Eskiler okunacak gibi değil ki... Hem ben Patsy artık Elif i unutmuş diye duydum
kız cocuktan utanmadın mı
sonra noldu kız bı daha gordun mu kel zıyayı
merhabaaaaaaaaaaaa
Bana musade tekrar gorusmek umidiyle Allah'a emanetsiniz kizlar. Hosca ve dostca kalin....
sen senin mevzuu n'aptın anlat bakiim:44:
utanmam mı kuzum yaaaa yerin dibine girdim ama altıma yapsaydım hiç hoş olmazdı dimii D: bütün millete rezil olurdummmben osmanı seçtim ahah
elıfıd abla hosgeldınnn
adın değişti nasıl becerdin bilmiyorum ama önemli değil gülüm biz adını kalbize yazmışızpatsy gonderdım gelmesı lazım kız ....bu arada bnde bı degısıklık farkedıyormusunuz ???
Beni bi sen düşünüyon zaten, Eva da istemio artık, yalnızım yalnızımBarıştık artık, kulum kölem oluyo, bir dediğimi iki etmiyo, tapıyor bana
umran yanlıs anlamadım dımı osman carsaf tuttu snde ısedın kız carsafı nereden buldunuz kı ?
eeeeeeeee böyle kuru kuruBeni bi sen düşünüyon zaten, Eva da istemio artık, yalnızım yalnızımBarıştık artık, kulum kölem oluyo, bir dediğimi iki etmiyo, tapıyor bana
gule guleBana musade tekrar gorusmek umidiyle Allah'a emanetsiniz kizlar. Hosca ve dostca kalin....
patsy gonderdım gelmesı lazım kız ....bu arada bnde bı degısıklık farkedıyormusunuz ???
slm verdık nıe almıyosun elıfıddd
sendeki değişiklik nick değişmiş dimii
kuzum pikniğe gitmiştik çarsaf vardı allahtan sofra bezi niyetinee işteeosman garibim zor ikna etti beni altıma etcem nerdeyse askım kimsecikler yok utanma bakmıcam valla gözleriim kapadım diyip diyip durdum
hıııııı o zaman yok valla bişey yok yani gelmedi bak şimdi baktım boş:44:butun sırlarımı burada paylastgm ıcın boyle bırsey yaptım nasılım ama ? bundan sonra nadıa yım ben canlarımmmm
kız bn ona cvp yazdm ıste patsycımm
Selamı önce ben vermemiş miydim :44: ne oldu sana, naaptın kendine Özge nerde?
caktırma kız evet ole yaptım ıyı olmus mu ?
zavallı osmannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?