Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

zaman gecdıkce kaynanalıgını gosterıyo ıste
off derlerdide inanmazdım ya yeminle kötü hiç bişey demedim annesi hakkında desem diycemki mustafa ağzından kaçırdı yada böyleböyle imada bulundu diycem yok sinirlerim zıpladı artık hiiç tanışma isteğim kalmadı
busra cadı kaynanan ıs basında canım dıkkatlı ollll

aynen ya napıcağımı bilmyiorum yukarda yazdım açık açık canım offf off dediği çok doğru zaman geçtikçe gösteriyor kaynalığını ben annesini çok iyi bilirdim halada iyi biliyorum ama korkuyorum ya sevmezse beni diye:26:

bencee kötü düşünme derim bizde osmanla konuşurken annem bir başlıyor osmanı sevdiğini biliyorum ama çok sık ve uzun konşuyoruz yerter artık bıkmadınız mı kapat artık aramasın birdaha paranıza yazık ne dersem diyim susmuyor kadınn sorucam ben sizeee diyorda başka birşey demiyor anacımm osmanda alıştı annem birşey diyince dha ne konuştuk ki diyor annem kıyamıyor askerde diye aahha

süpermiş ya bende bi hikayeler var ümranla bende tahmn edemezsin ümran benimkiler ibiliyor

yaa en azından şakayla söylüyor annen o gayet ciddiydi beni tanımıyor etmiyor konuşmuşluğumuz yok senin annenle sen onun annesiyle tanıştın kuzum aradaki fark bu işte hiç ya ne olursa olsun oğluna saygı dyması gerekir ya benim annemde kardeşimin sevgilisini hiç sevmez ama evimize davet ettik güler yüzle ağırladık oğlumız hoşnut olsun diye kendimden pay biçip yorum yapıyorum ondan garip geliyor :26:

patsy ndn msjıma cvp vermıyosun kızım...sıkıldn mı bnden...

Annesi birseye sinirlenmistir belki. Yoksa sana duyura duyura soylemez bu lafi gizli soyler ama acikca soylemez babasi bisey demistir belki. Ama duyuyosanda yuzlerine vurma icinde kalsin daha hic birsey gormedin cunki kaynanalik yapmiyor daha sana annesi o yuzden bunlar kucuk detaylar. Kaynana her ne olursa olsun iyi yada kotu illaki bi yerde zorumuza gidecek birsey yapar ben cok iyi bildigim kaynanamin daha gecen hafta bi lafini duydum yuzlerine vurdum ama olan bana oldu esimle aram aciliyordu az kalsin. Ne dertler var ki anlatamam hic bir kaynana gelinine tapmaz illaki bir yerden birsey yapacak. O yuzden aklina kotu birsey gelmesin sonucta sevgilin onemli ailesinede hos gorun oldu bitti her zaman onlarla kalacak degilsin sonucta tabiki ustune geldiklerinde de altta kalmiycaksin ama bu kucuk detaylari buyutme gozunde.

kız cocuktan utanmadın mı
sonra noldu kız bı daha gordun mu kel zıyayı
Merhabaaaaaaaaaaaaaa

merhabaaaaaaaaaaaa

kıs yönetici eğleniyos şurada germe bizi daha doğmamış çocuğa don biçiyon kadın belki sinirliydi o gün belki oğluyla atışmıştı o da onu iplemedide seninle konuşmak için odaya geçti
kızım bizim annelerimizde aynı şeyleri yapmıyo mu herkesin ki anne işte klasik anne öfkeleri anne tripleri anne parlamaları darılmaları küsmeleri kızmaları yani takma bu kadar kafana ayrıca sevse napıcan koynuna mı alıcan boşver saygılı olsun yeter e o da var galiba şimdilik öyle boş kuruntularla daha şimdiden ohooooooooooo neymiş telefonda böyle demişte onu duymuş ev hali kızım kadının neye kızdığını ne olduğunu biliyo musun şimdi öyle dandik bi durumda kalsan annenin yaptığınınaslında art niyetli lmadığını nasıl anlatıcan bi de böyle düşün:44:

Benim eşim de doğulu... Madem ciddi düşünüyorsun, çok akıllı davranman lazım.Ben yapamadım, inşallh sen yaparsın Kimsenin sözüne güvenip kendini maddi manevi sıkıntıya sokma.Eşimin ailesi benim ailem gibidir diye düşünme... Kendini farklılıklara hazırla...

kuzumm önyargı oluşturma kendine sen bu çocugu seviyorsun medem sende o kadını daha görmedin tanımadım annem valla bazen öyle ciddi oluyor ki anlatamamm beni yerin dibine sokuoyr telefon konuşuyoruz ama ben çok takılı kalmam genişimdir biraz osmana da söylüyorum annem böyle böyle dedi diye oda alışıyor annem sinirlenince ne dediğini bilmiyor hemenn damara bağlıyor ve insanın canını yakmak için hamle yapıyor ben annemi severim iyidir hoştur anlayışlıdır ama onunda huyu kendi canı sıkıldıgında karsısındakinin canını sıkmak için zayıf noktasına oynar insanın

bencede belki başka bişeye sinirliydi belki başka bi problem vardı o an kötü düşünme iyi düşün iyi olsun :)

çok haklısın işte bu beni rahatlattı yok ben mustafaya söylemeye cesaret edemedim sen benim annemin laflarına mı takılıyosun der diye aman çok mutlu oldum çok saol teşekkür ederim mutluyum şimdi babası bişey demez onu biliyorum ağzı var dili yok adamın Anneside çok iyi ama neden dedi bilmiyorum ama söylediklerin çok mantıklı geldi mutlu oldumm

sen senin mevzuu n'aptın anlat bakiim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…