- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
duysun ya elaleme laf ettirmemek için hayatınızdanmı vazgeçeceksizniz.. elalem 1 aya unutur ama siz ömür boyu keşkelerle yaşayacaksınız.yapmayınIkinci nisanimi buyuk nisan yaptik. Düğün gibi cumle alem duydu yani. Ondan da cekiniyorum
Hayatimi mahvetmek istemiyorum ama cok zor . Insallah bunlarda gecerduysun ya elaleme laf ettirmemek için hayatınızdanmı vazgeçeceksizniz.. elalem 1 aya unutur ama siz ömür boyu keşkelerle yaşayacaksınız.yapmayın
başımdan 1 söz 1 nişan geçti ....Bu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun
Annesi izin vermedi. Ama çok pişman atmadiginaYalniz olmadiima sevindim. O zaman kesje onu da atsaymis
HaklisinArkadasim 3 nisan atti, suan 4.yle evlendi balayinda. Kime ne? Sen mutlu ol..
Yazik olmusAnnesi izin vermedi. Ama çok pişman atmadigina
insanlar 2.evliliklerini de bitirebiliyor ne var bundaBu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun
hiç zor değil.soranlara anlaşamadık evlenip çocuklu boşanmaktansa ucuz kurtuldum dersiniz.siz mahçubiyet taşırsanız üstünüze gelen çok olur. emin olun unutucakklar..Hayatimi mahvetmek istemiyorum ama cok zor . Insallah bunlarda gecer
Haklisinizhiç zor değil.soranlara anlaşamadık evlenip çocuklu boşanmaktansa ucuz kurtuldum dersiniz.siz mahçubiyet taşırsanız üstünüze gelen çok olur. emin olun unutucakklar..
Aklim basima geldi zaten. Nisani atip kendime yeni bir hayat kuracagim universiye okuyacgimNeden evlenmek için bu kadar acele ediyorsunuz????
Yaşınız çok küçük değil mi? 25 26 en ideal yaş bana göre daha sağlıklı karar verirsiniz.
Acele etmeyin lütfen.
insanlar 2.evliliklerini de bitirebiliyor ne var bunda
En doğru karar,Aklim basima geldi zaten. Nisani atip kendime yeni bir hayat kuracagim universiye okuyacgim
Cok tesekkur ederim :)En doğru karar,
Umarım yeni hayat size huzur, sağlık ve mutluluk getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?