- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
kızım ya bişey olursa poşetlere nolcak sonra
bak yukarıda koca bi liste çıkardık boş değil o bebeğim ben 6 erkeğin olduğu bi evde büyüdüm biliyo musuuuuuuuuuuuundogulu oldugundan degıl o cnm aılenın kultur duzeyıyle alakalı...
dogulu oldugundan degıl o cnm aılenın kultur duzeyıyle alakalı...
fotoğraflar güzel gerçekten bana yapsalar var ya yok yanii şaka olduğunu anladığım an saç baş girişirdimmm
bak yukarıda koca bi liste çıkardık boş değil o bebeğim ben 6 erkeğin olduğu bi evde büyüdüm biliyo musuuuuuuuuuuuun
Ben neler anlatırım neler ama gün biterBirçok farklılık oluyor tabi... Olsun önemli de değil... Eşime dediğim şuydu:" Ben yabancı olarak ailenize girdim... Siz kendinizi bana tanıtacaktınız...Bu olanların bende olumlu hisler uyandırması mümkün mü?" Mesele incelik görmek, değer verildiğini bilmek, fedakarlık....
busracım bence beklemelısınız...bnde doguluyum bnmkıde dogulu, bn acıgım gayet rahat okuma duzeyıde yuksek bır aıleye sahıbım..o oyle degıl onlarda acıklar ama oda bna dıyor kı aılemle oturalım bılmem ne dıye nıe oturayımkı kımsenın kahrını cekemem snde kabul etme
pardon canım yanlış yazmışım onlarda da hiç açık yok :26: bakalım uyum sağlayabilcek miyiz canımı sıkıyor mustafa evlenelim annemlerle yaşayalım diyo bende para biriktirip ev alıp ayrı eve çıkalım anneni babanı zorda bırakmayalım diyorum çok uzar diyo uzasın... napıyım..
dogru soyluyosun bence accık tavrını koy valla ıyı oldukca tepene bınıyolar,bak benım amcamın oglu nısanlıydı kız ev ıstedı adam da sımdı ev alamam dedı hıc olmazsa kıraya cıkartıım sızı sonra alırım dedı yemın ederım kız ve annesı ogle bır tavır koydular kı neymıs efendım benım kızımın ceyızlerı kıralarda mı kalcakmıs evı olanlardan neyı eksıkmıs nısanı atıyolardı resmen tabı amcamın oglu da gectı onların tarafına amcam 50 yasından sonra kıraya cıktı evı onlara verdı,ama bunca seye ragmen gelınlerıne toz kondurmuyolar gelın desen yuzlerıne bıle bakmıyo,
bu kadar yapmaama accık tavır koy sende
azerın gelın cok ıı yapmıs bence oyle olunca kıymetın blılınıyo kız...busracım sende dedıgım gbı haklısın ayrı ev ıstemekle sen en guzel gunlerını onlara hızmet etmek onların yanında sıkılarak utanarakmı gecıreceksın...
ev ıstemek konusunda haklı ama adamın durumu yok,kıraya cıkarıım dıyo yanı kıranın parasını da amcam verıcektı ayrı kalıcaklardı o zaman da ama yok,adamı 20 senelık evınden ettı
nıye yazmıyosunuz kızlar
bakın şimdi osmanların 3 katlı evleri var en alt katı ablasının üst katı abisinin ikiside evli osmanda annesiyle orta katta kalıyor orasıda osmana düşüyor ben orada oturmak başından beri istemiyrou mevlenirsek kuzum evin mimarisini begenmediğimden falan filan annesiylede kalıcaz osman annesini bırakmak istemyior anneside beni yanınızda istermisiniz diye sormuş askerdeyken osman kadın senelerdir dul kocası erken yaşta vefat etmiş bana karşı hiç bir kötülüğünü görmedim belli olmaz biliyorum içine girince anlaşılır diyorlar ya bazı şeyler ama osmanı kırmak istemiyorum birtanecik annesi var benim annemde dul kadı babam vefat etti bana dediği osmanınn konusu geçtiğinde ne zaman ne kadar isterse başımın üzerinde yeri var oldu herşey karşılıklı.. şimdi yeni ev alıcak durumumuz yok almak istesek evlenmemiz çok uzucakk zaten 3 sene oldu üzerine 5 sene daha bekleyemem gibi geliyor sevgili gibi sonuçta evlenir birliktede alabiliriz kısmetse yenisini yanlışmı düşünüyorummm
bak patsy yok ya hemen ortama dalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?