Aranızda iki kez nişan atan var mı? ?

Zararın neresinden dönersen kar zor bir durum değil ailene anlat mutlu olamadıktan sonra ne anlamı var o evliliğin nişanın hayat birleştirceksin ömür boyu eziyet çekmek var.Sevmeyerek yürümez son noktada kalmasından iyidir.

Ben ,hatta biri nikaha 2 ay kalmisti ,
Neyse 3 ile evlendim,takma o kadar o bu,elalem vs diye ,
Evlenip bosansan daha mi iyi olacak ,
Ayni sey ustelik daha cok sorun yasarsin ,olmuyorsa yolla gitsin

Bir nişan attım
Bir de evlilik bitirdim

benim kizkardesim iki kere nisan atti.Olabiliyor böyle seyler.Hayirlisi degilmis diye düsünmek lazim.Haa bir de özelestiri yapmak.Benim kizkardesim özelestiri yapmadi.Bence yapmaliydi.

Benim kuzenim 2 nişan attı ki anne ve babası bu şeylere çok karşı geliyorlardı. Ben de konuştum evlilik olursa daha büyük sorunlar çıkacağını, nişan atmanın kötü bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım hem dayıma hem yengeme, neyse psikolojik olarak zor süreçler geçirse de kuzenim şimdi çok mutlu hatta 10güne bir nişan daha yapacak. Umarım bu sefer mutluluğu bulur(ilkinde yaşı küçüktü aileler uygun diye görücü usulü ikna ettiler, çocuğun çok farklı huyları çıktı, diğerini ise kıskançlık bitirdi ki seviyorum dediğinde bile gözünü açmaya çalıştım hep, neyse ki boyut artınca daha fazla katlanamadı baskıya)

Bu arada zorluk yaşadı mı yaşadı, aile büyüklerinde(teyze, dayı, hala gibi yakınlar) hiç böyle bir şey yaşanmamıştı daha önce anlamak istemediler, ama elimden geldiğince destek oldum, diğerlerinle de konuştum yeri geldi tartıştım. Şimdi yengem iyi ki yakmamışım kızımın başını der durur. Elbette senin için de konuşacaklar, ama sen duyma, görme. O evin içine girilince sen yalnız olacaksın, kimse çektiklerini umursamayacak. Ama yukarıda bir üye yazmış özeleştiri yap diye. Bunu ben de her zaman tavsiye ederim. Neden olmadı, ne eksikti? İhşallah bu günleri unutturacak insanlarla karşılaşırsın. Hakkında hayırlı olsun.

Niçin kendini bunalıma sokuyorsun nişan demek tanışma dönemin demektir herhalde beyinsiz ciğeri 3 kuruş etmeye biri için elalem ne der korkusu ile evlenip kendi başını bile bile cehennem yuvasına gitmeyeceksin en doğru karar senin yüreğin ne diyor onu dinle ve bırak ne olacaksa olsun elalemin ne deyip demediği umurunda olmasın sen izin verirsen seni üzerler anlaşamadık ayrıldık bitti nokta bu kadar anlatma herşeyi (detaycı )olma yeterki

Keske herkes sizin gibi anlayisli olsa. Bizim akrabalar destek degil kostek oluyor. Niye bitti su bu demedikleri kalmiyor

Iste milletin agzi torba degil hesabi agzi olan konusuyor. Sanki sıkıntıyı ceken kendileriymis gibi. Bıktım uzulmekten yemin ediyorum atacam bu seferde

Ben ,hatta biri nikaha 2 ay kalmisti ,
Neyse 3 ile evlendim,takma o kadar o bu,elalem vs diye ,
Evlenip bosansan daha mi iyi olacak ,
Ayni sey ustelik daha cok sorun yasarsin ,olmuyorsa yolla gitsin
Iste kolay olmuyor. Ailemin yuzun iki kere yere egmis gibi hissediyorum. Cunku insanlar bana bunu hissettiriyor. Bi bakislari var sanki ben dunyanin en kotu insaniymisim gibi. Sen cok zorluk cektin mi cevreden.

Valla benim başimdan 2 kez nişan atma olayi geçti , şimdi güzel yuvama ve yavruma bakinca diyorum ki iyi ki hatalardan dönmüşüm. Ayrica unutmamali ki hayat bizim , bir daha gelmeyecegiz dunyaya. Elalem akraba eş dost her daim konuşacak bir konu bulur , akil veren ah ben dediydim diyen bile olur, efendime soyleyeyim sizi üzen arkadaşiniz bile olur ama ne olur o tatli caninizi üzmeyin , Rabbim hayirli olanlar ile karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…