Arama derse ama seviyosun yinede ararmıydın

Aramayın hala arıyorsunuz... Ayrıca gerektiği yerde saçı kesilir. Ne yapacaktınız bayrama kadar çocuğun saçının gözüne girmesini mi seyredecektiniz? Çocuğuna düşkün adam anasını üzmesin bir başına bırakmasın bizahmet. Siz de mesaj atıp atıp poposunu kaldırmayın. Hayrını görmüyorsunuz bari tribin de çekmeyin

Dünyanın sonunu yaniiii napalim ölelimmi?
Saçı kestiğini gördükten sonra sinirlendi. Bu geçeci birşeydir. Hakaret küfür yok sanırım. Siz de kusura bakma sen çok istiyordun ben galeyana gelip kestim diyip durumu anlattınız mı? Bunu yapmadıysanız, ben ciddi ciddi eşinizi haklı görüyorum. Uzayan mevzu da muhtemelen saç olayı değil sizin atara atar yapmanız.

Not: Ayrıca saç mevzusunun ötesinde esas sorun şu: yapamayacağız şeyleri boş yere söylemeyin. Gelmezsen gelme ben çocuğuma bakarım yeterim derseniz üstüne de boşanmaya niyetlenmeyip onun yerine ararsanız saygı göremezsiniz. Ya eyleme geçin ya da yapmayacağınız şeyleri söyleyip ekmeğine yağ sürmeyin.

Son düzenleme:
bu evlilikten hayır gelmez. bence bu gerçeğe göre bi yol haritası çiz.

Aynisini sende ona yap. Hatta o gün telefonunu kapat. Sosyal medya kullaniyosan ordan mutlu resmini paylaş ve durumunda onada cvp verme nasil oluyormuş görsün. Sen yalvarinca totosu kalkiyo sende buna izin veriyorsun ah benim saflık halimsin şimdi maymun gözünü açtı.sende öyle yap taviz verme

Ben olsam aciklama yapacak tek bir cumle dahi kurmam o yokmus gibi davranirim ve aramam. Hic bisey olmamis gibi umursamayip gormemezlikten gelin konusmaktan anlamiyor adam.

Eşin ergenlikten cikamamis daha.evli oldugunun farkinda deil.ne demek arama bide engellesin bari.arama sende gururlu ol biraz.

ayy sanki esiniz benimkinin fotokopisi bana da aynen bunları der arana beni sil numara mi felan tabi ben arardım felan artık kavga olduğunda kesinlikle ben adim atmıyorum tıpış tıpış yaziyo.sac konusuna gelince ayni problemi yaşadık 22 aylık oğlum sacini hic kesmedik ben istiyorm kestirmek istemiyo çocuk palaz tavuk gibi bi kere kestim habersiz sadece onunu çünkü gözüne giriyor kiyameti kopardı .kız gibi toka ile topluyorum saçini .niye bu adamlar böyle ya

Saç bu uzar yahu.
Ne bu çocukça tavırlar?
Eşinizin sizinle iyi geçinmeye gönlü yok bence.
Sizin bu kavga sonrası yalvarışlarınız hoşuna gidiyor.
Bu yüzden ilişkinizi hep aynı sıkıntılara sokuyor.

Bu ruh hastalarını nereden buluyorsunuz? Söyleyin de biz bekarlar oralarda bakınmayalım!

Saka mi bir sac yuzunden ne kdr degisik insanlar varms ya sizde araamayin bir sure bi sakinlessin . Bi dusunsun karimin kalbini bosa kirdim diyr

Bilmiyorumki hicbisey yokken böyle yapıyor

Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla yorum yapıyorum. Böyle afra tafra yapan erkekten nefret ederim. O yüzden eşim bana atarlı giderli hareketlerde bulunamaz. Aramam ben asla.

Adam söylemiş kestirme diye. Kestitmeyi birak once sen kesmişsin kendin de beğenmemişsin neden inatlastiniz? Keske ikna etseydiniz. Su saatten sonra arama diyorsa aramayın, sakinliğinizi koruyun aramazsa yüzyüze konuşursunuz olay sac degil, bu tutumları.

Hayır aramız düzelmişti sorun yoktu sadece bu saç olayını çok fazla uzattı zaten kendisi sağ olsun her şey trip atıyor

Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla yorum yapıyorum. Böyle afra tafra yapan erkekten nefret ederim. O yüzden eşim bana atarlı giderli hareketlerde bulunamaz. Aramam ben asla.
Ben de nefret ediyorum ama karı koca arasında küslük olmaz hep ben konuşuyorum ama artık yeter Ben aramicam

Ben de nefret ediyorum ama karı koca arasında küslük olmaz hep ben konuşuyorum ama artık yeter Ben aramicam
Aaaa karı koca arasında küslük olmaz kuralı bir tek sizin için mi geçerli. Eşiniz de öğrensin bunu. Ayrıca karı koca arasında küslük olur niye olmasın.koşulsuz şartsız ben onun herşeyini affedemem kusura bakmasın. Böyle devam edersin daha çok küser eşiniz.

eski konularınıza baktım da sizin sorununuz böyle bişey değil , sizin evliliğiniz komple bitik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…