- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kocana nisanlim diyorsun? Nikah var imam nikahi var.... ama dugun yok evli degilsiniz yani! Insanlari dugun evli kilmaz. Dugun sadece yapilan eglencedir. Esinize nisanlim demeyin! Bir gecede yapilan eglence ile , iki kalkip gobek atmayla , altin takmayla mi esinize nisanlim demeyi birakacaksiniz? Ustelik mecbur degilsiniz, herseyin zamani yok mu.... 3 ayi birakin 3 gunde neler oluyor... insallah basiniza birsey gelmez. Gelirde ayrilirsaniz bosanmis kadin olacaksiniz, nisandan ayrilmis degil.Inanin nisandan ayrildim demek bosandim demekten insanlara laf anlatmaktan daha kolay! Ustelik evlendiginiz kayitlardan cikiyor ileride tekrar evlenmek isteseniz saklayamazsiniz da.
Bence onemlı olan kendını bılmek arkadasım sen ımamı da resmısını de kıydırsanda kıydırmasan da sankı sevgılı olanlar bırlıkte olmuyor mu allah askına kurtaj olmuyolar mı onemlı olan ""kendını bılmek"" o kadar
aynen:) ben bu yuzden iste imam nikahi yapmadim.. Sirf artik kocanim senin diyip.............canimi sikar diye.
Sizin yerinizde olsam bos ver 3 ay daha gunaha girerim ama enazindan basima bir sey gelmez.. Yada yari yolda burakilmam..
aynen:) ben bu yuzden iste imam nikahi yapmadim.. sirf artik kocanim senin diyip.............canimi sikar diye.
sizin yerinizde olsam bos ver 3 ay daha gunaha girerim ama enazindan basima bir sey gelmez.. yada yari yolda burakilmam..
nikahtan önce imam nikahı yapmak için nasıl mecburiyetler var acaba benim bilmediğim?
ben de günah işlememek için sevgilimle bi imam bulayım bari nasıl olsa el ele filan tutuşuyoruz![]()
Benimde Resmi Nikahim oldu dügünümle birlikte ayni gün dügünden sonra imam nikahim kiyildi.. Zaten kanunlara göre resmi nikah olmadan imam nikahi kiyilmiyor.. Kiyilmi-yor...!!!!
Tanidik bir imam bul kiysin kanun yada kisinin kendine olan saygisi ve daha sonrasi yasanacaklarin önemi yok...!!!
nikah ta önemli olan erkegin ve kadının hukukunun (DAHA COK KADININ) korunmasıdır. bir imam bu hukuku koruyacak gücte degildir. o açıdan şimdiki "resmi nikah" diye tabir edilen nikah daha gecerlidir. çünkü bu nikahta eslerin hukuku korunmaktadır...malesef ülkemizde dini nikah cok fazla suistimal ediliyor bu yüzden diyanetin imamlarının evlilik cüzdanını görmeden kıymamaları çok haklı bir neden
Birde $u var---> imam nikahi kiydirmak zorunda kaldik..!! Ben bunu anlayamiyorum ne demek imam nikahi kiydirtmak zorunda kaldik yediginiz haltlari yiyin icinizi rahatlatmak icinde zorunda kaldik. Siginmayin birseylerin arkasina...!
Nikahlanip sonrada diyelim dugun zamani yapilmadi dugun, vazgecildi vs... burad a hergun baska konu goruyoruz evlenip 6 ay bile olmadan bosanan cok insan var. Diyelim imam nikayi veya imam nikahi oldu kisa veya uzun onemli degil bu ayriligin sonunda bayan bosanmis olur. Sirf gunaha girmeyelim diye daha zor birsey goze aliniyor bekarken bosanmis daha kotusu milletin agzi durmaz dul kadin yakistirmasina maruz kalmak. Millet derdinizden anlamaz gerdege girmemis olsaniz bile dul derler. COk aci maalesef.Ayrica evlenme islemleri yapilirken belediyeden alinan kagitlarda cikiyor ayrintisiyla. Babamin en son evlendigi esi babama esim oldu demisti evet esi vefat etmis ama ondan onceki evliligini ve cocugunu babamdan sakladi hersey ortaya evlenirken cikti. Boyle seyler ortaya cikar saklayamazsiniz.
o erkekten erkege de degısıyor ben nişanlımı (eşimi) cok ıyı tanıyorum bız yıllardır da konustuk oyle bısey ıstese coktan ısterdı onun da benın de tek derdımız o anı o gece yaşamak ıkımızde bırbırımızı bılıyor ve anlıyoruz cok sukur
nekadar guzel ve oyleyse ne guzel bir orneksiniz!
ama ne yazikki herkez sizler gibi kaderi olmuyor..
Siralama onemli sanirim; soz(istege bagli) , nisan(istege bagli) , nikah (mutlaka yapilmasi gereken) ,imam nikahi (istege bagli) , dugun (istege bagli) . Siralamayi bozan arkadaslar bence kendini kandiriyor.
Siralama onemli sanirim; soz(istege bagli) , nisan(istege bagli) , nikah (mutlaka yapilmasi gereken) ,imam nikahi (istege bagli) , dugun (istege bagli) . Siralamayi bozan arkadaslar bence kendini kandiriyor.
kımse kımseyı kandırmıyor bence.suan sız kendınızı kandırıyorsunuz gunah olmasın dıye ımam nıkahını erken kıydırıyorlar en azından bız boyle gorduk.insanın içi temız olmalı herkez yok bırlıkte olmak ıcın ımam nıkahı kuydırıyolatr falan fılan gıbı sacma sapan yorumlar yazmıslar kımı kandırırısın kı annenı babanı etrafındakılerı ama Allahı kandıramazsın temız duygulaarla kıydıracaksın o zman ımam nıkahını baska duygular ıcın degıll