Arama derse ama seviyosun yinede ararmıydın

Okadar hataları varki açtığım konularda da belirttim ve daha soyleyemedigim bir çok şey mesela şiddet hiç konularimda açmadım hoşlanmadım cunku biliyomusun bı tartışmada önde şiddet uygulamayi sever ne olursa olsun o böyle bir adam oldukça ona olan saygım da kalmaz keşke bu sevgimde bitseydi tmm yine tehditleri yüzünden bosanamam belki ama yinede sanki hiç. Onunla evli değilmişim ekmek elden su gölden yer hayatımı çocuklarıma adardim yeterki ondan vazgeçmek istiyorum nefret etmek istiyorum ne saçma degilmi bunları bana yapan bir insanı yine seviyorum hayat acımasız işte bunları bana yasattiracak kadar acımasız rabbim böyle hayırsız koca ile imtihan ediyor beni yinede ne olursa olsun elhamdülillah ama geçecek ya insan olacak gerçi hiç umudum yok bütün iyimserligimin kapılarını kapaticam yada zorla da olsa bakalım kaç yıl sonra illaki bu evlilik bitecek çünkü ben tükendim ilgisizlikten böyle davranışlarından şuan katlaniyorum ama emin olun başkalarına bosan demek çok kolay nasıl hangi korkularla yaşadıklarımızı ancak biz biliriz boşanmak kolay değill

çekişmeli boşanabilirsiniz biraz uzun surer evet ama boyle dengesiz insanlarin yaninda ömür boyu yipranmaktansa yollarim avukati durusmaya suratini bile gormeden surdururum davayi

Haketmissin

Boşanmamak için nasil ve neyle tehdit ediyor peki.
Biz eşimle çok yakın akrabayiz bı kavgada senden boşanacam senden bıktım seni istemiyorum diyo bende zaten senden bıktım gel bosanalim dediğimde kavga dahada büyüyor diyoki sende dünden razısın tmm git ama gidersen hepinizi öldürürüm.. bana ve aileme zarar vereceğinden korkuyorum.. bakiyoki haksız o gelip sarılıyor seni çok seviyorum diyo özür diliyo benden.... sanki hicbisey olmamış gibi ne böyle yapıyorsun diyorum tek dediği sey tmm uzatmayalım ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum diyo bakın bende onu seviyorum ama yine söylüyorum boşanmak kolay olsaydı onu başardım sevgiside biyere kadar onsuz yapabilirdim zaten akraba evliliği bosandigimzda herkes pisikolojikmen zarar görecek simdi karı koca birbirlerini istemeyip iki Medeni insan gibi boşanirlarsa herkes kendi yoluna bak ama yok kavgalı gürültülü olursa haberleri izliyoruz ben buna cesaret edemem

İnsan olursa bosanma taraftarı değilim bu iki çocukla nasıl olucak iş yok güç yok baba evinede gitmek istemem düzelsin istiyorum ama bilmiyorum işte hayat şartları çok zor

Anladım. Allah yardımcınız olsun. Ama size şunu söyleyebilirim eşinizin çok ciddi sorunları var gibi duruyor o zaman. Kesinlikle uzman desteği alması gerekiyor. Bu şekilde bu evlilik daha çok düşer kalkar.

Diger konulara bakipta böyle konusuyosan Görüyorum ki sende rahatsın böyle bir insanı savunuyosan üstelik bana haketmissin diyosan sende bunlari yaşamadan ölmezsin
3 tane cocuk buyuttum ben,esim ben kesicem cocuklarin sacini elleme dedigindede ellemedim,huzurumu neden bozayim senin gibi.kusura bakmada hem suclu hem guclu olamazsin.acık alttan alda bariş suc sende

Anladım. Allah yardımcınız olsun. Ama size şunu söyleyebilirim eşinizin çok ciddi sorunları var gibi duruyor o zaman. Kesinlikle uzman desteği alması gerekiyor. Bu şekilde bu evlilik daha çok düşer kalkar.
Amin ins tşk ederim ama Uzman destegii asla böyle birşeyi kabul etmez

3 tane cocuk buyuttum ben,esim ben kesicem cocuklarin sacini elleme dedigindede ellemedim,huzurumu neden bozayim senin gibi.kusura bakmada hem suclu hem guclu olamazsin.acık alttan alda bariş suc sende
Herkes beni haklı görürken senin bana bunu demen yok çokta takmıyorum neyin noldugunu bilmiyorsun çünkü

Herkes beni haklı görürken senin bana bunu demen yok çokta takmıyorum neyin noldugunu bilmiyorsun çünkü
Valla ne diyim,burnunun dikine git ozamn.bosanmaya korkuyoyorum diyosun,bende seviyorum diyosun.eee
Napcan buraya konu acinca sihirli degnek gibi duzelecekmi saniyorsun evliligini..
Hadi nasil istiyorsan ole yap.2 gun sonra baristik diye bi konu acarsin nasil olsa

Buraya konu açmakla insan rahatliyor fikir danışır. Sizin hiç başınıza gelmemiş gelmesinde istemem allah bozmasın ama merak ediyorum sizi tehdit eden bir koca herseferinde sizi sevmediğini söyleyen ama barıştığinda hicbisey olmamış gibi davranan ne hissettiğinizi anlamayan değer vermeyen biri olsaydı ve boşanmak istiyosun ama korkuyosun bakalım siz napicaktiniz...

Bosanirdim

Aramasın, aramayın. Üstune düstukce daha cok yapar size. Umursamaz olun azcık..

Aramasın, aramayın. Üstune düstukce daha cok yapar size. Umursamaz olun azcık..
Onu okadar çok kiskanirken 2 ay olucak görmeyeli bide bana bu yaptıklarınida göz önüne gitirirsek yokkk artık hevesimde kalmadı kıskançlık bitti sevgide biyere kadar artık aramamasi zoruma gitmiyor çünkü takmıyorum

Cocugunuz olunca eski esinizin tel numarasini bile silemiyorsunuz. Cunku, velayet sizde bile olsa o cocugun biyolojik babasi o, acil durumda yapmasi gerekenleri soyleyebilmem icin numarasini silemem. Yani diyecegim o ki, cocugunuz oldugunda uc davranislarin torpulenmesi gerekir. Bu kadin ve erkek icin gecerli. Bir baba cocugunun annesine beni arama diyemez engeli basamaz. Telefonda soguk konusursun ama konusursun. Sac konusuna hic girmeyecegim. Sacmalik. Baska sey degil. Bayramda gelmemek ise baska bir durum. Velhasil cocugunuza sadece kendinizin bakacagini hesaplama zamaniniz gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…