- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Ailene anlat kimse evladının kötü olmasını istemez artılar eksileri konuş ne diyorsunuz ben aticam nişanı de kimse zorla seni tutamazCok haklisin da ailemi de düşünüyorum bir yandan kafam cok karisik
Mutlu değilsen 2 değil 10 nişan atsan ne olur. Mutsuz evlilik yapıp Boşanmak mı istiyorsun , hayır o da olabilir , boşanmak da evlilik yürümüyorsa gerekli bişey. Yalnız bi dahaki sefere daha dikkatli seçimler yapmaya çalış, inşallah iyi insanlar çıksın karşına.Bu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun
Allah razi olsun insallahMutlu değilsen 2 değil 10 nişan atsan ne olur. Mutsuz evlilik yapıp Boşanmak mı istiyorsun , hayır o da olabilir , boşanmak da evlilik yürümüyorsa gerekli bişey. Yalnız bi dahaki sefere daha dikkatli seçimler yapmaya çalış, inşallah iyi insanlar çıksın karşına.
Mutsuzum yapamayacagimi düşünüyorum onunla. Sanirim dediginiz gibi olacak atacagimMillet 5 kere evlenip boşanıyor nası rahat. Sen 2 kez nişan attın diye mi utanacaksın.
Millet ne der diye sevmediğin biriyle evlenmeyeceksin değil mi?
Hakkında kötü düşündüler diyelim Allah başlarına verir hem unutur giderler 2 gün sonra merak etme. İstemiyosan mutsuzsan ayrıl.
Ilk Nişanımdan ayrıldıktan 2 yil sonra nisanlandim yeniden güvendim. Ama degisti mutsuzumAcele mi nisanlandin ? Sonradan mı değişti ? 1 kez attıktan sonra keşke iyice düşünüp karar verseydiniz ama mutsuz olcaginiza zararın neresinden dönsen kardir. Millet kendine baksın
Ne güzel yazmissiniz haklisinBaşkasının dediklerine aldırma çünkü evlenecek olanlar onlar değil, sensin.
Evlilik doğru zamanda, doğru kişiyle siz istediğiniz zaman yapılacak birşeydir, başkasının çenesini kapatmak için yapılmaz.
Bu evlilik ikinizi de mutlu etmeyecekse neden evlenesiniz ki? Başkasını mutlu etmek için mi?
Ne yaşarsan yaşa insanlar zaten konuşacaklar. Evlenirsin 'e hala çocuk yok mu?' çocuğu yaparsın 'e bu tek mi kalacak bir kardeş yapıver' onu yaparsın anneliğine laf ederler, yapmazsın çocuğun olmuyor mu diye konuşurlar. İnsanlar maalesef hep konuşur. Özellikle hadlerini aşan şeylere konuşmaya bayılırlar.
Bu sebeple istemediğin bir evliliği kendine zorunlu tutma asla.
Bizim etrafimizda yok böyle nisan atan falan. Bi ben attim bir kere bu da 2 olacak gibi görünüyor. Iste konusuyilar can sıkıyorlar bunaldim artıkNişan atan değil ama 5 kere evlenen arkadaşım var.
Kasap gibi vallah... kesip atiyor. Boşanma partysi bile yapdik.
Kimsede birşey demiyor. İmreniyor hatda. Laf sokmaya çalışana direk söylüyor patir patir gerçekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?