Arama derse ama seviyosun yinede ararmıydın

Artık bıktım yemin ederim insan baba evinden çıkar eşinin yanına yerleşir eşin herşeyin olur ailen olur ama onda bu sevgiyi göremesem bu ilgiyi benden esirgese o benim biseyim olmazki ben ona koca bile diyemem amaaaa kahretsin karı kocayiz bu yaptiklarini hiç haketmiyorum oysa zerre sevgimi de benide haketmiyor bu sorumsuzluklari nezaman bitecek yada bizi nezaman tam bitirecek Bilmiyorum... O kimki kendini ne zannediyo onun peşinden koşarak kendini vazgeçilmez sanıyor yoruldum bitse keşke ne o beni bırakır nede ayrılmak kolay olur olmuyor kimse beni anlamıyor yada anlamak istemiyor boşanmak dilde kolay heleki başkasına Bosan demek nekadar rahat.. böyle insanların hakkından ancak ALLAH çıkar çünkü ben artık baş edemiyorum...

Başlıktaki aşırı anlatım bozukluğundan kaynaklı konuyu es geçip okumamıştım. İçeriğin de başlıktan aşağı kalır yanı yokmuş. Konuşur gibi yazmasaniz şu konuları

Başlıktaki aşırı anlatım bozukluğundan kaynaklı konuyu es geçip okumamıştım. İçeriğin de başlıktan aşağı kalır yanı yokmuş. Konuşur gibi yazmasaniz şu konuları
Eksik yazarsak daha detaylı istiyolar herseyi net bir şekilde anlattım nedense sizden başka kimse rahatsızlık duymadı

diğer konuları bilmiyorum ama ben kocaya hak verdim... benimde böyle hevesim gursağımda kalsa burnundan getirirdim ... ha ama siz yine de aramayın belli ki koca tripli ergenler gibi herdaim totosunu kaldırmanızı istiyor o yüzden aramayin

Diğer konuları bilen arkadaşlar bilir sizde keşke bilseydiniz hem bı saç için oldukça çocuk hareketleri sizde savunun zaten

Saçını kestirme hevesim var ben kestireceğim dememe rağmen eşim kestirseydi ben de aynı tepkiyi verirdim sanırım çok kızardım ama bayramda gelmemezlik yapmazdım o kadar da değil

Allah'ım ya. Böyle adamlarla olanlara sen sabır ver ya rabbim. Anneleri bunları büyütememiş, büyütüp adam etmek biz kadınlara düşüyor.

One ya ergenler gibi tripler felan. Bacım Allah sana sabır versin...

İnsanlar aşık olur evlenir
Sizinki bu sıralamaya uymadığı için normal evliliklerle kıyaslaman hata
Sende eşinde evlendiğinizde çocukmuşsunuz hala çocuksunuz aslında
Sen bir hata yaptın namus meselesine döndü diye olmadı mı bu evlilik
Adam sevmiyorum istemiyorum diyor
İlgilenmiyor çocuklar için katlanıyorum sana diyor
Evden uzak kalmak için saçma sapan bahaneler buluyor
Sen hala saç için diyorsun
Ne saçı allasen
Amcasının kızı çocuk yaşta hata yaptı başka birine kaçtı diye onunla evlenmek zorunda kalmış bir adamdan beklentin ne ki
Boşanamaz tabi evlendirilmeye engel olamamış ne boşanması

3 konudur ayni adam ayni seyler. Sana d soylensnler hep ayni.
Bu adam yuksek ihtimalle seni aldatiyor. Hic benim kocam yapmaz deme. Guzelim alimliyim falan hic deme. Bu dunyada angelina jolie aldatildi yani. Guzellikle falan olmuyo o isler. Adam seni sevmiyor, sana deger vermiyor, saygi duymuyor. Gunlerce aramiyor. Calismaya tee baska sehire gidiyor ve bayramda bile gelmeyecegini soyluyor. Hala hani bi dizideki kadin vardi ya "kemalim yapmaz" diyen. O kafadasin. Bence bi silkelen de kendine gel. Ac gozunu. Bosanmak icim izin mi aliyosun kocandan?? Git ac davani. Oyle her tartismada bosanicam senden demekle olmuyor. Adam seni eve kapatmis kendisi keyfinde. 2 cocuga uzuluyorum sadece...

Hıcbisey için bana katlanmaya mecbur deil sevmiyosa aynı evi benimle paylaşamaz gitsin boşansın bosanmayan yüzsüzdür kim sevmediği biriyle yatar kalkar emin ol boşasa çoktan boşanmıştı ben geçen yıl dava açicaktim hem tehdit etti hemde köpek gibi yalvardı şimdide boşanalim bıktım senin bu tavırlarından diyorum ama yok bosanmiyor

Az kaldı bitecek zaten ister zorla ister güzellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…