Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ablası adanaya taşındı kuzumm abisi var işte üstte onlarda taşınmayı düşünüyor kadın orada tek kalıyor ya bende kaynanayla oturmak istemiyorum aslında hiçbirşey istediğim gibi olmuyucakk biliyorum ama o evde oturursak onunla kalıcazz işte mecburr ne biliyimm ya osman için istiyorum bazı şeyleri düşününce istemiyorum kafam çooookk karışık ev konusuna gelince annem ev alırlarsa düğünde zorluk çıkarmıcanı almazlarsa ona göre bilezik vs. istiyiceğini söyledi işini garantiye almak için

hımmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:
bence de o eve tasınırsanız bı daha cıkamazsınız,ama osman da ne yapsın sonucta annesı nasıl yalnız bıraksın kadını sen evın en kucuyunu sevmekle yapmıssın hatayı
bence annen haklı bılezık te ıstıcen kolye de tabıı kı

patsymın yerıne kım goz dıkmıs bakıyım cok ayıp

azerın sen evlenınce kocana ne aldırdın kız bnde bu konularda cahılım brı anlatsn su olayı

umran bnce sende kabul etme anası gıtsın buyuk absınde kalsın sız yenı evlenceksınız

evet kuzumm işte ama osman çok iyi bir insan hani onu bu meseleler yüzünden bırakamam benn gerçekten çok seviyorum seviliyorum hiçbirşeye değişmem onu ama kafamı kurcalıyor işte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum annemm çok istiyor zaten osmanda nasıl yapıcam diye kara kara düşünyor işe giricek gelince yapaya başlıcak işte çocumm hiç destek yok napsın elinde ngeldiğini yapıcak kıyaamam geçen diyor gerekirse 2 işte çalışırım çalışan nasıl çalışıyorr o böyle diyince ben eriyorum bitiyorummm

azerın sen evlenınce kocana ne aldırdın kız bnde bu konularda cahılım brı anlatsn su olayı

valla tatlım bızım adetlerle sızınkılere accık farklı gıbı
mesela bızde nısanlıyken kıza her onemlı gunde erkek tarafı hedıyyeler alır,kıyafetler parfumler yuzukler falan
evlenınce de pırlanta gerdanlık ama takısıyla falan bunlar alınır
ben de aldırdım tabı

e bizde öyle konunun gelinle kızla alakası yok erkeğinden bahsediyoruz

senı cok ıyı anlıyorum,o senın her ıstedıgını yapıyosa sen de onun ıcın fedakarlık yapa bılırsın bence

benceee adamm çocuğunu çok seviyorrrrrrrrrr

kım kımı sevıyo bılmem ama kızın amcamları sevmedıgı kesın

azerın burda da ole canım...ama karsındakı tarafa baglı tabıkı

senı cok ıyı anlıyorum,o senın her ıstedıgını yapıyosa sen de onun ıcın fedakarlık yapa bılırsın bence

evet işte tatlım sorun da o fedakarlık yapmasına yapmak çok istiyorum ve inan ki öyle çok hakediyor ki şimdi bile askerden bana yetmeye çalışıyor eksiğin varmı paran varmı ihtiyacın varmı oradan bana kontör gönderiyorr nasıl ben ona diyim ben ev istiyorum anneni istemiyorum birgün dedim zaten işte herkes farklı birşey söylüyor kafam bulandı istemiyorum diye değil ama ağzını aramak için söyledim dediki annemle kalmayız dedi ama ben çok kırılırım bunuda asla unutmazdım dedii haklıııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…