Arkadaş gerekli mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedikodu yapmayalım, siyaset konuşmayalım, küfür etmeyelim (ki ben asla beceremem, ağzıma oturmaz ama eden de güzel ediyor takdir ederim), birbirimizi eleştirmeyelim… Uzayıp gidiyor bu liste. Ne konuşacaksınız karşınızdaki insanla? Sürekli dert anlatıp ağlamaksa amaç bunu meslek olarak yapan insanlar var. Gider içinizi dökersiniz.

Kabul edin sıkıcısınız. Bu kadar kuralla arkadaşlık kurulmaz zaten. İnsanları oldukları gibi kabul etmeye başlarsanız belki yakın dostluklar kurabilirsiniz.,

Konu sahibi bende senin gibilerle arkadaş olamam dinlerken sıkıldım kimse empati ve ekstra saygı beklemiyor samimiyet eğlence bekliyor
Derdini boşaltmaya çöp arıyor aslında.
Ağlayacak omzunda ağlayacak, saatlerce anlatacak.
Ama siyaset yok, dedikodu yok. Sıkıcı sıkıcı takıl derdimi de anlatayım içini sıkayım.
Sonra bulamayınca ben empatik biriyim kendimle de arkadaş olmak isterim aslında.
Asla arkadaş olmak istemeyeceğim bir profil mesela kendisi.

Aaa hayır ya
İki durumu da söyledim neden sadece dert olayını aldınız?
Bakın mesela kısa bir gezi tatiline gittiğim bi arkadaşım para hesabı çok yaptı bi daha onla bi yere de gitmek istemedim yanında ağlamak da
(Kaldığımız yer benim ailemin yazlığı ama kendisi benim için kart basmak istemedi) o ana kadar her şey iyi gibiydi bianda bu hareket beni soğutuyor

Bir de omzunda ağlayacak.
Duygularını çöp gibi birinin omzuna boşaltmak istiyor aslında.
Birine sıradan bir şey anlattığında bile bahsetmeyecek kimseye mesela. Sanki devlet sırrı. O kadar önemliyse evet kimseye içini de dökme

Maalesef benimde benle sürekli dert konuşanlardan kacarak uzaklaşıyorum çünkü enerjimi emiyorlar hepimizin derdi var 2dk anlatıp gerizekalılığa devam ülke yeterince dram içermiyor mu ya bide saatlerce dert mi dinlicem

Hayırdır sinirlisiniz sanırım sabah sabah benden çıkarıyorsunuz hıncınızı
Okuduğunu anlama problemimiz var sanırım !?

Ben ota b.. siyaset yapan insan sevmiyorum aq diyen kadın sevmiyorum ve evet hem ağlayabileyim hem gülebileyim onla istiyorum
Kusursa bunlar beni kusurluyum siz harikulade

Okudunuz mu dert anlatacağım sadece o da ot gibi dinlesin kafa sallasın dediğim cümle nerde lütfen bulun etiketleyin beni
Hem dertleşebileceğim hem eğlenebileceğim kadar yakın olsun dedim

Dert dinlerim,küfür eder ve işitirim,siyasetin dibine vururum ama cimri insana asla tahammülüm yok anında soğurum.

Daha dün bi videdo attı grupta arkadaşım ki tek grubum kendileridir :) buyrunuz :) birbimize mal diyrmicem zorbalamicam arkadaşlığı ne edeyim

Zorbalayamadığım arkadaşa arkadaş demem.
Okuldaki en yakın iki arkadaşıma söylediklerim; beynini evde bırakmışsın yine, bir araya gelince iq eksilere düşüyor, ikiniz birleşince bir insan oluyorsunuz, mahkemeye şahit olarak almazlar sizi. Bunları söyledikten sonra da hunharca gülüyoruz.

Zorbalığımdan en çok nasibini alan da Lyanna Mormont olabilir. Gelsin de içini döksün. Daha dün akşam zorbaladım

Misal argo ağızlı insan sevmem fark ettiğim anda bi daha görüşmem ya da kıskançlık sezdiğim birini ve ya her mevzuyu siyasete getirenleri..

Bana mesala arkadaş olmak için aşırı sıkıcı geldiniz. Ben de küfürlü konuşmam ama bazen sinirlenince ağzından kaçıran arkadaşlarım var.
Katılıyorum. Ben gerektiği zaman küfür eden bir insanım ama en yakın dostum asla sevmez ona rağmen bana ses etmez. Hatta bazen alaycı şekilde bana eşlik eder beraber güleriz falan. Onun yanında kendimi kasarsam istediğim gibi davranamazsam arkadaş olmamızın ne anlamı var.
Bana da çok kasıntı geldin konu sahibi. Şahsen ben de sen gibi biriyle arkadaşlık yapamazdım. Ki zamanında başlamadan bitirmişliğim de var zaten

Eleştiriye de inanılmaz açıksınız
Aradığınız arkadaşlığı anlatırken gülmek şakalaşmak yok. İstediğiniz şey “omzunda ağlamak” siyaset yapmaması, yanında konuştuğunuz sıradan şeylerden bile bahsetmemesi.
Farkında mısınız? Hep ben ben ben.
Yazlığınızı açıp sonra maddi olarak ödeme kafasına giriyorsunuz mesela.
Siz hep kendinizi koruyacaksınız.
Siz hep dert anlatacaksınız.
Ama insanlar dert anlatamayacak. Evet siyaset de bir derttir mesela.
Türkan Şoray gibi kurallarınız var.
Niye arkadaşım yok demeyin diyoruz.
Böyle bir profil pek tercih edilmez.

Çocuklarım var girdiğim ortamlarda çocuklarım varken olsun be küfür etsin yeterki benimle arkadaş olsun diyemiyorum ben sorry

Tm

Ben bu konuda birşey demek istemiyorum konu sahibinin saygınlığı bozulur okurken royal kan maşallah bizde bu

Eklentiler

• images-1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
Onu sevmem bunu sevmem diye başlayınca insanlara ister istemez mesafe koyuyorsunuz aslında. Normalde sevmediğin bir özelliği olan insanla diğer yanlarından ötürü idare eder yine yakın olabilirsin. Kimse direkt kendinin aynısı insanlarla arkadaş olmuyor. Ben normalde cimri insan sevmem ama var arkadaş grubumuzda öyle biri, arada dalgasını da geçeriz hatta kendi de kabul ettiği için.
Küfür etmem ama iki lafının biri küfür değilse arada bir ağzından çıktı diye birinin üzerini yine çizmem. Bir enerji oluyor yakınlık kuracağın insanla aranda o varsa bazı şeyleri görmezden gelirsin. Yoksa kimse kimseyle arkadaş olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…