Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kız ask boyle bırsey ıste bnde bnmkının burnunu sılıyorum hasta olunca

Gülüncek bişi yok ki... Sürekli konuşmak için çocuklarla ilgili birşeyler soruyor... Ben de "Sen iletişim kurmaya mı çalışıyorsun" dedim. "Yooo..." dedi.... Sonra da başladı etrafımda dört dönmeye... Bir arkadaşın odun konuşması aklıma geldi, uzatmadım

bızımkıler ısmımı blıyo desıfre olmamak ıcın degstm..nadıa da son okudgm kıtapta kı kadının adıydı

işte böyle bak herkes kendininkini kullanmayı öğrense
kızım capon malı gibi hepsi kullanma kılavuzunu okuyamıyoruz ki işte herşeyi mantık yöntemiyle çözmeye çalışıyoruz ha bi açma kapama düğmeleri var onun yerini değiştiriyolar bazen yanlışlıkla basıyoruz ...

patsy sana yne msj attım gordun mu kızz

kız ask boyle bırsey ıste bnde bnmkının burnunu sılıyorum hasta olunca

ahaha birgün ayakkabım sıkmıştı ince çorap var tabi yazınn nasıl vurdu ayagıma sızlanıp duruyorummm ahaha hala aklıma geldikçe gülüyorumm bu sen oturt beni çıakrt ayakkabıyı peçete koyucakmış ayağımda kokmuş mu nee ogün birşey demedi ama geçen gün konuşuyoruz bana aşkım böyle böyle demez miii ahaha ne utanmıştım yaaa sen kendine bak demiştim lafı nasıl toparlıcamı bilemdimm

Onlara klavuz basılamaz ki, istikrar yok cinslerinde :113:

yakışmış yakışmı en başta dediğim gibi işte şimdi tam acan oldun
bu arada demet nereye kayboldu :44:

neyse bnde begendım bn nadıa ym artık ama sevglm profosor wılym degıl nolcak smdı bnm bıldgm nadıa ya beste yapmıstı sevgılısı bnmmkı dha bgn ıkı ay oldu onun farknda bıle degıl

umran ne guzel anılarınız varmıs anlat anlat valla bayıldım sıze

offf ne biliyim duygusal bi dönemimdeyim sanırım böyle şeylere çok takılırımmm kötü olmak beni sevmemesini istemem sevsin iyi gelin desin isterim herkez gibi
nasılk farklılıklar bana destek ol napıyım bizim taraf çok batılaşmış artık sert görüşleri yok şu olcak bu olcak diye onlarda var ay çok sevindim ya iyi düşünüyorummmm iyi olsun inş.
bencede belki başka bişeye sinirliydi belki başka bi problem vardı o an kötü düşünme iyi düşün iyi olsun :)
belkide vardır bişey mustafada onun üzerine bişey demeyince aklıma takıldı çok iyi düşünüyorum sayenizde şu zamanlarda belkide haklısınız çok doğru böyle düşünememem lazım ama yapım gereği ufak bişeyi bile takıyorum ama belli etmem karşımdakine

dogulu olunca degısen ne ?

HANIMLARRRRRRRRRRRRR
bak bugün bi şey istiyorum lütfen
ben topiğe geldiğimde sayfa sayısı 60 falndı
100 ü 200 ü300 ü ve ne yazık ki 400 ü göremedim
yaaa ben bugün 500 ü görmek istiyorum 500 olmadan beni bırakıp gitmeyin taam mı

patsy sen bnı dınle yeterkı bn 600 bılem yaparım bgn merak etme cnm

bence 600 700 hatta 1000 bile olabilir :)

hadiyinn kızlarrr gösterelimm patsyyeee :13::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…