Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kız cocuktan utanmadın mı

sonra noldu kız bı daha gordun mu kel zıyayı

merhabaaaaaaaaaaaa

utanmam mı kuzum yaaaa yerin dibine girdim ama altıma yapsaydım hiç hoş olmazdı dimii D: bütün millete rezil olurdummm ben osmanı seçtim ahah

patsy gonderdım gelmesı lazım kız ....bu arada bnde bı degısıklık farkedıyormusunuz ???

Bana musade tekrar gorusmek umidiyle Allah'a emanetsiniz kizlar. Hosca ve dostca kalin....

utanmam mı kuzum yaaaa yerin dibine girdim ama altıma yapsaydım hiç hoş olmazdı dimii D: bütün millete rezil olurdummm ben osmanı seçtim ahah

umran yanlıs anlamadım dımı osman carsaf tuttu snde ısedın kız carsafı nereden buldunuz kı ?

patsy gonderdım gelmesı lazım kız ....bu arada bnde bı degısıklık farkedıyormusunuz ???
adın değişti nasıl becerdin bilmiyorum ama önemli değil gülüm biz adını kalbize yazmışız o dediğinse ona cevap yazalı yıl oldu be

Beni bi sen düşünüyon zaten, Eva da istemio artık, yalnızım yalnızım Barıştık artık, kulum kölem oluyo, bir dediğimi iki etmiyo, tapıyor bana

slm verdık nıe almıyosun elıfıddd

umran yanlıs anlamadım dımı osman carsaf tuttu snde ısedın kız carsafı nereden buldunuz kı ?

sendeki değişiklik nick değişmiş dimii

kuzum pikniğe gitmiştik çarsaf vardı allahtan sofra bezi niyetinee iştee osman garibim zor ikna etti beni altıma etcem nerdeyse askım kimsecikler yok utanma bakmıcam valla gözleriim kapadım diyip diyip durdum

butun sırlarımı burada paylastgm ıcın boyle bırsey yaptım nasılım ama ? bundan sonra nadıa yım ben canlarımmmm
kız bn ona cvp yazdm ıste patsycımm

Beni bi sen düşünüyon zaten, Eva da istemio artık, yalnızım yalnızım Barıştık artık, kulum kölem oluyo, bir dediğimi iki etmiyo, tapıyor bana
eeeeeeeee böyle kuru kuru
kısımmmmmmmmm o kadar sıkıntı dinledik şu barışma faslını da anlatta azıcık gülelim yani kaç gündür içimiz şişti yani burada nasıl barıştınız nasıl özür diledi

caktırma kız evet ole yaptım ıyı olmus mu ?
zavallı osmannn

butun sırlarımı burada paylastgm ıcın boyle bırsey yaptım nasılım ama ? bundan sonra nadıa yım ben canlarımmmm
kız bn ona cvp yazdm ıste patsycımm
hıııııı o zaman yok valla bişey yok yani gelmedi bak şimdi baktım boş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…