• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

eşim benden 1yaş küçük. keşke büyük olsaydı daha olgun olmasını tercih ederdim.

Son düzenleme:
4 yaş var ideal diye düşünüyorum bir sorunumuz yok
ama daha büyük olmasa da hayır demezdim 10 yaşa kadar normal

Eşim benden 9 yaş buyuk.ben çok memnunum yaş farkimizdan.en azından çocukça davraniyorum ya da naz yapiyorum bazen:) ama yaş farkimiz çok az ya da aynı ya da ben ondan buyuk olsaydım yapamazdım öyle şeyler.o yüzden böyle iyiyiz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seninkinin gene çok değilmiş ama luda bir gerçekki 15 sene sonra o başka bir kafada sende başka bir kafada olursun :) tabi körle yatan şaşı kalkar sende ona çekersin :)
benim cok güzel bir tandııgım 17 yaş büyük bir adamla evlendi tabiki parası için nasıl öpüşüyor o buruşuk dudakla bilemem :)
benim cocugumda artık büyüdü bende büyüyorum daha böyle iltifatlar almam herhalde alsam süper olur :)
üslubun çok çirkin onlar sevmiş evlenmişler.

6 yaş ...

önceden dert edinmezdim ama geçen hafta tartıştığımızda susmuyorum diye (ama çok sinirlenmiştim) aramızda 6 yaş var ben senden büyüyüm bari ona saygı göster sus dedi dahada sinirlendim...aynı yaşta olsaydık keşke :((

6 yaş ...

önceden dert edinmezdim ama geçen hafta tartıştığımızda susmuyorum diye (ama çok sinirlenmiştim) aramızda 6 yaş var ben senden büyüyüm bari ona saygı göster sus dedi dahada sinirlendim...aynı yaşta olsaydık keşke :((

İş öyle bi noktaya gelirse ( bizim yaş farkımız daha fazla olduğu için söylüyorum ) o zaman almasaydın kendinden küçük birinden saygı bekleyeceksen derim. Sen kendine kardeş almadın eş aldın. Çirkince belki bu söylediklerim ama söylersen işitirsin :26:

İş öyle bi noktaya gelirse ( bizim yaş farkımız daha fazla olduğu için söylüyorum ) o zaman almasaydın kendinden küçük birinden saygı bekleyeceksen derim. Sen kendine kardeş almadın eş aldın. Çirkince belki bu söylediklerim ama söylersen işitirsin :26:

sende küçük biriyle evlenmeseydin ozaman dedim ama :((

bizimde 12 gün var :1: sevgilim benden 12 gün büyük :) erkeklerin geç olgunlaştığı doğru ama ben yaşıtım olmasından çok memnunum :nazar:

Sıkma canını sende arkadaşım sinir anında bizde söylüyoruz bi çok şey düşündüğünde.. :17: Eşinde boşta bulunmuştur muhakkak

öyle mutlaka söylüyoruz ...bekliyorum o boşta söylediği kelimeleri ona hatrılatma zamanını zaten :34:

benmde kocama 11 yaş farkı var ve bende cok memnunum iyikide benden büyük yoksa hayatta anlasamazdık sanırım :26:

Back
X