dogulu olunca degısen ne ?
onların kalıpları vardır havasından mı suyundan mı sahil çocuklrı gibi esneklikleri yoktur içlerinde kötülük yoktur ama kurallar kendi sözleri ve gelenekler bütün bunlarda aksaklık olunca sanki bişeyler yanlış gidiyomuş gibi gelir onlaradogulu olunca degısen ne ?
offf ne biliyim duygusal bi dönemimdeyim sanırım böyle şeylere çok takılırımmm kötü olmak beni sevmemesini istemem sevsin iyi gelin desin isterim herkez gibi
nasılk farklılıklar bana destek ol napıyım bizim taraf çok batılaşmış artık sert görüşleri yok şu olcak bu olcak diye onlarda var ay çok sevindim ya iyi düşünüyorummmm iyi olsun inş.
belkide vardır bişey mustafada onun üzerine bişey demeyince aklıma takıldıçok iyi düşünüyorum sayenizde şu zamanlarda belkide haklısınız çok doğru böyle düşünememem lazım ama yapım gereği ufak bişeyi bile takıyorum ama belli etmem karşımdakine
valla benim gördüğüm kadarıyla mustafada işte kız kısmı gezmez görmz erkeğin sözünden çıkmaz. Boşanma olmaz erkek çıkar gezer kadın evde oturur kocanda olsa çıkar... İşte ne biliyim ben akşam hava kararmadan evde olmam lazım dar giyinmek yok giysem bile dar pantalon üstüne uzun tunik giymem gerek.. Aaa bak şunun gezdiği kıza demesinlermiş..
patsy sen bnı dınle yeterkı bn 600 bılem yaparım bgn merak etme cnm
bence 600 700 hatta 1000 bile olabilir :)
hadiyinn kızlarrr gösterelimm patsyyeee :13::118:
onların kalıpları vardır havasından mı suyundan mı sahil çocuklrı gibi esneklikleri yoktur içlerinde kötülük yoktur ama kurallar kendi sözleri ve gelenekler bütün bunlarda aksaklık olunca sanki bişeyler yanlış gidiyomuş gibi gelir onlara
bi kaç püf noktası vardır onları idare etmenin
1- söyleyeceklerini asla başkasının yanında söyleme
2- dışarıda ki herkes sanki onun sözü geçiyomuş sen hep onun dediğini yapıyomuşsun gibi düşünsün sen yalnızken bildiğini yapabilirsin o zaman
3- bu ülkedeki değil emin ol dünyadaki bütün erkeklerden daha önemlidir onlar için yatak yani en düşkün olan adamdan daha düşkün de kendi kendine
4- kendisi bakımlı kibar olmasa da sen öyle olmak zorundasın
5- herşeyi parayla halledebileceklerini düşünürler
6- bazı konular kesinlikle kızsal mevzulardır onlardan asla isteyemezsin bunu zorlama
7- sen bişey yapmasan da başkasının yaptığı ayıbı sakın savunma senin namusun gidiyomuş gibi kavga çıkar
8- özetle dilin cinsel hayatın bakımın yalnız olmadığınız anlardaki davranışların koşulsuz şartsız kontrol altında tutman gerekenler yalnızken alabildiğine özgürsün eğer yalnız kaldığınızda da özgür davranmazsan yine sorun var bu da mühim
ben de anlatıım bı seyler ama bu tam olarak rezıl oldugumla ılgılı degıl
neyse gecen yıl kocıse 1 nısan sakası yapmak ıcın kolları sıvadım,ve kızımın hemen hemen kendısıyle aynı boyda olan bebegıne guzelce kızımın kıyafetlerını gıydırdım,kocıs her geldıgınde kızımla kapıya cıkar onu beklerdım,bu arada bız apartmanın 5 cı katında oturuyoruz,cocugu yatagına uzatıp bebegı alıp kapıya cıktım kocıs gulerek gelıyo ıste kızım felan dıyerekten adam onumuze geldıgı an bebegı parmaklıgın uzerınden apartman bosluguna dusurdum,benım adam dondu resmen kıpırdamıyo hemen kostum bebegı alıp geldım bak oyuncak bebek bu dedım hemen adam kalpten gıdıyodu resmensakınlestıkten sonra soruyorum nıye kosarak bebegın pesınden ınmedın ya gercek olsaydı dıye,ne kosucam oraya dusduyse kesın ölmüstur dıye dusundum dedı
o gunu unutmamak ıcın resmlerını de cekmıstım
Eki Görüntüle 328811
Eki Görüntüle 328812
neyse gecen yıl kocıse 1 nısan sakası yapmak ıcın kolları sıvadım,ve kızımın hemen hemen kendısıyle aynı boyda olan bebegıne guzelce kızımın kıyafetlerını gıydırdım,kocıs her geldıgınde kızımla kapıya cıkar onu beklerdım,bu arada bız apartmanın 5 cı katında oturuyoruz,cocugu yatagına uzatıp bebegı alıp kapıya cıktım kocıs gulerek gelıyo ıste kızım felan dıyerekten adam onumuze geldıgı an bebegı parmaklıgın uzerınden apartman bosluguna dusurdum,benım adam dondu resmen kıpırdamıyo hemen kostum bebegı alıp geldım bak oyuncak bebek bu dedım hemen adam kalpten gıdıyodu resmensakınlestıkten sonra soruyorum nıye kosarak bebegın pesınden ınmedın ya gercek olsaydı dıye,ne kosucam oraya dusduyse kesın ölmüstur dıye dusundum dedı
Eki Görüntüle 328811
Eki Görüntüle 328812
aynen şuanda oda öyle melek gibi herşeye he diyor ama başkasının yanında değilCanım, iyi düşünüp de hayal kırıklığı yaşama... Biraz sevgilinin yapısına da bağlı tabi... Ben evlenene kadar eşim bildiğin melekti,mükemmeldi.Sonra değişti... Yazıp yazıp siliyorum bu arada... Sadece dikkat et işte... Sıcak görüntü varsa aldanma, birden samimi olma.Tabi sen de sıcak ol ama... Sen her konuda temkinli ol... Ailem 2 oldu diye havalara uçmaUmarım herşey güzel olur...
aynen öyle bende ona izin vermemeye çalışıyorum ama olmuyo iştegiyim konusunda çoğu erkek öyle kuzum benimki pek karışmasada belimin falan gözükmesine tahammül edemez galiba çatlar kıskançlıktan amaa evet söylediklerin zor bence katlanmasıı erkeğin sözü geçer bir yere kadar valla yok öyle hep o desin ben itaat ediyim karşılıklı konuşulup alınır kararlar benceee arada kadının nazıda geçebilir
işte erkek gezer kadın evde bekler de çok yanlış yaa oda insan bende gidilecek gezilecek biryere beraber gidilir yerine göre tekde gider ama benide kısıtlayamaz yanlış biryerlere gitmediğim sürece güvenmesi lazımm
Eki Görüntüle 328811
Eki Görüntüle 328812
Azerinn iyi ki eşin sana bu şakayı yapmamış, yüreğine inerdiFotoğraflar harika bu arada...
fotoğraflar güzel gerçekten bana yapsalar var ya yok yanii şaka olduğunu anladığım an saç baş girişirdimmm
böyle şakamı olurr kızımyaaaaa Allahh seniiiiii
adam iyiki kalpten gitmemiş :)
Azerinn iyi ki eşin sana bu şakayı yapmamış, yüreğine inerdiFotoğraflar harika bu arada...
napıım o anda aklıma o geldı ay ıı kı de esım bana yapmamıs kesın olurdum benkız böyle şaka mı olur yaadamın kalbine indircekmişsin.. Bide adamdaki rahatlığa bak düşse kesin ölürdü koptum ama kocanın düştüğü durumu düşünemiyorum
napıım o anda aklıma o geldı ay ıı kı de esım bana yapmamıs kesın olurdum ben
bu arada elıne posetler falan duruyo ogle buz gıbı benımkı posetlerı de bırakamıyo o derece
aklıma gelenler bunlar bide şyle bişey var benim ailemde hiç kapalı yok onlardada hiç yok ben konuştum bu konuyu bana diyo ben seni açık beğendim açık alcam kapanmıycaksın bakalım ailesi ne diycek?
çatlaksın kısım yemin ederim iyi adam valla böyle şaka mı olurben de anlatıım bı seyler ama bu tam olarak rezıl oldugumla ılgılı degıl
Eki Görüntüle 328811
Eki Görüntüle 328812
ee kızlar anlatın bakım dogulu olunca noluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?