- Konu Sahibi disiua1905
Rekor bende
En iyisi hiç yazmıyım![]()
bir arkadaş var burada. 30 yaş farkı var. rekoru kimseye kaptıracağını sanmam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rekor bende
En iyisi hiç yazmıyım![]()
bir arkadaş var burada. 30 yaş farkı var. rekoru kimseye kaptıracağını sanmam![]()
gerckten maşallah![]()
gayette guzel gecınıyoruz sukurler olsunErken evlilik maşallah ..
bir arkadaş var burada. 30 yaş farkı var. rekoru kimseye kaptıracağını sanmam![]()
üslubun çok çirkin onlar sevmiş evlenmişler.seninkinin gene çok değilmiş ama luda bir gerçekki 15 sene sonra o başka bir kafada sende başka bir kafada olursun :) tabi körle yatan şaşı kalkar sende ona çekersin :)
benim cok güzel bir tandııgım 17 yaş büyük bir adamla evlendi tabiki parası için nasıl öpüşüyor o buruşuk dudakla bilemem :)
benim cocugumda artık büyüdü bende büyüyorum daha böyle iltifatlar almam herhalde alsam süper olur :)
6 yaş ...
önceden dert edinmezdim ama geçen hafta tartıştığımızda susmuyorum diye (ama çok sinirlenmiştim) aramızda 6 yaş var ben senden büyüyüm bari ona saygı göster sus dedi dahada sinirlendim...aynı yaşta olsaydık keşke(
İş öyle bi noktaya gelirse ( bizim yaş farkımız daha fazla olduğu için söylüyorum ) o zaman almasaydın kendinden küçük birinden saygı bekleyeceksen derim. Sen kendine kardeş almadın eş aldın. Çirkince belki bu söylediklerim ama söylersen işitirsin :26:
sende küçük biriyle evlenmeseydin ozaman dedim ama(
Sıkma canını sende arkadaşım sinir anında bizde söylüyoruz bi çok şey düşündüğünde..Eşinde boşta bulunmuştur muhakkak
öyle mutlaka söylüyoruz ...bekliyorum o boşta söylediği kelimeleri ona hatrılatma zamanını zaten![]()
Şimdi bizde az değliiz yani![]()
haksızmıyız hemşire :))) üzülürüm üzülürümde intikamımı alırım sessizce![]()