- Katılım
- 2 Şubat 2015
- Mesajlar
- 14.618
- Emoji Skoru
- 62.249
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Perihosseini
-
- #21
Sosyal medya detoksu yapıyorum diyin,Merhaba! Burada herkesin çeşit çeşit derdi varken aptal bir konu açmayı istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün tam da arkadaş minimalizmi adlı bir video izledim. Kısaca size iyi gelmeyen insanları hayatınız da tutmayın diyor videoda.
Sorun şu ki gerçekten kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Açıklama yapılacak bişey yok zaten. hayatimda istemiyorum bu kadar basit. Ve bunlar bir grup. Ben bu insanlardan nasıl uzaklaşabilirim. Seni kırdık mı ? , Neyin var gibi dramalar yaşamak istemiyorum. Uzun uzun msjlaşmalar açıklamalar vs istemiyorum. Kimseyi kırmadan sessizce bunu nasıl beceririm? Telefonu komple kapatsam mı?
Öf he öyle. Kime sorunlu demişim ben? Yeter artık okuduğunuzu istediğiniz yöne çekip durmayın.Böyle abidik şeylerle gaza gelip arkadaşsız kalmak da var işin ucunda.
herkes çok sorunlu bir sen mükemmelsin öyle mi?
Öyle olunca uzaklaşmak yerine iyice üstünüze düşebilirlerCevap vermeyerek, bahane bularak
2 gündür whatsappe girmiyorum ahsjahshd
Beklesinler bakalım
Üzüldüm gerçekten yazdıklarınıza. Bu birazda toplumsal sorun haline geldi. Hastanın yanında olmak yada dertli birinin yanında olmak istemiyor kimse. Aman iyileşince görüşürüz kafasindalarciddi bir operasyon gecirdim. ben millet grip oldugunda arar sorardim baktim bir elin parmaklarini gecmiyor. ayni gun tum wp gruplarindan pat diye ciktim. arayanlari acmadim. mesaj atanlara cevap vermedim. hatta bir tanesi ben canimla cebellesirken bana aylar once cildimdeki ufak tefek sorunlar icin gittigim drun adi icin mesaj atti. tersledim. cok rahatim. 1-2 kisi biraktim... mutluyum...
+1Insan minimalistliği en temiz şey. Toplam.2 arkadaşım var . Onlar da şehir dışında . Ama sonuçta varlar. Dostum diyebilirim.
Az olması iyidir. Arkadaşlık denilen kavramı Gereksiz vakit kaybı olarak görüyorum. Kafama mı uymadı günlük merhaba merhaba tamam. Negatif bir şey mi hissettim aramam sormam tamam.
Üniversitede Zihnine güvendiğim.bir hocam şunu demişti . Bir insanı ilk düşündüğünde en ufak bir acaban varsa arkana bakmadan ilişkini kes. Yani ic hissiyatın seni yanıltmaz. O insandan da sana bi halt olmaz derdi. O kadar doğru ki . Her zaman bunu uygulamaya çalısıyorum artik.
Zamanla olur bu sanki çok sık görüşülen kişilerle küt diye iletişimi kesmek böyle sorulara sebep olabilir bence...Merhaba! Burada herkesin çeşit çeşit derdi varken aptal bir konu açmayı istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün tam da arkadaş minimalizmi adlı bir video izledim. Kısaca size iyi gelmeyen insanları hayatınız da tutmayın diyor videoda.
Sorun şu ki gerçekten kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Açıklama yapılacak bişey yok zaten. hayatimda istemiyorum bu kadar basit. Ve bunlar bir grup. Ben bu insanlardan nasıl uzaklaşabilirim. Seni kırdık mı ? , Neyin var gibi dramalar yaşamak istemiyorum. Uzun uzun msjlaşmalar açıklamalar vs istemiyorum. Kimseyi kırmadan sessizce bunu nasıl beceririm? Telefonu komple kapatsam mı?