- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Allah razi olsun aminValla benim başimdan 2 kez nişan atma olayi geçti , şimdi güzel yuvama ve yavruma bakinca diyorum ki iyi ki hatalardan dönmüşüm. Ayrica unutmamali ki hayat bizim , bir daha gelmeyecegiz dunyaya. Elalem akraba eş dost her daim konuşacak bir konu bulur , akil veren ah ben dediydim diyen bile olur, efendime soyleyeyim sizi üzen arkadaşiniz bile olur ama ne olur o tatli caninizi üzmeyin , Rabbim hayirli olanlar ile karsilastirsin
Insanlar cok kötü ya konusmadan once hic dusunmuyorlar keske herkes sizin gibi olsa. Sadece ban laf etseler kaldiririm. Ama aileme de laf ediyilar ilk nisanimdan biliyorumbenim akrabam iki kez nisan atti.sana en buyuk tavsiyem.: ne olur elalemin sozlerine kulaklarini tika. benim akrabam tikamadi artik elalem beni konusuyor diye ilk gelen gorucuye begenmesede olur dedi. suanki durumunu sorma bile.
Haklisin19 yaşında nişanlanırsan böyle olur
Sen ne diye eğeceksinki başını nişan kaldiki evli bile olsan ayrılmak zorunda kalirsanda ayıp değil herkes kendine baksın böyle şeyler ayıplanacak şeyler değildir bu onların nekadar art niyetli olduğunu gösterir onun için ne sen ne ailen takmayın elalemi kimse keyfinden ayrılmıyorIste milletin agzi torba degil hesabi agzi olan konusuyor. Sanki sıkıntıyı ceken kendileriymis gibi. Bıktım uzulmekten yemin ediyorum atacam bu seferde
Keske bunu onlarda düşünebilse dusmez kalkmaz bi allah. Allah razi olsun guzel yorumun icin guc veriyosuniz banaSen ne diye eğeceksinki başını nişan kaldiki evli bile olsan ayrılmak zorunda kalirsanda ayıp değil herkes kendine baksın böyle şeyler ayıplanacak şeyler değildir bu onların nekadar art niyetli olduğunu gösterir onun için ne sen ne ailen takmayın elalemi kimse keyfinden ayrılmıyor
Nicin bende sorun oldugunu dusunuyosunuzonce bir terapiste gidin ben sizde de sorun oldugunu dusunuyorum surekli ilgi bekleyen pohpohlanmayi seven bir yapiniz olabilir bilemeyiz sizde farkinda olmayabilirsiniz ya da gercek hayattan kopuk bir tip olabilirsiniz hersey olabilir
Evet 19 yasindayim. Bu diye konusmazsaniz sevinirim.ayy bu 19 yasindamiymis ne tehlikeli yaslar
uzucu bir durumdasiniz psikolojik destek alin ve evlilikten baska hedefler bulun kendinizeEvet 19 yasindayim. Bu diye konusmazsaniz sevinirim.
kuvvetli bir his zayif bir kisiliginiz oldugunu dusunuyorumNicin bende sorun oldugunu dusunuyosunuz
Ne anlamda zayif. Karakterim bircok insanin karakterinden saglam cok şükür. Hissiyatla karar veremzsiniz buna beni tanimadan. Akil yasta degil bastaymis.kuvvetli bir his zayif bir kisiliginiz oldugunu dusunuyorum
ego tavanNe anlamda zayif. Karakterim bircok insanin karakterinden saglam cok şükür. Hissiyatla karar veremzsiniz buna beni tanimadan. Akil yasta degil bastaymis.
Hıhıego tavan
Ya nasıl bi insansın küçük bi kız gelmiş tavsıye istiho belliki zor durumda !! Yaşı cok genç . Cok şükür ki evlenmedi daha . Neyse konu sahibi at tekrar söylüyorum at kötü bi evliliktense at at at ve ÜNİVERSİTE OKU MESLEK EDİN PARANI KAZAN AİLENE KENDİNE FAYDAN OLSUN HAYATIN TADINI ÇIKAR LÜTFEN . BU YAŞLAR BİDAHA GELMEZ BEN OTUZ YAŞINDA OLUCAM KEŞKE SENİN YAŞLARDA OLSAYDIM NELER YAPARDIM . okudum iyi kötü Avrupa gördüm gezdim ama gene içimde kalan bıseyler var . Lütfen evlenerek kendını kötülük etme . HAYATIN tadını çıkar mutlu ol arkadaşlarınla gez . Dua et Namaz kıl . Ne bilim bunlar sana iyi gelecek seyler . Erkek her zaman bulunur ama iyisi olsun tabi . Her zaman evlenılır dıyorlar ama iyi bi adam her zaman çıkamayabilir. Tabi bu demek degıl cok iyi biri çıktı bu yaşında evlen hayır . 25 ten önce evlenme . Ben 27 evlendim 28 anne oldum ama erken gelıyo bana halakuvvetli bir his zayif bir kisiliginiz oldugunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?