off derlerdide inanmazdım ya yeminle kötü hiç bişey demedim annesi hakkında desem diycemki mustafa ağzından kaçırdı yada böyleböyle imada bulundu diycem yok sinirlerim zıpladı artık hiiç tanışma isteğim kalmadızaman gecdıkce kaynanalıgını gosterıyo ıste
busra cadı kaynanan ıs basında canım dıkkatlı ollll
kızlar size bişey sormak istedim aranızda evlililerde var bekarlarda başınıza geldi mi yoksa gelse napardınız az çok beni anlarsınız belki benim bi ilişkim var ya hani 3 yıllık aralarda ayrılık olsada 3 yılı tamamlanmış 4. yıla girmek üzere olduğumuz neyse ya dert topiği gibi olcak ama sormak istedim sadece yanlış mı düşünüyorum :26::26::26:
biz mustfayla ciddi düşünüyorz. Bunlar doğulu biraz sert görüşleri vardır ve sürekli mustafa beni ailesiyle tanıştırmak istiyor fakat ben söz nişan olmadan onlarla tnaışmak istemiyorum gelsinler istesinler ne zaman böyle olursa ozman tanışmış olcaz zaten dedimm.. Ben sevmiyorum söz nişan yokken tanışmayı neyse ailesinde beni tanımayan tek bir allahın kulu yok hepside beni çok sever taki dün annesinin dediği bişeyi duyana öyle düşünüyordum tek bi kelimesine aklım takıldı mustafa sürekli benimle telde konuşuyor ve benle ne zman konuşsa odaya girer mustafaya bişey sorar oda anne telefonda konuşuyorum biraz çıkar mısn der ama ben hiç bi şekilde dahil olmam hatta derim ki annene cevap verme ne diyosa yap derim. Ama dün dediği söz çok zoruma gitti mustafanın kontrü yok diye babasnın telinden aradı kavga etmiştik azcık ama büyük boyutlu değil neyse konuşuyoruz içeri girdi dediki kapat telefonu yeter artık diyince şok oldum öyle bi ses tonuyla annesini hiç duymamıştım annesine anne çıkarmısın dışarı dedikçe çıkamam dedi annesi aklıma takıldı acaba annesi beni sevmiyor mu acaba onu yönlendirmeye çalıştığımı falan mı düşünüyor :26::26::26: ama ben onlara kötü hiç bişey yapmadım çok canım sıkkın napmam gerek:26::26: (DERT TOPİĞİNDE DERLER YA aklıma geldi)
patsy ya
nedır bnm bu bıtmeyen cılem off off
nasıl hatırlamıyosun bana ne ya düşün
yaaaaaaaaaaaaaaaa sen neredesin söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMerhabaaaaaaaaaaaaaa
Sıkıştırma kızıNaber yaa, görüşemedik.... Dün sabah geldim, kimse konuşmadı biliyo musun
süpermiş ya bende bi hikayeler var ümranla bendee ben de benimkini anlatayım eski işyerlerimden birinde böyle kel yakışıklı bi çocuk var ama Allah için ben bişey düşünmemişim ancak benim tipim diye kızlar onu gördükçe bana göz kırpıp espri yapıyorlar bu da gitmiş kulağına beni görünce başıyla selam falan veriyo sinirleniyorum çocuğun adı ziya neyse o işten ayrılalı yıl olmuş o zaman ki evin altında pastane var işten eve döndüm tam kapının yanına denk gelen masada biri oturuyo tanıycam tanıycam çıkaramıyorum derken birden hatırladım a kel ziya diye çocuk "efendim" dedi hı anlamadım "efendim" dedi ay beni o ismi içimden geçirdiğimi zannederken sesli mi söyledim bi anda kıpkırmızı olmuştum zile bi abanışım vardı tek kelime edemeden kalmıştı öyle garibim
bencee kötü düşünme derim bizde osmanla konuşurken annem bir başlıyor osmanı sevdiğini biliyorum ama çok sık ve uzun konşuyoruz yerter artık bıkmadınız mı kapat artık aramasın birdaha paranıza yazık ne dersem diyim susmuyor kadınn sorucam ben sizeeediyorda başka birşey demiyor anacımm osmanda alıştı annem birşey diyince dha ne konuştuk ki diyor annem kıyamıyor askerde diye aahha
kızlar size bişey sormak istedim aranızda evlililerde var bekarlarda başınıza geldi mi yoksa gelse napardınız az çok beni anlarsınız belki benim bi ilişkim var ya hani 3 yıllık aralarda ayrılık olsada 3 yılı tamamlanmış 4. yıla girmek üzere olduğumuz neyse ya dert topiği gibi olcak ama sormak istedim sadece yanlış mı düşünüyorum :26::26::26:
biz mustfayla ciddi düşünüyorz. Bunlar doğulu biraz sert görüşleri vardır ve sürekli mustafa beni ailesiyle tanıştırmak istiyor fakat ben söz nişan olmadan onlarla tnaışmak istemiyorum gelsinler istesinler ne zaman böyle olursa ozman tanışmış olcaz zaten dedimm.. Ben sevmiyorum söz nişan yokken tanışmayı neyse ailesinde beni tanımayan tek bir allahın kulu yok hepside beni çok sever taki dün annesinin dediği bişeyi duyana öyle düşünüyordum tek bi kelimesine aklım takıldı mustafa sürekli benimle telde konuşuyor ve benle ne zman konuşsa odaya girer mustafaya bişey sorar oda anne telefonda konuşuyorum biraz çıkar mısn der ama ben hiç bi şekilde dahil olmam hatta derim ki annene cevap verme ne diyosa yap derim. Ama dün dediği söz çok zoruma gitti mustafanın kontrü yok diye babasnın telinden aradı kavga etmiştik azcık ama büyük boyutlu değil neyse konuşuyoruz içeri girdi dediki kapat telefonu yeter artık diyince şok oldum öyle bi ses tonuyla annesini hiç duymamıştım annesine anne çıkarmısın dışarı dedikçe çıkamam dedi annesi aklıma takıldı acaba annesi beni sevmiyor mu acaba onu yönlendirmeye çalıştığımı falan mı düşünüyor :26::26::26: ama ben onlara kötü hiç bişey yapmadım çok canım sıkkın napmam gerek:26::26: (DERT TOPİĞİNDE DERLER YA aklıma geldi)
ahaha yaptığım en abuk şeyyy demek heee benim mecbur kaldığım ve yapma kzorunda olduğum çok utandığım bir anım varbüyükadaya pikniğe gitmiştik piknik alanı çok uzak gelmişti ve bir yere oturmuştuk öyle ye iç ye iç derkenn benim çişim gelmişti sonraa vapura çok vardı ve yakınlarda tuvalet yoktu anlıcağınız osmanda etrafımı örtüyle sarmıştıı çalıların dibinee ohh düny varmış
e ben de benimkini anlatayım eski işyerlerimden birinde böyle kel yakışıklı bi çocuk var ama Allah için ben bişey düşünmemişim ancak benim tipim diye kızlar onu gördükçe bana göz kırpıp espri yapıyorlar bu da gitmiş kulağına beni görünce başıyla selam falan veriyo sinirleniyorum çocuğun adı ziya neyse o işten ayrılalı yıl olmuş o zaman ki evin altında pastane var işten eve döndüm tam kapının yanına denk gelen masada biri oturuyo tanıycam tanıycam çıkaramıyorum derken birden hatırladım a kel ziya diye çocuk "efendim" dedi hı anlamadım "efendim" dedi ay beni o ismi içimden geçirdiğimi zannederken sesli mi söyledim bi anda kıpkırmızı olmuştum zile bi abanışım vardı tek kelime edemeden kalmıştı öyle garibim
Merhabaaaaaaaaaaaaaa
off derlerdide inanmazdım ya yeminle kötü hiç bişey demedim annesi hakkında desem diycemki mustafa ağzından kaçırdı yada böyleböyle imada bulundu diycem yok sinirlerim zıpladı artık hiiç tanışma isteğim kalmadı
aynen ya napıcağımı bilmyiorum yukarda yazdım açık açık canım offf off dediği çok doğru zaman geçtikçe gösteriyor kaynalığını ben annesini çok iyi bilirdim halada iyi biliyorum ama korkuyorum ya sevmezse beni diye:26:
süpermiş ya bende bi hikayeler var ümranla bendetahmn edemezsin ümran benimkiler ibiliyor
yaa en azından şakayla söylüyor annen o gayet ciddiydi beni tanımıyor etmiyor konuşmuşluğumuz yok senin annenle sen onun annesiyle tanıştın kuzum aradaki fark bu işte hiç ya ne olursa olsun oğluna saygı dyması gerekir ya benim annemde kardeşimin sevgilisini hiç sevmez ama evimize davet ettik güler yüzle ağırladık oğlumız hoşnut olsun diyekendimden pay biçip yorum yapıyorum ondan garip geliyor :26:
kıs yönetici eğleniyos şurada germe bizi daha doğmamış çocuğa don biçiyon kadın belki sinirliydi o gün belki oğluyla atışmıştı o da onu iplemedide seninle konuşmak için odaya geçti
kızım bizim annelerimizde aynı şeyleri yapmıyo mu herkesin ki anne işte klasik anne öfkeleri anne tripleri anne parlamaları darılmaları küsmeleri kızmaları yani takma bu kadar kafana ayrıca sevse napıcan koynuna mı alıcan boşver saygılı olsun yeter e o da var galiba şimdilik öyle boş kuruntularla daha şimdiden ohooooooooooo neymiş telefonda böyle demişte onu duymuş ev hali kızım kadının neye kızdığını ne olduğunu biliyo musun şimdi öyle dandik bi durumda kalsan annenin yaptığınınaslında art niyetli lmadığını nasıl anlatıcan bi de böyle düşün:44:
Annesi birseye sinirlenmistir belki. Yoksa sana duyura duyura soylemez bu lafi gizli soyler ama acikca soylemez babasi bisey demistir belki. Ama duyuyosanda yuzlerine vurma icinde kalsin daha hic birsey gormedin cunki kaynanalik yapmiyor daha sana annesi o yuzden bunlar kucuk detaylar. Kaynana her ne olursa olsun iyi yada kotu illaki bi yerde zorumuza gidecek birsey yapar ben cok iyi bildigim kaynanamin daha gecen hafta bi lafini duydum yuzlerine vurdum ama olan bana oldu esimle aram aciliyordu az kalsin. Ne dertler var ki anlatamam hic bir kaynana gelinine tapmaz illaki bir yerden birsey yapacak. O yuzden aklina kotu birsey gelmesin sonucta sevgilin onemli ailesinede hos gorun oldu bitti her zaman onlarla kalacak degilsin sonucta tabiki ustune geldiklerinde de altta kalmiycaksin ama bu kucuk detaylari buyutme gozunde.
kıs hangi mesajına bişey gelmediki :44::44::44::44:patsy ndn msjıma cvp vermıyosun kızım...sıkıldn mı bnden...
hadi be ben günlerdir seni bekliyorum burada dön de bi eski sayfalara bak mesajlarına bak
Benim eşim de doğulu... Madem ciddi düşünüyorsun, çok akıllı davranman lazım.Ben yapamadım, inşallh sen yaparsınKimsenin sözüne güvenip kendini maddi manevi sıkıntıya sokma.Eşimin ailesi benim ailem gibidir diye düşünme... Kendini farklılıklara hazırla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?