Arama derse ama seviyosun yinede ararmıydın

E sizde arayıp yalvarmayın.
Adam rahat nasıl olsa arıyor yalvarıyor diyor.
Bırakın biraz sizi merak etsin.
Oturun çocuklarınızla ilgilenin.
Konuşup konuşup kavga edeceğinize.
Ben ona hakkımi helal etmiyorum aramicam zaten yemin ettim yeminimi bozacagima ölürüm daha iyi

Sac mac bahane gibi geldi bana. Bunu yazmak istemezdim de gelmemek icin bahane ariyor gibi. Hele de bayram tatilnde calistigi yerde ne yapacakmis ki gelmeyip? Şüpheli bir durum bence
Çalıştığı yerde onlara Bayram tatili yok ama o ilk günden beri gelmek için can atıyodu bikere olsun ağzımdan çıkmadı gel demedim kendisi 1 ay oldu düne kadar gelicem hatta tlfnu açarken sevgilim ben için aldım gelicem dedi bu konu açılınca yine esti gürledi

Evet ama kendisi msj atmıştı noluyo sana diye öyle başladık yine konuştuk sevgili olsaydım yine tekmeyi vururdum ama biz evliyiz küçük güzel bir sözde bizi birbirimize bağlayabilir.. köpek olsun zaten çünkü çok büyük yemin ettim korkarım ama bidaa aramam onu..

Niye kestin ki bebeğin saçlarını? Erkekler çocuklarını berbere götürmekten hoşlanırlar. O kadar heves etmiş tembihlemiş, sen umarsızca kesmişsin saçları. Ben de bağırır kıyameti koparırdım haksızsın.

Canım düşkün olduğunu çok sevdiğini biliyorsun yapma dediği halde azcık daha bekleyemedinmi adamın gelmesini inadına yapar gibi?

Ay adam zaten evde yok,orda ne findiklar kiriyordur. Gelmesin bayramda da. Resmen terk edilmissiniz daha haberiniz yok. İki cocuk ,cocuk yapmissiniz o evlada yazik

Adam sinirlenmiş ve haklı. Zaten uzakta
Bir baba olarak ben kestireceğim demiş. Maden hatalısınız susun sakinleşsin. O fırsatı da vermiyorsunuz. Gelir herhalde bayramda, ama böyle uzatırsanız inat eder gelmez belki.

ne kadar şanslı bir bebeğiniz var, harika bir anne baba tarafından büyütülecek....

İlkokul 4. Sınıf drama skeci okudum ve gidiyorum

Aramazdim ben. Arayinca bir sey duzelmemis ki adam iyice tribe girmis. Kendi küsen kendi barissin

O arama dese de sizin arayacağınızı biliyor. Kaçan kovalanır, Sabırlı olun ve aramayın.
Arama diyen adamı niye arayıp yalvarıyorsunuz ki hem?

Dünyanın sonunu yaniiii napalim ölelimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…