Aranızda iki kez nişan atan var mı? ?

Aysedert989898

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
177
74
18
27
Bu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun

Mutlu değilsen 2 değil 10 nişan atsan ne olur. Mutsuz evlilik yapıp Boşanmak mı istiyorsun , hayır o da olabilir , boşanmak da evlilik yürümüyorsa gerekli bişey. Yalnız bi dahaki sefere daha dikkatli seçimler yapmaya çalış, inşallah iyi insanlar çıksın karşına.

Allah razi olsun insallah

Başkasının dediklerine aldırma çünkü evlenecek olanlar onlar değil, sensin.

Evlilik doğru zamanda, doğru kişiyle siz istediğiniz zaman yapılacak birşeydir, başkasının çenesini kapatmak için yapılmaz.

Bu evlilik ikinizi de mutlu etmeyecekse neden evlenesiniz ki? Başkasını mutlu etmek için mi?

Ne yaşarsan yaşa insanlar zaten konuşacaklar. Evlenirsin 'e hala çocuk yok mu?' çocuğu yaparsın 'e bu tek mi kalacak bir kardeş yapıver' onu yaparsın anneliğine laf ederler, yapmazsın çocuğun olmuyor mu diye konuşurlar. İnsanlar maalesef hep konuşur. Özellikle hadlerini aşan şeylere konuşmaya bayılırlar.

Bu sebeple istemediğin bir evliliği kendine zorunlu tutma asla.

Mutsuzum yapamayacagimi düşünüyorum onunla. Sanirim dediginiz gibi olacak atacagim

Ne güzel yazmissiniz haklisin

Bizim etrafimizda yok böyle nisan atan falan. Bi ben attim bir kere bu da 2 olacak gibi görünüyor. Iste konusuyilar can sıkıyorlar bunaldim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…