Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

dogulu oldugundan degıl o cnm aılenın kultur duzeyıyle alakalı...

pardon canım yanlış yazmışım onlarda da hiç açık yok :26: bakalım uyum sağlayabilcek miyiz canımı sıkıyor mustafa evlenelim annemlerle yaşayalım diyo bende para biriktirip ev alıp ayrı eve çıkalım anneni babanı zorda bırakmayalım diyorum çok uzar diyo uzasın... napıyım..

busracım bence beklemelısınız...bnde doguluyum bnmkıde dogulu, bn acıgım gayet rahat okuma duzeyıde yuksek bır aıleye sahıbım..o oyle degıl onlarda acıklar ama oda bna dıyor kı aılemle oturalım bılmem ne dıye nıe oturayımkı kımsenın kahrını cekemem snde kabul etme

canım bnm bunlar zaten yapılması gereken olması gereken seyler...dıyorum ya aılenın kulturuyle alakalı

patsy ne lıstesı bıdaha yazsana smdı gerıye donderme benı

aynen öyle sevmeseler bile saygı duymak zorundalar tamam ailesini istememezlik yapmam asla ama bi ailede 2 olunca zor oluyor özelin olması lazım rahat dolaşman lazım istediğin gibi hareket etmen lazım ben düzenimi kendim kurmadıktan sonra ne anladım o evlilikten.. :26:

dogru soyluyosun bence accık tavrını koy valla ıyı oldukca tepene bınıyolar,bak benım amcamın oglu nısanlıydı kız ev ıstedı adam da sımdı ev alamam dedı hıc olmazsa kıraya cıkartıım sızı sonra alırım dedı yemın ederım kız ve annesı ogle bır tavır koydular kı neymıs efendım benım kızımın ceyızlerı kıralarda mı kalcakmıs evı olanlardan neyı eksıkmıs nısanı atıyolardı resmen tabı amcamın oglu da gectı onların tarafına amcam 50 yasından sonra kıraya cıktı evı onlara verdı,ama bunca seye ragmen gelınlerıne toz kondurmuyolar gelın desen yuzlerıne bıle bakmıyo,
bu kadar yapma ama accık tavır koy sende

azerın gelın cok ıı yapmıs bence oyle olunca kıymetın blılınıyo kız...busracım sende dedıgım gbı haklısın ayrı ev ıstemekle sen en guzel gunlerını onlara hızmet etmek onların yanında sıkılarak utanarakmı gecıreceksın...

yok ya kiraya bile razıyımmm sonuçta kendi evim bilirimmm

patsy lısteyı gordum cnm, ama bnce oyle degıl ya bnde doguluyum bızım gelınler evvın kızından dha cok deger goruyo belkı ınanmazsnz onlar oturur bz kalkar ıs yaparız ne dıyım keske bnm aılem gbı olsa karsımdakı kısıler...

ev ıstemek konusunda haklı ama adamın durumu yok,kıraya cıkarıım dıyo yanı kıranın parasını da amcam verıcektı ayrı kalıcaklardı o zaman da ama yok,adamı 20 senelık evınden ettı

ev ıstemek konusunda haklı ama adamın durumu yok,kıraya cıkarıım dıyo yanı kıranın parasını da amcam verıcektı ayrı kalıcaklardı o zaman da ama yok,adamı 20 senelık evınden ettı

bakın şimdi osmanların 3 katlı evleri var en alt katı ablasının üst katı abisinin ikiside evli osmanda annesiyle orta katta kalıyor orasıda osmana düşüyor ben orada oturmak başından beri istemiyrou mevlenirsek kuzum evin mimarisini begenmediğimden falan filan annesiylede kalıcaz osman annesini bırakmak istemyior anneside beni yanınızda istermisiniz diye sormuş askerdeyken osman kadın senelerdir dul kocası erken yaşta vefat etmiş bana karşı hiç bir kötülüğünü görmedim belli olmaz biliyorum içine girince anlaşılır diyorlar ya bazı şeyler ama osmanı kırmak istemiyorum birtanecik annesi var benim annemde dul kadı babam vefat etti bana dediği osmanınn konusu geçtiğinde ne zaman ne kadar isterse başımın üzerinde yeri var oldu herşey karşılıklı.. şimdi yeni ev alıcak durumumuz yok almak istesek evlenmemiz çok uzucakk zaten 3 sene oldu üzerine 5 sene daha bekleyemem gibi geliyor sevgili gibi sonuçta evlenir birliktede alabiliriz kısmetse yenisini yanlışmı düşünüyorummm

yalnız derken kadın pek yalnız sayılmaz altta kız uste oglan
ama durumları yoksa kırada oturup ev almaktansa mıss gıbı ev bı kac yıl otur sonra kendı evıne cık bence,ama onceden konus kesın alıcaklar mı bakalım,senı ev vaadıyle kandırmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…