Çok haklısınAramayın hala arıyorsunuz... Ayrıca gerektiği yerde saçı kesilir. Ne yapacaktınız bayrama kadar çocuğun saçının gözüne girmesini mi seyredecektiniz? Çocuğuna düşkün adam anasını üzmesin bir başına bırakmasın bizahmet. Siz de mesaj atıp atıp poposunu kaldırmayın. Hayrını görmüyorsunuz bari tribin de çekmeyin
Msj attı konuştuk sonrası barıştık herşey yoluna girdi tutturdu saçı niye kestin diye e ne yapım çocuk bekleyemezdi. Bunun için budefa küstü.. allah kahretsinVe konu sahibi o laflardan sonra yine aradi
Sözde karı kocayiz Allah onu bildiği gibi yapsın aramicam kendisi insan olsun arasınKonu basligindan yola cikiyorum sadee. Arama diyen aranmaz.. net.
Konu aldatmaktan şüphe değilAy adam zaten evde yok,orda ne findiklar kiriyordur. Gelmesin bayramda da. Resmen terk edilmissiniz daha haberiniz yok. İki cocuk ,cocuk yapmissiniz o evlada yazik
Ben eşinizi tutmuyorum. Eşiniz oğlunu düşünüyor da demiyorum. Düşünmüyor zAten. Amacı bahane bulup size eziyet edip yanınıza gelmemek. Zaten sakın yapma dediği şeyi yapacağınızı iyi biliyor. O yüzden yapma diyim, yapsın da burnundan getireyim demiş resmen. Yoksa ne oğlunu seviyor diyorum ne de sizi. Kendisini seviyor ama orası kesinAllah aşkına bı saç ya çocuğuna madem düşkün saçı başı bıraksın bayramda onsuz ne halde olacağımızı düşünsün bırakın onu tutmayı
Sözde karı kocayiz Allah onu bildiği gibi yapsın aramicam kendisi insan olsun arasın
Suphelenmeyin zaten,adam yaniniza gelmemek icin bahane uretiyor. Acaba neden diye oturup salim kafayla bir dusunseniz yetecekKonu aldatmaktan şüphe değil
Aklından ne kurnazliklar geçiyosa Allah fırsat vermesin hevesi hep yarıda kalsınBen eşinizi tutmuyorum. Eşiniz oğlunu düşünüyor da demiyorum. Düşünmüyor zAten. Amacı bahane bulup size eziyet edip yanınıza gelmemek. Zaten sakın yapma dediği şeyi yapacağınızı iyi biliyor. O yüzden yapma diyim, yapsın da burnundan getireyim demiş resmen. Yoksa ne oğlunu seviyor diyorum ne de sizi. Kendisini seviyor ama orası kesin
Evet farkındayım düşünüyorum da benden başka kimse onun kahrını çekemez kimse benim gibi onun ettiklerinin altında kalamaz benim sevgimin zerresini haketmiyor bazen öyle kendi kendimi gaza getiriyorum ki o kim ya hanzo saygısız herifin önde gideni neyini kiskaniyosam neyini seviyosam cehenneme kadar yolu var bırakacam aramicam orda ne yaparsa yapsın gorsünki ona değer vermedigimi kendisi köpek olur zaten diyorum mmTabi ki. Degerini düsürme. Israr insanı daha çok iter. Tamamen yanlıs bir yol.
Bilmiyorum ben aldatmayi hiç aklımdan gecirmedim bukadar sorumsuz olması aldatmayimi işaret ediyor sorumsuz düşüncesiz düşüncesiz sorumsuz demek beni aldatmasini düşünemem haaaaaa yanılıyor olsamda Allah'ından bulsun ben görmüyorum Allah görüyor bu dünyada bin beter etsin onu zaten o beddualarimin altından kalkamazSuphelenmeyin zaten,adam yaniniza gelmemek icin bahane uretiyor. Acaba neden diye oturup salim kafayla bir dusunseniz yetecek
Belki kizacaksiniz ama seviyorum kizmaklada haklısınız bildiğim tek bişey var boşanmak kolay olsaydı yemin ederim bosanirdim sevgisi zaten biterdi ama çok yakın akrabayiz zaten saygısız bir insan üstelik kavga sırasında bile seni bosicam dediğinde gel bosanalim sende istiyosun diyorum bakiyoki kararlıyım budefa tehdit ediyor olmuyo işte anlatamadigim daha neler var ama barıştığımız zaman sanki bir melek okadarmi iyi olur ruh hastası desen asla sadece sorumsuz bir insancevabinizi yazmisim aslinda çocuk var cunku ve henuz cok kucuk
Belli mi olur? Adam cocugu icin zart zurt ediyor guya ama. Cok ilgili baba olsa,cok ilgili es olsa boyle davranmaz. Aldatiyor da olabilir,aldatacak da olabilir. Hangisinin garantisi var ki sizinkinin olsun?Bilmiyorum ben aldatmayi hiç aklımdan gecirmedim bukadar sorumsuz olması aldatmayimi işaret ediyor sorumsuz düşüncesiz düşüncesiz sorumsuz demek beni aldatmasini düşünemem haaaaaa yanılıyor olsamda Allah'ından bulsun ben görmüyorum Allah görüyor bu dünyada bin beter etsin onu zaten o beddualarimin altından kalkamaz
Aldatmayi geçtim bana yasattiklari zaten onu gözümde soğutuyo Allah'a yalvarıyorum ona karşı zerre kadar kıskançlık sevgisi kalmasin içimde nefret etmek istiyorum ondanBelli mi olur? Adam cocugu icin zart zurt ediyor guya ama. Cok ilgili baba olsa,cok ilgili es olsa boyle davranmaz. Aldatiyor da olabilir,aldatacak da olabilir. Hangisinin garantisi var ki sizinkinin olsun?
Belli ki yasanmisliklariniz cok. Keske kendi yolunuza bakabilseniz. Hayat mutsuz olma icin asiri kisaAldatmayi geçtim bana yasattiklari zaten onu gözümde soğutuyo Allah'a yalvarıyorum ona karşı zerre kadar kıskançlık sevgisi kalmasin içimde nefret etmek istiyorum ondan
Kendi yoluma bakamıyorum bu evliliğin esiri olmuşum düzelse tmm yine canimdir ama şuan bilsem kavgasız gürültüsüz boşanmayı kabul edecek bı saniye bile durmazdimBelli ki yasanmisliklariniz cok. Keske kendi yolunuza bakabilseniz. Hayat mutsuz olma icin asiri kisa
İşte diyorum ya onun neresini seviyosam neyini kiskaniyosam bırakacam kendi haline illaki donecekGurur evlilikte bile olmalı bence
Kahır cekmek icin gelmedin bu dunyaya degerli oldugunu unutma kardes. Once kendini sev ve saygi duyEvet farkındayım düşünüyorum da benden başka kimse onun kahrını çekemez kimse benim gibi onun ettiklerinin altında kalamaz benim sevgimin zerresini haketmiyor bazen öyle kendi kendimi gaza getiriyorum ki o kim ya hanzo saygısız herifin önde gideni neyini kiskaniyosam neyini seviyosam cehenneme kadar yolu var bırakacam aramicam orda ne yaparsa yapsın gorsünki ona değer vermedigimi kendisi köpek olur zaten diyorum mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?