koca arasında küslük olmaz hep ben konuşuyorum ama artık yeter Ben aramicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?