Okadar hataları varki açtığım konularda da belirttim ve daha soyleyemedigim bir çok şey mesela şiddet hiç konularimda açmadım hoşlanmadım cunku biliyomusun bı tartışmada önde şiddet uygulamayi sever ne olursa olsun o böyle bir adam oldukça ona olan saygım da kalmaz keşke bu sevgimde bitseydi tmm yine tehditleri yüzünden bosanamam belki ama yinede sanki hiç. Onunla evli değilmişim ekmek elden su gölden yer hayatımı çocuklarıma adardim yeterki ondan vazgeçmek istiyorum nefret etmek istiyorum ne saçma degilmi bunları bana yapan bir insanı yine seviyorum hayat acımasız işte bunları bana yasattiracak kadar acımasız rabbim böyle hayırsız koca ile imtihan ediyor beni yinede ne olursa olsun elhamdülillah ama geçecek ya insan olacak gerçi hiç umudum yok bütün iyimserligimin kapılarını kapaticam yada zorla da olsa bakalım kaç yıl sonra illaki bu evlilik bitecek çünkü ben tükendim ilgisizlikten böyle davranışlarından şuan katlaniyorum ama emin olun başkalarına bosan demek çok kolay nasıl hangi korkularla yaşadıklarımızı ancak biz biliriz boşanmak kolay değillTek bu olay için yazmıyorum bir çok eş tartışmasında yapılan bir hata olarak görüyorum. Tartışmada ağızdan çıkan lagları hemen ciddiye almayın. Bayramda gelmeyeceğim mi diyor. Tamam deyin bekleyin bakalım gelecek mi gelmeyecek mi?
Eşinize söyledikleriniz:
Sorumsuzsun.
Kim sana gel diyor.
Ben çocuklarıma yeterim.
Ne halin varsa gör.
Çocuktan farkın yok.
İstemem gelme.
Eşiniz, önem verdiği bir konunun olmamasına sinirlenmiş. Neticede hakaret felan yok. Gelmem demiş. Muhtemelende gelecekti. Ama sizin söylediğiniz sözlerin duruma hiç bir katkısı olmayacak. Olayları daha da büyütecek. Evlilikte karşınızdaki sinirlendiğinde biraz ortamın yatışmasını beklemek en doğrusu. Eşinin yaptığı yanlışlar kadar kendi yanlışlarını da görmelisin.
Burda suratına telefonu kapattım yazmak kolayda karşındaki senin eşin ve bunu nasıl değerlendireceğinide düşünmelisin. Bence sende çok sağlıklı hareket etmiyorsun.
çekişmeli boşanabilirsiniz biraz uzun surer evet ama boyle dengesiz insanlarin yaninda ömür boyu yipranmaktansa yollarim avukati durusmaya suratini bile gormeden surdururum davayiBelki kizacaksiniz ama seviyorum kizmaklada haklısınız bildiğim tek bişey var boşanmak kolay olsaydı yemin ederim bosanirdim sevgisi zaten biterdi ama çok yakın akrabayiz zaten saygısız bir insan üstelik kavga sırasında bile seni bosicam dediğinde gel bosanalim sende istiyosun diyorum bakiyoki kararlıyım budefa tehdit ediyor olmuyo işte anlatamadigim daha neler var ama barıştığımız zaman sanki bir melek okadarmi iyi olur ruh hastası desen asla sadece sorumsuz bir insan
HaketmissinSlm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yüzünden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor sürekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur böyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugün yine tartıştık ama ne için biliyomusunuz çok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var saçları düz uzun ve eşim onun saçlarını çok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde çalışıyo ve bayramda eve gelmeyi çok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gözlerinin içine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası önünden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve görüntülü aradı bebeği gördü kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saçlarıni düzelttik eve geldim tekrar ariyo çabuk çocuğu göster bakacam diyo ha bide ben bugün izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin saçları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gördü saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona düşkünüm ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam çalışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saçlarına diye zaten herşeye küsüyor bunuda çok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geçiyosun bı saç için dediğin onca lafı geçtim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu çocuğa düşkünsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben çocuklarıma yeterim ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin çocuktan farkın yok biz seni dört gözle beklerken saçı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık görevin bumu istemem gelme bu saatten sonra ölsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.
Diger konulara bakipta böyle konusuyosan Görüyorum ki sende rahatsın böyle bir insanı savunuyosan üstelik bana haketmissin diyosan sende bunlari yaşamadan ölmezsinHaketmissin
Biz eşimle çok yakın akrabayiz bı kavgada senden boşanacam senden bıktım seni istemiyorum diyo bende zaten senden bıktım gel bosanalim dediğimde kavga dahada büyüyor diyoki sende dünden razısın tmm git ama gidersen hepinizi öldürürüm.. bana ve aileme zarar vereceğinden korkuyorum.. bakiyoki haksız o gelip sarılıyor seni çok seviyorum diyo özür diliyo benden.... sanki hicbisey olmamış gibi ne böyle yapıyorsun diyorum tek dediği sey tmm uzatmayalım ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum diyo bakın bende onu seviyorum ama yine söylüyorum boşanmak kolay olsaydı onu başardım sevgiside biyere kadar onsuz yapabilirdim zaten akraba evliliği bosandigimzda herkes pisikolojikmen zarar görecek simdi karı koca birbirlerini istemeyip iki Medeni insan gibi boşanirlarsa herkes kendi yoluna bak ama yok kavgalı gürültülü olursa haberleri izliyoruz ben buna cesaret edememBoşanmamak için nasil ve neyle tehdit ediyor peki.
İnsan olursa bosanma taraftarı değilim bu iki çocukla nasıl olucak iş yok güç yok baba evinede gitmek istemem düzelsin istiyorum ama bilmiyorum işte hayat şartları çok zorBiz eşimle çok yakın akrabayiz bı kavgada senden boşanacam senden bıktım seni istemiyorum diyo bende zaten senden bıktım gel bosanalim dediğimde kavga dahada büyüyor diyoki sende dünden razısın tmm git ama gidersen hepinizi öldürürüm.. bana ve aileme zarar vereceğinden korkuyorum.. bakiyoki haksız o gelip sarılıyor seni çok seviyorum diyo özür diliyo benden.... sanki hicbisey olmamış gibi ne böyle yapıyorsun diyorum tek dediği sey tmm uzatmayalım ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum diyo bakın bende onu seviyorum ama yine söylüyorum boşanmak kolay olsaydı onu başardım sevgiside biyere kadar onsuz yapabilirdim zaten akraba evliliği bosandigimzda herkes pisikolojikmen zarar görecek simdi karı koca birbirlerini istemeyip iki Medeni insan gibi boşanirlarsa herkes kendi yoluna bak ama yok kavgalı gürültülü olursa haberleri izliyoruz ben buna cesaret edemem
Anladım. Allah yardımcınız olsun. Ama size şunu söyleyebilirim eşinizin çok ciddi sorunları var gibi duruyor o zaman. Kesinlikle uzman desteği alması gerekiyor. Bu şekilde bu evlilik daha çok düşer kalkar.Biz eşimle çok yakın akrabayiz bı kavgada senden boşanacam senden bıktım seni istemiyorum diyo bende zaten senden bıktım gel bosanalim dediğimde kavga dahada büyüyor diyoki sende dünden razısın tmm git ama gidersen hepinizi öldürürüm.. bana ve aileme zarar vereceğinden korkuyorum.. bakiyoki haksız o gelip sarılıyor seni çok seviyorum diyo özür diliyo benden.... sanki hicbisey olmamış gibi ne böyle yapıyorsun diyorum tek dediği sey tmm uzatmayalım ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum diyo bakın bende onu seviyorum ama yine söylüyorum boşanmak kolay olsaydı onu başardım sevgiside biyere kadar onsuz yapabilirdim zaten akraba evliliği bosandigimzda herkes pisikolojikmen zarar görecek simdi karı koca birbirlerini istemeyip iki Medeni insan gibi boşanirlarsa herkes kendi yoluna bak ama yok kavgalı gürültülü olursa haberleri izliyoruz ben buna cesaret edemem
3 tane cocuk buyuttum ben,esim ben kesicem cocuklarin sacini elleme dedigindede ellemedim,huzurumu neden bozayim senin gibi.kusura bakmada hem suclu hem guclu olamazsin.acık alttan alda bariş suc sendeDiger konulara bakipta böyle konusuyosan Görüyorum ki sende rahatsın böyle bir insanı savunuyosan üstelik bana haketmissin diyosan sende bunlari yaşamadan ölmezsin
Amin ins tşk ederim ama Uzman destegii asla böyle birşeyi kabul etmezAnladım. Allah yardımcınız olsun. Ama size şunu söyleyebilirim eşinizin çok ciddi sorunları var gibi duruyor o zaman. Kesinlikle uzman desteği alması gerekiyor. Bu şekilde bu evlilik daha çok düşer kalkar.
Herkes beni haklı görürken senin bana bunu demen yok çokta takmıyorum neyin noldugunu bilmiyorsun çünkü3 tane cocuk buyuttum ben,esim ben kesicem cocuklarin sacini elleme dedigindede ellemedim,huzurumu neden bozayim senin gibi.kusura bakmada hem suclu hem guclu olamazsin.acık alttan alda bariş suc sende
Valla ne diyim,burnunun dikine git ozamn.bosanmaya korkuyoyorum diyosun,bende seviyorum diyosun.eeeHerkes beni haklı görürken senin bana bunu demen yok çokta takmıyorum neyin noldugunu bilmiyorsun çünkü
Buraya konu açmakla insan rahatliyor fikir danışır. Sizin hiç başınıza gelmemiş gelmesinde istemem allah bozmasın ama merak ediyorum sizi tehdit eden bir koca herseferinde sizi sevmediğini söyleyen ama barıştığinda hicbisey olmamış gibi davranan ne hissettiğinizi anlamayan değer vermeyen biri olsaydı ve boşanmak istiyosun ama korkuyosun bakalım siz napicaktiniz...Valla ne diyim,burnunun dikine git ozamn.bosanmaya korkuyoyorum diyosun,bende seviyorum diyosun.eee
Napcan buraya konu acinca sihirli degnek gibi duzelecekmi saniyorsun evliligini..
Hadi nasil istiyorsan ole yap.2 gun sonra baristik diye bi konu acarsin nasil olsa
BosanirdimBuraya konu açmakla insan rahatliyor fikir danışır. Sizin hiç başınıza gelmemiş gelmesinde istemem allah bozmasın ama merak ediyorum sizi tehdit eden bir koca herseferinde sizi sevmediğini söyleyen ama barıştığinda hicbisey olmamış gibi davranan ne hissettiğinizi anlamayan değer vermeyen biri olsaydı ve boşanmak istiyosun ama korkuyosun bakalım siz napicaktiniz...
Yaşamadan kimse bilemez boşanmak dile kolay .... Buda sizin fikriniz anladımBosanirdim
Ben sana ne diyimki daha bilmemki.alttan al diyorum begenmiyosun,bosan diyorum oda yok.en iyisi yuvana sahip cık sen.burdan akıl beklemeYaşamadan kimse bilemez boşanmak dile kolay .... Buda sizin fikriniz anladım
Sizin fikirlerinize ihtiyacım yok teşekkürler..Ben sana ne diyimki daha bilmemki.alttan al diyorum begenmiyosun,bosan diyorum oda yok.en iyisi yuvana sahip cık sen.burdan akıl bekleme
Onu okadar çok kiskanirken 2 ay olucak görmeyeli bide bana bu yaptıklarınida göz önüne gitirirsek yokkk artık hevesimde kalmadı kıskançlık bitti sevgide biyere kadar artık aramamasi zoruma gitmiyor çünkü takmıyorumAramasın, aramayın. Üstune düstukce daha cok yapar size. Umursamaz olun azcık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?