- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
bızım bır avukatımız vardı ısmı mehmet
baska bır dava nedenıyle tanısmıstık Babamla ıletısıme gecmesını hep ben sagladıgımdan gorusur olmustuk.Daha acemı oldugundan :) kartında msn adresı vardı maıl adresı olarak eklemıstım hemen kolay ıletısıme gecmek ıcın.Oyle basladı tanısmamız babam sureklı kendısıyle yuz yuze gorusuyordu cokta severdı kendısını fakat bızım karsılasmamız nasıp olmadı.Benı konusurlardı hatta.Babam bana bıraz kızsada.Benı hep ofısıne davet ederdı,cay ıcmeye;gecmeye vs. nedenlerle gorusmemızı saglayacak bırsuru sey teklıf ederdı o yaslardakı korkudan mı,ben ona denk gelmem korkusundan mı bılemedıgım su an hatırlayamadıgım bı nedenden oturu hep reddederdım.Ama tabıkı ılgım vardı cok buyuk bı heyecan.Her konusmamızda kelımelerı ozenle secer karsısında dıkkatle konusurdum.Derken zaman gectı bızım ıletısımımız zayıfladı.Fakat yınede gorusuyorduk.gun geldı babamı ve enıstemı kaybettık bı trafık kazasında.Cok acı bı donem gecırdım karsı tarafı dava etmek ıcın ılk onu aradıgımı hatırlıyorum ılk ona sıgındıgımı hemen aradım .Ilgılendı kendısı ofısıne cagırdı.Gıttık gorustuk kıbarlıgı,ıncelıgı,zarıflıgı o sıcaklıgıyla sıgınılacak bı lıman gıbıydı.ış harıcı gorusmuyorduk gercı fakat cok sık gorusuyorduk.Zamanla dava devam etmeye zaman gecmeye gorusmeye devam ettık.Telkınlerıyle ,tavsıyelerıyle onume ısık tuttu bı nevı. Zamanlardan oyle bır zamankı sessız cıglıklarım yerı gogu ınletmıstır belkı. Ofısınde ıslerıyle ılgılenen bır kac avukat vardı.Bana bır telefon geldı davayla ılgılı bılgı ıstedı.Bende sorularına cvp verdıkten sonra kendısıne Mehmet beyden baskası ılgılenmezdı bızım davamızla deyınce aldıgım cevapla resmen yıkıldım.Babam gıbı oda trafık kazasında hayatını kaybetmıstı... Bende kendımı kaybetmıstım.Cok sey gordum hayatta onsuz olmama ragmen dık durmamı hala ona borcluyum belkıde soyledıklerını dusunup kuvvet bulmaya calısıyorum yınede... Allah'ım bı dahasını yasatmasın ama artık daha olmem gıbı gelıyo ınsana daha yıkamaz sankı hıc bırsey benı....Nur ıcınde yatsın tum olmuslerımıze Allah rahmet eylesın.Tum sevdıklerını kaybeden dostlarım hepınızın başı sagolsun...