- 23 Haziran 2017
- 96
- 30
- 18
- 38
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Bir nişan attımBu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun
Keske herkes sizin gibi anlayisli olsa. Bizim akrabalar destek degil kostek oluyor. Niye bitti su bu demedikleri kalmiyorBu arada zorluk yaşadı mı yaşadı, aile büyüklerinde(teyze, dayı, hala gibi yakınlar) hiç böyle bir şey yaşanmamıştı daha önce anlamak istemediler, ama elimden geldiğince destek oldum, diğerlerinle de konuştum yeri geldi tartıştım. Şimdi yengem iyi ki yakmamışım kızımın başını der durur. Elbette senin için de konuşacaklar, ama sen duyma, görme. O evin içine girilince sen yalnız olacaksın, kimse çektiklerini umursamayacak. Ama yukarıda bir üye yazmış özeleştiri yap diye. Bunu ben de her zaman tavsiye ederim. Neden olmadı, ne eksikti? İhşallah bu günleri unutturacak insanlarla karşılaşırsın. Hakkında hayırlı olsun.
Iste milletin agzi torba degil hesabi agzi olan konusuyor. Sanki sıkıntıyı ceken kendileriymis gibi. Bıktım uzulmekten yemin ediyorum atacam bu seferdeNiçin kendini bunalıma sokuyorsun nişan demek tanışma dönemin demektir herhalde beyinsiz ciğeri 3 kuruş etmeye biri için elalem ne der korkusu ile evlenip kendi başını bile bile cehennem yuvasına gitmeyeceksin en doğru karar senin yüreğin ne diyor onu dinle ve bırak ne olacaksa olsun elalemin ne deyip demediği umurunda olmasın sen izin verirsen seni üzerler anlaşamadık ayrıldık bitti nokta bu kadar anlatma herşeyi (detaycı )olma yeterki
Insan tanidim saniyor. Sonradan ortaya cikiyor isin asliSorun 2 kez nişan atman değil de, mutsuzsan yeterince tanıyamamışsın demektir, neden nişanlanıyosun ki, bekle tanı gör
Zor biliyorum. Ozelestiri de yapiyorum ama mutlu olmucam onunlabenim kizkardesim iki kere nisan atti.Olabiliyor böyle seyler.Hayirlisi degilmis diye düsünmek lazim.Haa bir de özelestiri yapmak.Benim kizkardesim özelestiri yapmadi.Bence yapmaliydi.
Insallah bu sefer hayirlisi çıkar karsinaBir nişan attım
Bir de evlilik bitirdim
Iste kolay olmuyor. Ailemin yuzun iki kere yere egmis gibi hissediyorum. Cunku insanlar bana bunu hissettiriyor. Bi bakislari var sanki ben dunyanin en kotu insaniymisim gibi. Sen cok zorluk cektin mi cevreden.Ben ,hatta biri nikaha 2 ay kalmisti ,
Neyse 3 ile evlendim,takma o kadar o bu,elalem vs diye ,
Evlenip bosansan daha mi iyi olacak ,
Ayni sey ustelik daha cok sorun yasarsin ,olmuyorsa yolla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?