Arkadaş minimalizmi

Sosyal medya detoksu yapıyorum diyin,
Akilli telefon derinsu yapıyorum diyin, hepsi ile muhabbeti kesin, yüzyüze geleceğiniz zaman da gecistirin bitti gitti

Instagram kullanıyorum en son gönderilerde eşimin babasının dayısının kızının bir fotoğrafını görünce, noluyor?! Dedim.

Hemen bir gönderi, hikaye paylaştım.
Sevgili arkadaşlarım, geçirdigim süreyi azaltmak adına, herkesi takipten çıkıyorum, eksikliğini hissettiğim.ve bana bir şeyler karavanları i düşündüklerimle yola devam
Gibi bir şey yazdım
Aynısını whatsapp için de yazın.
Sonra zaten hayatınızdan cıkmış oluyorlar.

izlediğin şey arkadaş minimalizimi mi yazayim anlayamadim.
kesin başak kablani izlemişsin.

ciddi bir operasyon gecirdim. ben millet grip oldugunda arar sorardim baktim bir elin parmaklarini gecmiyor. ayni gun tum wp gruplarindan pat diye ciktim. arayanlari acmadim. mesaj atanlara cevap vermedim. hatta bir tanesi ben canimla cebellesirken bana aylar once cildimdeki ufak tefek sorunlar icin gittigim drun adi icin mesaj atti. tersledim. cok rahatim. 1-2 kisi biraktim... mutluyum...

haftada 3 buluşuyorsanız 2 buluşun.
buluşmaya gitmemek için bahaneler uydurun
sonra 1 e düşürün.
mümkünse telefon numaranızı değiştirin ulaşamasınlar

Üzüldüm gerçekten yazdıklarınıza. Bu birazda toplumsal sorun haline geldi. Hastanın yanında olmak yada dertli birinin yanında olmak istemiyor kimse. Aman iyileşince görüşürüz kafasindalar

Sosyal medyanızdaki yolda görseniz konuşmayacağınız ama takipleşip beğenileştiğiniz insanları silerek başlayabilirsiniz

Devamı için bir şey diyemeyeceğim arkadaşlarınızı elerken arkadaşsız kalmayın dikkatli olun

Insan minimalistliği en temiz şey. Toplam.2 arkadaşım var . Onlar da şehir dışında . Ama sonuçta varlar. Dostum diyebilirim.
Az olması iyidir. Arkadaşlık denilen kavramı Gereksiz vakit kaybı olarak görüyorum. Kafama mı uymadı günlük merhaba merhaba tamam. Negatif bir şey mi hissettim aramam sormam tamam.

Üniversitede Zihnine güvendiğim.bir hocam şunu demişti . Bir insanı ilk düşündüğünde en ufak bir acaban varsa arkana bakmadan ilişkini kes. Yani ic hissiyatın seni yanıltmaz. O insandan da sana bi halt olmaz derdi. O kadar doğru ki . Her zaman bunu uygulamaya çalısıyorum artik.

+1

Zamanla olur bu sanki çok sık görüşülen kişilerle küt diye iletişimi kesmek böyle sorulara sebep olabilir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…