yalnız derken kadın pek yalnız sayılmaz altta kız uste oglan
ama durumları yoksa kırada oturup ev almaktansa mıss gıbı ev bı kac yıl otur sonra kendı evıne cık bence,ama onceden konus kesın alıcaklar mı bakalım,senı ev vaadıyle kandırmasınlar
tabiki :) boş bırakmayım dedim
yok ya kiraya bile razıyımmm sonuçta kendi evim bilirimmm
yok ya kiraya bile razıyımmm sonuçta kendi evim bilirimmm
ablası adanaya taşındı kuzumm abisi var işte üstte onlarda taşınmayı düşünüyor kadın orada tek kalıyor ya bende kaynanayla oturmak istemiyorum aslında hiçbirşey istediğim gibi olmuyucakk biliyorum ama o evde oturursak onunla kalıcazz işte mecburr ne biliyimm ya osman için istiyorum bazı şeyleri düşününce istemiyorum kafam çooookk karışık ev konusuna gelince annem ev alırlarsa düğünde zorluk çıkarmıcanı almazlarsaona göre bilezik vs. istiyiceğini söyledi işini garantiye almak için
hımmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:
bence de o eve tasınırsanız bı daha cıkamazsınız,ama osman da ne yapsın sonucta annesı nasıl yalnız bıraksın kadını sen evın en kucuyunu sevmekle yapmıssın hatayı
bence annen haklı bılezık te ıstıcen kolye de tabıı kı
haklısın ama kesın tavrını koy bu konuda cnm azerın amcan neden evınden cıktı kı gelın cok dıslı galıba
onlara ev alıcak durumu olmayınca kız da kıraya gıtmeyınce adam evınden cıkıp evı onlara verdı kendı kıraya cıktı
hımmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:
bence de o eve tasınırsanız bı daha cıkamazsınız,ama osman da ne yapsın sonucta annesı nasıl yalnız bıraksın kadını sen evın en kucuyunu sevmekle yapmıssın hatayı
bence annen haklı bılezık te ıstıcen kolye de tabıı kı
cocuk kızı cok sevıyor bellıkı...
azerın sen evlenınce kocana ne aldırdın kız bnde bu konularda cahılım brı anlatsn su olayı
e bizde öyle konunun gelinle kızla alakası yok erkeğinden bahsediyoruzpatsy lısteyı gordum cnm, ama bnce oyle degıl ya bnde doguluyum bızım gelınler evvın kızından dha cok deger goruyo belkı ınanmazsnz onlar oturur bz kalkar ıs yaparız ne dıyım keske bnm aılem gbı olsa karsımdakı kısıler...
evet kuzumm işte ama osman çok iyi bir insan hani onu bu meseleler yüzünden bırakamam benn gerçekten çok seviyorum seviliyorum hiçbirşeye değişmem onu ama kafamı kurcalıyor işte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum annemm çok istiyor zaten osmanda nasıl yapıcam diye kara kara düşünyor işe giricek gelince yapaya başlıcak işte çocumm hiç destek yok napsın elinde ngeldiğini yapıcak kıyaamam geçen diyor gerekirse 2 işte çalışırım çalışan nasıl çalışıyorr o böyle diyince ben eriyorum bitiyorummm
evet kuzumm işte ama osman çok iyi bir insan hani onu bu meseleler yüzünden bırakamam benn gerçekten çok seviyorum seviliyorum hiçbirşeye değişmem onu ama kafamı kurcalıyor işte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum annemm çok istiyor zaten osmanda nasıl yapıcam diye kara kara düşünyor işe giricek gelince yapaya başlıcak işte çocumm hiç destek yok napsın elinde ngeldiğini yapıcak kıyaamam geçen diyor gerekirse 2 işte çalışırım çalışan nasıl çalışıyorr o böyle diyince ben eriyorum bitiyorummm
benceee adamm çocuğunu çok seviyorrrrrrrrrr
senı cok ıyı anlıyorum,o senın her ıstedıgını yapıyosa sen de onun ıcın fedakarlık yapa bılırsın bence
azerın burda da ole canım...ama karsındakı tarafa baglı tabıkı
e bizde öyle konunun gelinle kızla alakası yok erkeğinden bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?