evvet yeni soru
yalnız cevap gelmiyor peşpeşe canım sıkılıyor yani neyse hadi bakalım
SORU:ÇOK HOŞLANDIĞINIZBİ ADAMIN YANINDA YAPTIĞINIZ EN ABUK ŞEY NEYDİ
(EŞİNİZ SEVGİLİNİZ OLMASI ŞART DEĞİL HERHANGİ Bİ ZAMANDA HERHENGİ BİRİ) ANILAR HANIMLAR ANILAR
ben zaten kendisini görür görmez çok beğenmiştim ama sözde çaktırmıycam uzaktan uzaktan bi kimdir nedir çözecemya sürekli onun olduğu ortamdayken telefonu alıyodum elime birileriyle konuşuyodumoda beni sevgilim var sanmış ondan yanaşamıyomuş öyle olmadığını anladı tabi sonunda şimdi 5 aydır beraberiz ozamanki salaklıklarımızı hatırlayıp gülüyoruz ben diyorum ben zaten sana göz koymuştumda senden bekliyodum
evvet yeni soru
(EŞİNİZ SEVGİLİNİZ OLMASI ŞART DEĞİL HERHANGİ Bİ ZAMANDA HERHENGİ BİRİ) ANILAR HANIMLAR ANILAR
özge soruya cevap verdemet 84 hosgeldn bn ozge...
demet 84 hosgeldn bn ozge...
evvet yeni soru
Adet gununden 14 gun once yumurtlaman olur canim ona gore hesapla mesala 28 gunse adet dongun 28-14=14
Yani adetinin 14. gunu yumurtluyorsun. Kasiklarin agrir atesin yukselir olmadi bilemiyosan bi test al ovulasyon testleri eczanelerde var.
nasıl hatırlamıyosun bana ne ya düşünkız zor sorular bunlar hatırlayamıyorum
ahaha yaptığım en abuk şeyyy demek heee benim mecbur kaldığım ve yapma kzorunda olduğum çok utandığım bir anım varbüyükadaya pikniğe gitmiştik piknik alanı çok uzak gelmişti ve bir yere oturmuştuk öyle ye iç ye iç derkenn benim çişim gelmişti sonraa vapura çok vardı ve yakınlarda tuvalet yoktu anlıcağınız osmanda etrafımı örtüyle sarmıştıı çalıların dibinee ohh düny varmış
ben diger topikteki arkadaslarimdan biliyorum her sabah kalktiginda yatakta dil altinda derecenizi olcuceksiniz her gun hemen hemen ayni olucakmis ama yumurtlama zamani yukselicekmis o zaman yumurtladiginizi anlicaksiniz
umarim yardimci ola bildim
kızlar size bişey sormak istedim aranızda evlililerde var bekarlarda başınıza geldi mi yoksa gelse napardınız az çok beni anlarsınız belki benim bi ilişkim var ya hani 3 yıllık aralarda ayrılık olsada 3 yılı tamamlanmış 4. yıla girmek üzere olduğumuz neyse ya dert topiği gibi olcak ama sormak istedim sadece yanlış mı düşünüyorum :26::26::26:
biz mustfayla ciddi düşünüyorz. Bunlar doğulu biraz sert görüşleri vardır ve sürekli mustafa beni ailesiyle tanıştırmak istiyor fakat ben söz nişan olmadan onlarla tnaışmak istemiyorum gelsinler istesinler ne zaman böyle olursa ozman tanışmış olcaz zaten dedimm.. Ben sevmiyorum söz nişan yokken tanışmayı neyse ailesinde beni tanımayan tek bir allahın kulu yok hepside beni çok sever taki dün annesinin dediği bişeyi duyana öyle düşünüyordum tek bi kelimesine aklım takıldı mustafa sürekli benimle telde konuşuyor ve benle ne zman konuşsa odaya girer mustafaya bişey sorar oda anne telefonda konuşuyorum biraz çıkar mısn der ama ben hiç bi şekilde dahil olmam hatta derim ki annene cevap verme ne diyosa yap derim. Ama dün dediği söz çok zoruma gitti mustafanın kontrü yok diye babasnın telinden aradı kavga etmiştik azcık ama büyük boyutlu değil neyse konuşuyoruz içeri girdi dediki kapat telefonu yeter artık diyince şok oldum öyle bi ses tonuyla annesini hiç duymamıştım annesine anne çıkarmısın dışarı dedikçe çıkamam dedi annesi aklıma takıldı acaba annesi beni sevmiyor mu acaba onu yönlendirmeye çalıştığımı falan mı düşünüyor :26::26::26: ama ben onlara kötü hiç bişey yapmadım çok canım sıkkın napmam gerek:26::26: (DERT TOPİĞİNDE DERLER YA aklıma geldi)
kızlar size bişey sormak istedim aranızda evlililerde var bekarlarda başınıza geldi mi yoksa gelse napardınız az çok beni anlarsınız belki benim bi ilişkim var ya hani 3 yıllık aralarda ayrılık olsada 3 yılı tamamlanmış 4. yıla girmek üzere olduğumuz neyse ya dert topiği gibi olcak ama sormak istedim sadece yanlış mı düşünüyorum :26::26::26:
biz mustfayla ciddi düşünüyorz. Bunlar doğulu biraz sert görüşleri vardır ve sürekli mustafa beni ailesiyle tanıştırmak istiyor fakat ben söz nişan olmadan onlarla tnaışmak istemiyorum gelsinler istesinler ne zaman böyle olursa ozman tanışmış olcaz zaten dedimm.. Ben sevmiyorum söz nişan yokken tanışmayı neyse ailesinde beni tanımayan tek bir allahın kulu yok hepside beni çok sever taki dün annesinin dediği bişeyi duyana öyle düşünüyordum tek bi kelimesine aklım takıldı mustafa sürekli benimle telde konuşuyor ve benle ne zman konuşsa odaya girer mustafaya bişey sorar oda anne telefonda konuşuyorum biraz çıkar mısn der ama ben hiç bi şekilde dahil olmam hatta derim ki annene cevap verme ne diyosa yap derim. Ama dün dediği söz çok zoruma gitti mustafanın kontrü yok diye babasnın telinden aradı kavga etmiştik azcık ama büyük boyutlu değil neyse konuşuyoruz içeri girdi dediki kapat telefonu yeter artık diyince şok oldum öyle bi ses tonuyla annesini hiç duymamıştım annesine anne çıkarmısın dışarı dedikçe çıkamam dedi annesi aklıma takıldı acaba annesi beni sevmiyor mu acaba onu yönlendirmeye çalıştığımı falan mı düşünüyor :26::26::26: ama ben onlara kötü hiç bişey yapmadım çok canım sıkkın napmam gerek:26::26: (DERT TOPİĞİNDE DERLER YA aklıma geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?